Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gitmesi gerekenler:
    -Uğurcan
    -Serkan
    -Hosseini
    -Hüseyin
    -Marlon
    -Baker
    -Safa
    -Afobe
    -Djanini
    -Ekuban

Gerekli transferler:
    -2 adet sağ bek
    -sol bek
    -8 numara
    -sağ kanat
    -sol kanat
    -2 forvet
    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Bu sezon gibi olmasin, yedekler iyi olmali.
      Parmak
      Trondsen
      Flavio
      Yunus
      Yusuf
      Sol bek
      Sag bek
      Forvet
      Hosseini
      Efecan
      Sol acik
      En az böyle olmali

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gitmesi gerekenler:
        -Uğurcan
        -Serkan
        -Hosseini
        -Hüseyin
        -Marlon
        -Baker
        -Safa
        -Afobe
        -Djanini
        -Ekuban

Gerekli transferler:
        -2 adet sağ bek
        -sol bek
        -8 numara
        -sağ kanat
        -sol kanat
        -2 forvet

6 no ?
        “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Gerek yok ki yani gönder al alt liglerden veya gurbetçi bir oyuncu ya tutarsa şeklinde tutarsa kazanım tutmazsa hüseyin türkmen veya serkan asan oluyor zaten. Sirkülasyon olsun hiç yoktan

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ömür'ün kronik sakatlığı yok, menisküs kronik olmasın diye özel ameliyat yapıldı ve uzun süre oynayamadı, kırık olayı da doğal olarak kasap efendi kaynaklı. Ömür'ün sadece gelişimi için kaçırdığı 1 takvim yılı olmuş oldu. Eğer gelişmek gibi bir niyeti var ise ve doğru ortam oluşursa gelişmesinin önünde bir engel yok.

Trondsenin sakatlığını Yusuf Yazıcı da yaşadı ve geri döndüğünde daha özgüvenli bir oyuncuya dönüştü. Her oyuncu dönemeyebilir evet ama kariyerinde hiç sakatlık yaşamamış bir oyuncu, doğru tedavi ve rehabilitasyon yapıldıysa sorunsuz dönebilir.

Ortasaha rotasyonumuzda çok vasat oyuncu var Trondsen çok öne çıkabilecek bir oyuncu değil ama asla çöp de değil, ayrıca solbek yedeği olabilecek bir isim olduğu için ben kendisinin takımda kalacağına inanıyorum.
            evet aşağı yukarı aynı görüşteyiz ama ben söylediğim gibi olacağını düşünüyorum, o yüzden beklentimi düşük tutuyorum ekstra işler yaparsalar mutlu oluruz.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• önemsiz ya da daha az önemli mevkii yok

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                önemsiz ya da daha az önemli mevkii yok
                Takımın anlık durumuna göre değerlendirme yapıldığı için öyle söyleniyor yoksa tabiki her mevki çok önemlidir.Golcümüz olsa şuan lider olabilirdik,onun üzerine iki kaliteli bekimiz ve bir sağ kanadımız olsa şuan diğerlerine 10 puan fark atmış olabilirdik.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takımın anlık durumuna göre değerlendirme yapıldığı için öyle söyleniyor yoksa tabiki her mevki çok önemlidir.Golcümüz olsa şuan lider olabilirdik,onun üzerine iki kaliteli bekimiz ve bir sağ kanadımız olsa şuan diğerlerine 10 puan fark atmış olabilirdik.
                  Ben gelecek transfer dönemini kastediyorum. Genel olarak bakarsak tabii ki daha çok puan toplardık.

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam Kâmil Ahmet'in biyografisinde "Professional footballer at Trabzonspor" tarzı bir şey yazıyordu, kaldırmış. Profil fotoğrafı da değişmiş.

53K Followers, 393 Following, 161 Posts - See Instagram photos and videos from Kamil Ahmet Çörekçi (@k_a_c92)

Belli ki gelecek sezon takımda olmayacağı tebliğ edilmiş kendisine...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış hatırlamıyorsam Kâmil Ahmet'in biyografisinde "Professional footballer at Trabzonspor" tarzı bir şey yazıyordu, kaldırmış. Profil fotoğrafı da değişmiş.

53K Followers, 393 Following, 161 Posts - See Instagram photos and videos from Kamil Ahmet Çörekçi (@k_a_c92)

Belli ki gelecek sezon takımda olmayacağı tebliğ edilmiş kendisine...
                      sinir oldum simdi... ne yapiyorsun hoca yaaa... bakalim seneye 11'deki sag bekimiz kim olacak, yedegi kim olacak ?
                      "Kamil'in kalmasi gereksiz olurdu" dedirtecek takviyeler yaparsak, çitimi çikarmam iyi ki gönderildi derim
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sinir oldum simdi... ne yapiyorsun hoca yaaa... bakalim seneye 11'deki sag bekimiz kim olacak, yedegi kim olacak ?
                        "Kamil'in kalmasi gereksiz olurdu" dedirtecek takviyeler yaparsak, çitimi çikarmam iyi ki gönderildi derim
                        Hoca bu oyuncular şampiyonluğun oyuncuları değiller diyor ki haklı da. Ama bilmiyor ki hiçbir zaman onların yerine daha iyileri gelmeyecek. Ha olursa gerçekten büyük bir sürpriz olur herkese.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca bu oyuncular şampiyonluğun oyuncuları değiller diyor ki haklı da. Ama bilmiyor ki hiçbir zaman onların yerine daha iyileri gelmeyecek. Ha olursa gerçekten büyük bir sürpriz olur herkese.
                          hoca umarim ona olan güvenimize olumlu karsilik verir... ama seneye senaryo belli, ayni Bursa karsisinda sampiyon olamayan fb gibi, gs karsisinda sampiyon olamayan basak gibi, seneye de bu sene bjkye sampiyon olamayan fbnin sampiyonlugu ayarlanir, yirtinsak da anca 2. oluruz.... biktim bu filmden yine aynisi olacak, kahretsin yaaa
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

hoca umarim ona olan güvenimize olumlu karsilik verir... ama seneye senaryo belli, ayni Bursa karsisinda sampiyon olamayan fb gibi, gs karsisinda sampiyon olamayan basak gibi, seneye de bu sene bjkye sampiyon olamayan fbnin sampiyonlugu ayarlanir, yirtinsak da anca 2. oluruz.... biktim bu filmden yine aynisi olacak, kahretsin yaaa
                            Biz düzgün bir kadro kurabilsek kaç sezondur şampiyon olmamak işten değil ama sürekli takım eksik bırakılıyor. Sezonun başında bile bile ladese düşüyorlar. Bir geçen sezon o seviyeye yaklaştık onda da herkes kendini stoper diye yırtarken duymamayı seçtiler.

Her ne kadar hoca şimdilik güven verse de bu takımın çok fazla eksiği var. Tam olan sadece stoper ve kaleci var ki onlar da dağılacak gibi görünüyor.

Uzun lafın kısası geçen sezon başına göre çok gerideyiz. Yine bekleyin, sabredin gibi söylemlerle başlarsa sezon senaryo belli. Çok zorlamadan kenara çıkarız.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

Şu takımdan ilk gönderilmesi gereken kişi kamil ahmet’tir

Yorum

Sağlam olsa dediğine katılırdım.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X