Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Wisca,Sagal,Lobjanidze,Halil Akbunar,Yusuf Erdoğan,Efecan.
    Bunlardan en az ikisi bu sezon alınmalı.
    Benim sıralamam bu şekilde.
    Wisca ve Sagal ilk tercihim.
    Sol bekte Casper Nielsen en iyi seçenek bence.
    1.Forvet konusunda fikrim yok ama Serdar Dursun'un alternatif pivot santrafor olarak kadroda olmasını isterim

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Roma Pau Lopez sığırına 23,5 milyon vermiş bir takım Kaleci ihtiyaçları var.
      O kadar para verip hala ihtiyçalrı varsa sığır olan Roma gibi duruyor

Yorum

• Visca ihtimali varsa fazla düşünmeye gerek yok. 3 sene götürür bizi. Bu ligde istikrarlı şekilde o kadar skor katkısı yapan adam sınırlı sayıdadır, diğeri Tony de bizde zaten. Ön tarafa yeni bir Sörloth bulursak Bakasetas da onların kıvamına gelir. Bir takımda skor yapan adam ne kadar çoksa o takımı durdurmak da o kadar zordur.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Defansif değil de aslında biraz atletik oyuncu olmalı bence. Berat ve Bakasetas epey statik kalıyor sanki. Yanlarına yine durağan birini koyarsak takım çok dirençsiz kalabilir gibi. Ha çok iyi iki bek yakalarsın, Edgarı elinde tutar geride çok iyi alan daraltırsan o zaman sıkıntı kalmaz. O kalitede iki bek bulabilir miyiz orasını konuşmak lazım aslında.

O kalitede iki bek bulamazsak gelecek sezon adına pek umutlu olmamak lazım.

Yorum

• .............Erce
            X-----Edgar-Hugo----X
            .........Salih-Berat
            Visca-Bakasetas-Nwakaeme
            ...............X

Sezon içinde min. 15 gol/asist yapacak üç adam var forvet arkasında. Forvete de 15/20 atacak birini bulursak tamamdır.

Bekler topla ilişkisi olan, atletik, bariz zaafı bulunmayan iki adam olacak. Erce ve Eku'nun satıldığını, Djaniny'nin satılabileceğini düşünürsek: Avcı'nın da sisteme uyacak, sistem oluşturacak oyuncular alabileceğini düşünürsek yatırım yapabileceğimiz en doğru zaman. Potansiyele yatırım devri bitti, kalite için harcama vakti.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              .............Erce
              X-----Edgar-Hugo----X
              .........Salih-Berat
              Visca-Bakasetas-Nwakaeme
              ...............X

Sezon içinde min. 15 gol/asist yapacak üç adam var forvet arkasında. Forvete de 15/20 atacak birini bulursak tamamdır.

Bekler topla ilişkisi olan, atletik, bariz zaafı bulunmayan iki adam olacak. Erce ve Eku'nun satıldığını, Djaniny'nin satılabileceğini düşünürsek: Avcı'nın da sisteme uyacak, sistem oluşturacak oyuncular alabileceğini düşünürsek yatırım yapabileceğimiz en doğru zaman. Potansiyele yatırım devri bitti, kalite için harcama vakti.
              Jörgen Strand Larsen / santrafor
              Ezgjan Alioski (bonservissiz) / sol bek
              Youssouf Sabaly (bonservissiz) / sağ bek
              Guido Pizarro (bonservissiz) / ön libero
              Tomas Vaclik (bonservissiz) / kaleci

Yorum

• İlk olarak BMMakedonya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selamlar kardeşler!
                Ben Makedonyada ya
                şiyorum, Trabzonspori seviyorum. Ayni zamanda scouting çok ilgileniyorum.

Sirp liginde her hafta en az 2 ma
                ç izliyorum ve Milan Makaric için diyebilirim. Makaric Trabzonsporun seviyesini değil - fark yaratabilece
                ği güçlü özellikleri yok. Sırp liginde her yıl çok gol atan bir oyuncu var ama o yurtdışında hiçbir şey yapamadı. Makaric o tür bir oyuncudur.

Bunun yerine, biraz daha pahalı, ancak daha güçlü, daha hızlı ve tamamen daha üretken ve tehlikeli bir oyuncu öneriyorum:

<font size="2"><span style="font-family: arial;"><span lang="tr">
                Arouna Kone'nin gençliğinin aynısı

Yorum

• Visca ve mert günok transferleri olacak gibi hissediyorum, salih bize gelmez büyük ihtimal. Caulker'i bjk alır. Yalnız fatih terim ayrılırsa salih de bjk'yi yönelebilir, olmazsa ancak bize gelir.

Yorum

• İlk olarak BMMakedonya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selamlar kardeşler!
                    Ben Makedonyada ya
                    şiyorum, Trabzonspori seviyorum. Ayni zamanda scouting çok ilgileniyorum.

Sirp liginde her hafta en az 2 ma
                    ç izliyorum ve Milan Makaric için diyebilirim. Makaric Trabzonsporun seviyesini değil - fark yaratabilece
                    ği güçlü özellikleri yok. Sırp liginde her yıl çok gol atan bir oyuncu var ama o yurtdışında hiçbir şey yapamadı. Makaric o tür bir oyuncudur.

Bunun yerine, biraz daha pahalı, ancak daha güçlü, daha hızlı ve tamamen daha üretken ve tehlikeli bir oyuncu öneriyorum:

<font size="2"><span style="font-family: arial;"><span lang="tr">
                    Hosgeldin. Oralarda sizin gibi taraftarlarimizin olmasi inanilmaz mutluluk verici. Herkese selamlar
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Hüseyin ve Serkan'ı sene sonu toplamda 1 milyon yuroya gönderebilirsek burdaki bi renktaşa yemek ısmarlayacam hadi bakalım

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hüseyin ve Serkan'ı sene sonu toplamda 1 milyon yuroya gönderebilirsek burdaki bi renktaşa yemek ısmarlayacam hadi bakalım
                        Göndermeyelim bence, yerlerine 1. sınıf bir adam alalım. Bunlar da dursun.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Göndermeyelim bence, yerlerine 1. sınıf bir adam alalım. Bunlar da dursun.
                          Faydasız adamların takımda durması anca kalabalık yapıyor yedek oyuncu da bi şeyler verecek sahada

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faydasız adamların takımda durması anca kalabalık yapıyor yedek oyuncu da bi şeyler verecek sahada
                            Öyle tabii de o yaşta o yeteneklerde yerli bir oyuncu olsa almak isteriz. Bilmiyorum ya bir yandan da kıyamıyorum, umudum var gibi hala

Yorum

• Gecen senenin basinda Edgar'i Feyenoord'a kiralamayip, Gaston Campi ve Sturridge'e gomdumuz para ile Vitor Hugo'yu aldigimiz evrende isler nasil gidiyor acaba...
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Doğan Alemdar, ayakları kötü, refleksleri yaşında göre çok iyi. Bu futbolcuya yatırım yapmasını isterdim takımımızın. Bence Eğribayat'tan daha iyi

Yorum

Çalışıyor...
                                X