Visca her sene 15 gol 15 asist istatistik yapan bir adam.31 yaş eğer yaşlıysa o zaman Atibaya amca dememiz lazım.Bonservisinin çok olacağını sanmıyorum Viscanın. 2.5 milyon euro falan veririz en fazla.Bu devirde sağ kanat bulmak kolay mı ? Visca gibi disiplinli,sakatlık problemi çok az yaşamış,gece hayatı olmayan bir adamı nerden bulacaksın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hüseyni Yunan takımına imza attıysa; Caulker stoper derinliğini korumak için iyi bir hamle olur. Bonservisi yok, maliyeti de makul. Ancak Edgar ile kıyaslanmaz, ki bu futbolcu muhtemel olarak Uğurcan'dan sonra elimizde bonservis değeri en yüksek futbolcu olabilir.
Yorum
-
Trabzonspor'un mevcut kadrosuna baktığımızda eksikler saymakla bitmez!
Kaleciler hariç olmak üzere hemen her bölgede as/yedek oyuncu olarak ciddi eksiklerimiz var.
Özellikle bek, orta saha, kanat ve forvet bölgesindeki eksikler takımın gücünü fazlasıyla kırıyor.
Tüm bu gerçekler dikkate alınarak yaz döneminde 7-8 adet oyuncu transferi yapılması elzemdir.
Mevcut stoperler Hugo, Edgar ve Hoseini'yi takımda tutacak isek bu bölge için transfere gerek yok.
Sağ ve sol bek için ofansif meziyetleri ile takıma katkı dişe dokunur sağlayan oyuncular tercih etmeliyiz.
Orta sahada vakti zamanında kaptanımız olan Sosa'nın yaptığı işleri yapabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Sağ kenarda devşirme değil, safkan kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Visca + Efecan bu bölge için yeterlidir.
Hücum hattında Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok! Sörloth tarzında bir adam alıp geleceksin.
Yorum
-
-
Visca 35 yaşına kadar performans düşürmeden oynar. 35 yaşından sonra da 3 sene sağbek oynar, trabzonspor'da en çok forma giymis yabancılar arasina bile girer. Bizim takimin yas ortalaması düşük. Visca gibi disiplinli oyuncularin yaşlandıkça kalitesi artar, tecrübeyle birlikte.
Istikrar sağlama olasılığı yuksek olduğu için bize çok faydasi dokunabilir. Çünkü kadro her sene çok fazla değişiyor. 24, 25 yasında iyi bir oyuncu alsak, bir senelik iyi performansla hemen transfer olabiliyor. O yüzden takımda uzun sure kalıp sorun yaratmayacak oyuncular önemli.
Yorum
-
Ugurcan, Yazici, Ekuban ve Canini'den ciddi bir transfer butcesi bekliyorum.
Sadece 1-2 tane yildiz futbolcuyla sampiyon olamiyorsun, bunu yeterince tecrube ettik mi, evet.
Avci'ya birkac tane A kalite topcu verirsek bu kadroya son ayarı çeker bizi sampiyon yapar. Avci'ya yedek vasat isimler degil, ozellikle hucumda "iş bitiren" 2-3 A kalite takviye yapip sezona guclu bir sekilde girmek lazim. Dost dusman "sampiyon olur" demeli.
Peki bu nasil olacak ? Şuraya vasat vasat adamlar yazmayin, skorer ve delici isim olarak Visca ve genc Sosa olarak bedava Salih kritik transferler. Ve tabii kanatlari yedekleyecek bedava transfer Efecan.
-----xxx---edgar---vitor---xxx
--------------berat---salih
-------visca------baka-----waka
---------------------xxxxx
Genc oyuncular A kalite oyuncular ile deger kazanir, A kalite isimler fazlaysa o takim sampiyonluk adayidir.
Bedavaya Salih simdiden imza attirilmali, Berat yanina nokta atisi olur.
Visca A kalite oyuncudur, sampiyonluk icin bu tarz transfer gerekli. Waka ve Visca, 10 numarada Baka, forvete de Sorloth gibi 1.90 uzeri fizikli iyi bir bitirici alirsak sampiyonluk ihtimali cok yuksek.
Bonservisli oyuncu alma hakkini Visca'ya kullansinlar. Bence en kritik, sorunsuz ve tak calistir transfer. Buna verilecek paraya acinmaz cunku sampiyonluk hedefi olacaksa boyle 30 yas civari A kalite 2-3 ismi ilk 11 e koymamiz gerekiyor, A kalitede para muhabbeti yapilmaz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bilmiyorum Kasımpaşa bjk maçını izlediniz mi... iste sezon basindaki bjk buydu. Siradan bir takim... Bjk takımından abubakar ile ghezzal i çıkarınca siradanlasti. Sergen Avcı vs teknik direktörler biryere kadar tamam... ama asıl önemli olan oyuncu kalitesidir. Tartışmasız bir santrafor ile sağ kanat çok elzemdir.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
Bu arada transfer edilecek bazı isimlerde -en azından 11'e- kadroya yazılırken tereddüt edilmez durumu abdullah hoca'nın en çok üzerinde duracağı şeylerden biridir sanıyorum zira oluşturmayı çalıştığı oyun düzeninde her şeyden önce çok önemsediği bekler ve orta saha oyuncuları olarak inanılmaz istikrarsızız bir maçımız bir maçımızı tutmuyor. Hem istikrar hem kalite transferlerini tamamı ile sağlayamayacağımızı düşünürsek en azından mevki mevki temel kriterleri sağlamanın yollarını bulabiliriz türk ligi neticesinde
Yani bu temelde hangi mevkide hangi oyuncunun görevinin ne olması gerektiği olayı ve kabiliyetleri buna uygun oyuncuları transfer etmek. Sene başı biraz transferler yaptık da yaptık işte newton hocaya suç bulmak istemiyorum bütünüyle çünkü istediği oyuncular kimlerdi bilemiyorum. Özellikle bu banka anlaşmalarından sonra falan abdullah hoca'ya güveniyorlarsa isteklerini göz artı etmemeliler
+ heyecanlandıracak genç oyuncu transferleri. Alt yapıdan çıkacak oyuncu kendini bir şekilde belli ediyor fırsat bulunca zaten zorlamanın manası yok
Yorum
-
Sağlam iki bek, üst düzey bir forvet ve mümkünse Visca. Orta sahada ben Trondsenin ciddi bir çıkış yapacağını düşünüyorum. Düşünme de demeyelim de öyle umut ediyorum.
Gönül ister ki Uğurcan seneye de kalsın ama pek mümkün görünmüyor gibi. Djaniny ve Uğurcandan 35-40 milyon civarı bir para koyup birkaç alternatif daha yaratabilirsek eğer ve tabi kimyayı ve takım içi havayı da yakalayabilirsek seneye farklı şeyler olabilir.
Tek soru işareti Yusuf, Marlon, Flavio gibi oyuncular bu yapılanmanın neresinde olacak ya da olacak mı? Hadi diyelim Marlonun opsiyonunun kullanılması pek mantıklı durmuyor ama Flavio ve Yusufu merak ediyorum. İkisini de hoca pek tutmuyor ve ikisinin de mevkisinde sezon sonu muhtemelen ciddi bir yığılma olacak.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum Kasımpaşa bjk maçını izlediniz mi... iste sezon basindaki bjk buydu. Siradan bir takim... Bjk takımından abubakar ile ghezzal i çıkarınca siradanlasti. Sergen Avcı vs teknik direktörler biryere kadar tamam... ama asıl önemli olan oyuncu kalitesidir. Tartışmasız bir santrafor ile sağ kanat çok elzemdir.
Saydığın bölgelere transfer yapmak bence de elzem görünüyor. Fakat yalnızca bu iki bölgeye transfer yaparak takımın ayağa kalkacağını düşünmüyorum. Bu bölgeler dışında hücuma destek verecek bekler ve Berat'ın yanında oynatabileceğimiz Sosa gibi bir orta saha oyuncusuna da ihtiyacımız var. Mevcut takımda orta sahada oyun aklımız şudur diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. Takımın tüm oyun kurma yükünü Nwakaeme'nin sırtına yükledik. Maç içerisinde tüm oyuncular bu oyuncunun ayağına bakıyor. Bu sorumluluğu saha içerisinde bölüşmemiz icap ediyor. Abdullah Avcı son maçlarda Bakasetas'ı geri çekerek ona da bu sorumluluğu verdi fakat Bakasetas geri gelince Yunus'un etkisiz oyunu nedeniyle ön tarafta silik bir görüntü oluştu. Gelecek sene bu takımın mevcut ilk 11'ine birer adet sağ ve sol bek, bir adet orta saha, bir adet kanat ve bir adet forvet olmak üzere tam beş oyuncu kazandırmamız gerekiyor. Bu da neredeyse takımın yarısını değiştirmek anlamına geliyor. Acı ama gerçek bu...
Yorum
Yorum