Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gençler maçında zargo toureyi orta sahaya kadar kovalayıp döve döve aldığı top, sonrasında ceza sahasına koşşup nwakaeme'ye asisti.. Asla unutmam o pozisyonu. Teknik olarak falan daha iyisi vardır ama karakteri, fiziği vs bütün düşünürsek daha iyisi gelmez.
    Sörloth kaç 35 gol mü ne attıydı Rondon 40 tane atacak herhalde

Bizim bulup bulabileceğimiz en iyi forvet Sörloth'tu, daha iyisini alamayız anca idarelik buluruz biz.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Rondon'u tanrı yaptınız ya. Sörloth kadar katkı veren forvet bir daha zor gelir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Rondon, Premier Ligde bile piyasası olan, Çinden dönecek olsa en az 5 takımın kendisini isteyeceği bir futbolcu. Hayal kurmak güzeldir ama gerçekleştirilebilecek hayaller. Üstelik Rondon oraya Newcastle'dan ayrılan hocası Rafael Benitez'le birlikte gitti, Benitez Rondon'u çok tutuyordu Newcastle'dayken, bırakacağını da sanmıyorum, bu sene sözleşmesi bitecek olsa ve maaş olayına takılacak olsa bir ihtimal diyeceğim de o da yok.

Rondon, Sörloth kadar gol atamayadabilir ancak Rondon fizik olarak dünyanın en üst düzey stoperlerine fiziki üstünlük sağlayabilecek bir futbolcu. Paulo Guerrero vardı bize gelmesini en çok istediğim forvet, Rondon da öyle bir futbolcudur benim için. O yüzden gelmez çünkü ben istiyorum
        En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 15:22.

Yorum

• IMG_20210115_152204.jpg
          Çilek Rondon'muş... Pardon çilekli Rondo muydu yoksa

Yorum

• Transfer olmadığı gibi elindeki boș tenekeleri de gönderemiyorsun!!

Baskan ve yönetim hayal kırıklığı yasattı. Bu saate kadar gelen giden yoksa sıkıntı var

Yine geç kaldın
            En son Sacit tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 15:21.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rondon, Premier Ligde bile piyasası olan, Çinden dönecek olsa en az 5 takımın kendisini isteyeceği bir futbolcu. Hayal kurmak güzeldir ama gerçekleştirilebilecek hayaller. Üstelik Rondon oraya Newcastle'dan ayrılan hocası Rafael Benitez'le birlikte gitti, Benitez Rondon'u çok tutuyordu Newcastle'dayken, bırakacağını da sanmıyorum, bu sene sözleşmesi bitecek olsa ve maaş olayına takılacak olsa bir ihtimal diyeceğim de o da yok.
              aynen hocam rondon boş muhabbet gelmez yani, Djaniny iyidir bence biz bir 10 bir de kanat alalım Afobe de gitmicek. Arada bir yedekten girsin birkaç gol atsın yani.

Yorum

• İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rondon imkansiz gelirse donsuz kosarim
                Abi sen şimdiden RonDONSUZ koşma çalışmalarına başla

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dün fenere yazıyorlardı onu, muhtemelen menajerleri Türk takımlarına toplu iletmiştir getiririz tarzı
                  biz de ilgileniyormuşuz sanırım ama imkansız dedim ben. yıllık 3 milyon istiyormuş papu gomez, takımı da 5 milyon bonservis diyorlar.

Yorum

• Perez, Renato Augusto ve Rondon olursa her iki bekte de oynayacak bir bek alırım alabiliyorsam, seneye şampiyonlar liginde gruptan çıkmak için htransfer çalışmalarına başlarım.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biz de ilgileniyormuşuz sanırım ama imkansız dedim ben. yıllık 3 milyon istiyormuş papu gomez, takımı da 5 milyon bonservis diyorlar.
                      Atalanta Abdüş'ü istiyor deniliyordu. 5 milyon isteniyorsa bonservisine ~10 milyon + Papu gibi bir konuşma dönüyordur belki de.
                      En son mmert tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 15:31. Sebep: Belki de :)
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atalanta Abdüş'ü istiyor deniliyordu. 5 milyon isteniyorsa bonservisine ~10 milyon + Papu gibi bir konuşma dönüyordur belki de.
                        Bu aslında guzel bir düşünce
                        Misal abduşü 20 milyon çıkış maddesi ile bir Avrupa takımına kiralamak çok mantıklı pazarlama tekniği olabilir

Bir zamanlar 25 milyon avro konuşuluyordu bu çocuk için şu an 15 verseler öpüp başına koyacak herkes
                        Maalesef bunda yönetimin amatör sağlık ekibinin vs suçu çok büyük
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla ben olsam yaparım bu takası. Ama 5+Papu verirler bence.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla ben olsam yaparım bu takası. Ama 5+Papu verirler bence.
                            Bu da yapılır. Papu yıllık 3 milyon istiyor deniyor o da verilir. Sturridge gibi çıkma ihtimali olmayan bir oyuncu tek başına bu ligde bir takımı yarışta tutabilecek kapasitede. Perez ve kaliteli bir santrfor da gelirse gelsin şampiyonluk.

Yorum

• Beyler ne Papusu siz ciddi olamazsınız ya

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Çalışıyor...
                                X