Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• --------------------------Uğurcan-----------------------

Serkan----------Edgar-----------Hugo----------Marlon

------------------Berat-----------Enzo-------------------

Salvio-------------------Ekuban--------------Nwakeame

--------------------------Rondon--------------------------

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rondon Sörlothtan en az 1 gömlek daha kaliteli gölcü ama imkansız bir transfer mümkün değil yani. Sana 1 milyon Euro maaşa geleceğine o parayı çok daha kaliteli takımlardan alır zaten.
      2 milyon euro verelim.Olmuyorsa araya sponsor girsin,imza parası falan da versinler.Üst düzey bir santraforu düşük para oynatmak zaten adama hakarettir.
      En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 14:58.

Yorum

• Rondon > Sörloth ?

Mümkün değil.

Yorum

• Rondon aldık da çöpü kaldı yüzde 1 bile ihtimali yok yönetim yine oyalama sürecinde herşeyi bir anda ellerine yüzlerine bulaştırdılar geçen şampiyon olacak takım istesen bu kadar kötüye gidemezdi yazıklar olsun...
          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 15:18.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üstüne yazacak bir şey bulamadım harika yazı. Ancak profesyonel olarak nasıl yapılır bilmem dediniz, sizin gibi 3-5 kişiye masraflar harici 2-3 bin dolar maaş bağlansa öyle bir futbolcu havuzu olur ki. Heralde profesyonel olmanin ilk adımı ciddi bir iş tanımı yapılması ve bu işe sabırla zaman harcayan insanların özellikle maddi anlamda mağduriyetinin giderilmesi ve onlara değer verilmesidir.
            Haklısınız ben dediğiniz işi yapamam o kadar sabırlı değilim ama yapanlar da bir şekilde el üstü tutulmalı, katma değer üreten sizin gibi arkadaşlar çünkü. 30 tane transfer yapıp tamamen şans eseri 4 tanesini tutturanlar değil
            Benim maddi ya da manevi hiçbir beklentim olmadı hiçbir zaman. Her zaman da şunu söyledim, bana sen kimsin diyebilirsiniz, ben veya x bir kişi dedi diye de Trabzonspor futbolcu transfer etmez, etmemeli ama başkan ben olsam ve birileri bilâ bedel bizim işimize gelecek hizmette bulunsa memnun mahal alır başımın üstüne koyarım. Para yok diyorsun, parayla yapılmayacak kadar büyük bir emeği hiçe sayıyorsun. O zaman ben şunu derim, senin bu işten beklentin iyi transfer yapmak değil, çalıştığın kişilerden yaptığın transferlerden şans eseri iyi transfer çıkarsa çıkar, çıkmazsa da önemli değil, ben veya bir başkası rant sağlasın demektir . Ben böyle anlıyorum bu durumu.
            Maddi olarak kazanç elde etmek isteyip bu işi yapacak olanlara da saygım sonsuz, zaten başka türlü yapılmaz.Açıkçası ben de bu saatten sonra çok büyük bedeller haricinde kendimi yormam. Çünkü bu işle iştigal eden kişinin başka bir hayatı kalmıyor. O aptallığı 3 sene kadar yaptım. Milyon liraları hiç edenlere ayıracak tek bir dakikam bile yok. Samimiyetlerine inansam ve gerçekten kimsenin bir kuruş yemediğini yedirmediğini düşünsem, her zaman hiçbir karşılık beklemeden yapmaya hazırım.
            Asgari ücretle memur maaşıyla, senin benim gönderdiğim 20 liraları, aldığı üç beş formayı, kombineyi elin Ekvadorlusuna ve menajerine ve onun türevlerine yedirenlerin Allah belasını versin diyeceğim dilim varmıyor yine de.

Yorum

• Guido Rodriguez nasıl çok doğru bir isimdiye ve yalandan adı geçtiyse, Rondon ondan da iyidir ve yalandan adı geçiyordur. Bu insanların Rondon ve ayarında bir futbolcuyu transfer edebileceklerine inanacak kadar polyannacı olamayacağım malesef.

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                --------------------------Uğurcan-----------------------

Serkan----------Edgar-----------Hugo----------Marlon

------------------Berat-----------Enzo-------------------

Salvio-------------------Ekuban--------------Nwakeame

--------------------------Rondon--------------------------
                Galiba Salvio değil de Vazquez için bir çaba var. Yani olursa forvet arkası, ya da merkeze sarkarak oynayacak bir hücumcu olacak. Bu durumda Ekuban da sağ kenarda devam eder.

Yorum

• Rondon tuzağına düşmeyin boşuna gelmez alamayız biz

Yorum

• Papu Gomez duyumu veren olmadı değil mi bugüne kadar?
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rondon > Sörloth ?

Mümkün değil.
                      Haklısın daha da ileri gidiyorum ve Sörloth ancak Rondonun ayakkabılarını boyar diyorum.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklısın daha da ileri gidiyorum ve Sörloth ancak Rondonun ayakkabılarını boyar diyorum.
                        İsabetsiz bir görüş.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Papu Gomez duyumu veren olmadı değil mi bugüne kadar?
                          dün fenere yazıyorlardı onu, muhtemelen menajerleri Türk takımlarına toplu iletmiştir getiririz tarzı

Yorum

• Çin takiminin gecen sene 18m euro verip aldigi ve "sozlesmesi devam etmekte olan" Rondon'u biz nerelerde aliyoruz, siz hangi sayfalari takip ediyorsunuz ?

Hamsi haber, duyumcu palamut vs.. takip etmeyin. İnsan en azindan bedava yildiz yazar. Pato var mesela Pato ile Semedo yapsak bu forvetlerle idare ederiz. Yasi da genc, sakatligi da yok. Semedo ile degistirir degistirir oynatiriz.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim maddi ya da manevi hiçbir beklentim olmadı hiçbir zaman. Her zaman da şunu söyledim, bana sen kimsin diyebilirsiniz, ben veya x bir kişi dedi diye de Trabzonspor futbolcu transfer etmez, etmemeli ama başkan ben olsam ve birileri bilâ bedel bizim işimize gelecek hizmette bulunsa memnun mahal alır başımın üstüne koyarım. Para yok diyorsun, parayla yapılmayacak kadar büyük bir emeği hiçe sayıyorsun. O zaman ben şunu derim, senin bu işten beklentin iyi transfer yapmak değil, çalıştığın kişilerden yaptığın transferlerden şans eseri iyi transfer çıkarsa çıkar, çıkmazsa da önemli değil, ben veya bir başkası rant sağlasın demektir . Ben böyle anlıyorum bu durumu.
                              Maddi olarak kazanç elde etmek isteyip bu işi yapacak olanlara da saygım sonsuz, zaten başka türlü yapılmaz.Açıkçası ben de bu saatten sonra çok büyük bedeller haricinde kendimi yormam. Çünkü bu işle iştigal eden kişinin başka bir hayatı kalmıyor. O aptallığı 3 sene kadar yaptım. Milyon liraları hiç edenlere ayıracak tek bir dakikam bile yok. Samimiyetlerine inansam ve gerçekten kimsenin bir kuruş yemediğini yedirmediğini düşünsem, her zaman hiçbir karşılık beklemeden yapmaya hazırım.
                              Asgari ücretle memur maaşıyla, senin benim gönderdiğim 20 liraları, aldığı üç beş formayı, kombineyi elin Ekvadorlusuna ve menajerine ve onun türevlerine yedirenlerin Allah belasını versin diyeceğim dilim varmıyor yine de.
                              Erdal hoş bir programinda bundan da bahsetmişti hiç bir karşılık beklemeden futbolcu takip eden arkadaşlar var yönetim kale alıp bir kez bile dinlemiyor bu çocukları diye.

Zaten bu kulüp batmaya mahkum, birileri cebini dolduracak menajer arkadaşını zengin edecek, futbolcu yeğenini TS ye yamayacak biz burada sinir krizleri geçireceğiz. Aslında hiç ilgilenmeme düğmesi olsa basacam o düğmeye rahatliycam ama ne yazikki yok
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rondon > Sörloth ?

Mümkün değil.
                                Gençler maçında zargo toureyi orta sahaya kadar kovalayıp döve döve aldığı top, sonrasında ceza sahasına koşşup nwakaeme'ye asisti.. Asla unutmam o pozisyonu. Teknik olarak falan daha iyisi vardır ama karakteri, fiziği vs bütün düşünürsek daha iyisi gelmez.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X