Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olayın vahim olan kısmı şu:

gelecek sezon kötü bir teknik adama iyi bir kadro verilecek

proje takım olayı bitti,geçmiş olsun

son satılan 2 oyuncu uğurcan ve ömür olur,

ömür sezon sonu ayrılmazsa onunda satılacağı muaamma

genç oyuncu yetiştirme ve satma dönemi bitti,geçmiş olsun,yetiştirici ve hücumcu bir teknik direktöre sahip değilsin

vahid halilhodzic dönemi benzeri bişey yaşanacak çok muhtemel,takım ruhu bitti ,geçmiş olsun,lejyoner devri başladı,geçmiş olsun

yaş ortalaması 28 olursa hiç şaşırmam,genç oyuncu devri bitti ,geçmiş olsun
    TEKKEBALL

Yorum

• hem maliyet hem kalite olarak koita iyi transfer. bu sene kasımpaşa'da yaşadığı özel durumlar kendisini göstermesini engelledi ama geçen sezon 24 maçta 12 gol 5 asistlik gibi çok iyi katkı sağlamış. yedek olarak düşünüldüğü için çok sık maç takvimi olmayacak bu yüzden de sakatlık konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
      En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 24.04.2021, 04:27.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cornelius sezon başı gelsin demiştik. Bizim lige uygun tarzda bir oyuncu. Hele ki 2 hücumcu bek alacaksak çok daha faydalı olur. İtalya'da gol atmış atmamış pek fark etmez.
        aynen ronaldonun istatistik yapamadığı lig

Yorum

• Müzmin sakat oyuncular gitmeli..

Kamil Yusuf ekuban gibi.. 3 maç arka arkaya oynamiorlar.. Bunlarla yola çıkılmaz
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Koita inadını anlamış değilim
            Ben menejer transferi olacağını düşünüyorum. Da Costa ile aynı menejerlik firması. Size ucuza getiririm diyerek yönetimi kafalamışlar.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Yorum

• Koita 30 yaşına gelmiş en golcü sezonunu kasımpaşa da 12 gol atarak geçirmiş.

Kasımpaşa ya geldiği ilk 3 sezon 44 maçta 8 gol atmış.

Bu adamın semedo ya da afobe den ne farkı var.

Cahil midir, gerizekalı mıdır bu adamın peşinde koşanlar anlamadım.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koita 30 yaşına gelmiş en golcü sezonunu kasımpaşa da 12 gol atarak geçirmiş.

Kasımpaşa ya geldiği ilk 3 sezon 44 maçta 8 gol atmış.

Bu adamın semedo ya da afobe den ne farkı var.

Cahil midir, gerizekalı mıdır bu adamın peşinde koşanlar anlamadım.
                  200-300 bin euro ya oynayacak olsa neyse de en az 900 bin falan alır bu bir de

Yorum

• Koita alacağıma fransa takımlarında şans bulamamış adamlardan bi yedek bulurum, ya da çok kalite olmayan liglerde bitiriciliğiyle ön planda olan ayakta kalabilen bir santrafor getiririm.

Bize bitirici ve ayakta kalan bir santrafor şart direk ararken bu ikisine baksınlar bence, hatta ayakta kalabilmesi daha önemli bizim ligde bir şekilde bitirir.

Bu arada bence yine Arap liglerine bakalım forvet olmasa bile oralardan topçu gelecek yine şahsi fikrim.

Almanya liginden trye çok forvet gelmiş midir bilmiyorum ama orada sörloth'un zorlanmasını gördükten sonra ortalama gol atmış diri bir santrafor bakılmalı ayrıca.

Çok uzun oldu biliyorum ama ben doğru zamanda doğru yerde olan forvet de özlüyorum, golü koklayan denir ya bu sezon göremedik mesela onu, ben biraz da beleşçi forvet istiyorum Teofilo öyleydi mesela.

Kısacası bir tane iyi bitirici ayakta durabilen rakibi sırtlayıp geçebilen, bir tane de golü koklayan beleşçi istiyorum.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.04.2021, 10:16.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cornelius sezon başı gelsin demiştik. Bizim lige uygun tarzda bir oyuncu. Hele ki 2 hücumcu bek alacaksak çok daha faydalı olur. İtalya'da gol atmış atmamış pek fark etmez.
                      İkinci bir Marc Janko'ya ihtiyacımız da yok, tahammülümüz de. Gol atamayan golcü kadar nefret ettiğim bir model yok.

Yorum

• Belli ki Ömürden ötürü sağ tarafa üst düzey biri alınmayacak.

Ayrıca karıştığı haberlerden sonra Ömer Bayramdan falan uzak durmak lazım. Parmakı o hareketlerden çizip daha beterini almamak lazım.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Parmak Visca takası olmaz mı?
                          Altı üstü oturur anlaşılır, bence her iki kulübe ve her iki oyuncuyu da iyi gelebilecek bir transfer olur. Adamlara görüp görebilecekleri en büyük başarıyı resmen elimizle ikram ettik, okçu şimdi bir futbolcunun cimriliğini yapmayı bıraksın...

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İkinci bir Marc Janko'ya ihtiyacımız da yok, tahammülümüz de. Gol atamayan golcü kadar nefret ettiğim bir model yok.
                            shörlot geldiğinde de aynı yorumlar yapılmıştı. bu tip adamlar bu ligde iş yapıyor
                            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 24.04.2021, 11:56.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olayın vahim olan kısmı şu:

gelecek sezon kötü bir teknik adama iyi bir kadro verilecek

proje takım olayı bitti,geçmiş olsun

son satılan 2 oyuncu uğurcan ve ömür olur,

ömür sezon sonu ayrılmazsa onunda satılacağı muaamma

genç oyuncu yetiştirme ve satma dönemi bitti,geçmiş olsun,yetiştirici ve hücumcu bir teknik direktöre sahip değilsin

vahid halilhodzic dönemi benzeri bişey yaşanacak çok muhtemel,takım ruhu bitti ,geçmiş olsun,lejyoner devri başladı,geçmiş olsun

yaş ortalaması 28 olursa hiç şaşırmam,genç oyuncu devri bitti ,geçmiş olsun
                              her şey bitmiş, kapatalım dükkanı gidelim. Proje takımı derken? Duyan da bu zamana kadar her sene birini yetiştirdik ve sattık zanneder. Bir yazıcı'yı sattık. Onu da zamanında mecburiyetten oynattık, satarken de kendi ısrar etti. Şimdi proje takımı nerede bana söyler misin?
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 24.04.2021, 11:55.

Yorum

• Eğer alt yapıda sağlam oyuncu varsa kimi getirirsen getir o çocuk oynar. İyi futbolcu 10 dakika oynadıysa o 10 dakikada az çok kendisini belli eder. 3 sene takılıp ben futbolcuyum diye şov yaparak oynamaz.

Eğer gençleri oynatalım diye adam almazsan Serkan, Safa, Parmak gibi adamlara mecbur kalır darmadağın olursun.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

Çalışıyor...
                                X