Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gereksiz Ünal Karaman ve Muharrem Usta savunucuları sebebiyle Ağaoğlu’nu eleştiremiyorum. İçimden gelmiyor.

Yorum

• Arkadaşlar süper lig klüplerinin 20-21 maaş ödemesi nedir nerden öğrenebilirim?
      Y cuales deseos me vas a dar?
      Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
      Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• İlk olarak Ömrüm Can SEZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar süper lig klüplerinin 20-21 maaş ödemesi nedir nerden öğrenebilirim?
        Benim bildiğim tek kaynak Football Manager. 21 çıkınca öğreniriz.

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fiziksel olarak bitmiş durumda oyuncuları almak başarı değildir.Evet Sosa ve Burak katkı sağladılar ama inanılmaz paralar aldılar ve sahada nefes almak da zorlanıyorlardı.

Kucka da sisteme uymadığı halde alınan bir oyuncudur ve büyük bir başarısızlıktır.Hayatımda gördüğüm en düz ve yetenek yoksunu adamlardan biridir.3-5-2 veya 4-3-3 gibi düzenlerde mücadelesiyle ön plana çıksın diye kullanılan düz oyunculardan biridir.4-2-3-1 en son oynayacak oyuncudur.

Novak,Onazi ve Pereira ise bana göre oldukça başarılı transferlerdir.Bunların Trabzonspora çok katkısı oldu.

Castillo ve Volkana ödenen paralar büyük hataydı,ikisi de son derecede yetersiz oyunculardı.Bero bomboş bir oyuncuydu,boşuna para verildi.Suk komedi gibi bir santrafordu,bomboş bir oyuncuydu.

Neticede Usta döneminde de yanlış transferler yapıldı.Hiçbir başkan mükemmel değil.Hepsinin bir hatası var.

Ağaoğlu da iki yılda nerede yetersiz bir stoper varsa alıp götürdü.Alternatif gereken yerlere gerekeni yapamadı.Sorloth transferi büyük başarıydı ama iki yıldır şampiyonluğu vererek başarılı olduğu noktalara gölge düşürdü.Şampiyonluğun iki yıldır kaybedilmesinde ki en büyük etken başkanın korkaklığıdır ve gerekeni yapmamasıdır.

Şimdi stoper ve kanat bölgesine bir sürü takviye yaptık.İleri uçta yine Rodellegadan daha iyi olmayan yetersiz bir oyuncu var.Ortasahada eksikler var.Bu ortasaha ve ileri uçta ki adamla devre arasına kadar zar zor gideriz belki ama devre arası yine ortasaha ve santrafor pozisyonlarına transfer gerekecek.

Geçen sene yalvardık stoper alın diye.Yalvardık kanada adam akıllı birini alın diye.Stoper almadılar,kanada rezalet bir oyuncu aldılar.Orta alana bir Ndiayeyi alıp onun dışında adam akıllı hiçbir şey yapmadan transferi kapattılar.Messias ve Bilal gibi bomboş adamları takıma getirdiler.

Geçen sene gerekli hamleler yapılsaydı banko şampiyon olacaktık.Bu yüzden diyorum ya mükemmel bir başkan yok diye.İş bilmez adamlarla böyle oluyor işte.

13 milyona satmadık kısmını farklı yorumluyorsun. Usta bana satın demedi. Bana satın ama parayı alacağımdan düşün dedi. Mevcut yönetimde alacağın senin yaptığın zarardan kaynaklanıyor. Ödemeyeceğiz dedi. Makbuz kesip alacağı gelir yazdı. Aldığı karar gereği zararlardan yöneticilerin sorumlu olacağı kuralını geriye işledi.

Yorum

• Arkadaşlar bırakın başkanları birbirleri ile yarıştırmayı sezona bakalım bu sene ne yapabileceğimize

Yeni transferlerimiz var yeni bir hoca farklı bir taktikle sahaya yayılıyoruz

*Kaleci Uğurcanın gitmemesi iyi oldu Ercenin bu yükü kaldırabileceğinden emin değilim
            *Stoperlerimiz Hugo Hüseyin Edgar ve Gambi birde Hüseyni var tabi ki Hugonun yanında kim oynar emin değilim Edgarı çok savruk buluyorum ayağı hepsinden iyi ama hava topu kötü ve her an top kaptırabilir gibi yine Hüseyine kalınacak gibi geliyor bence Hüseyini kazanmak lazım hızlı bir stoper hava topları daha da gelişecek biraz daha tecrübe yıllarca kullanılabilecek bir stoperimiz olabilir taraftar rahat durursa
            * Kanat bekler sağ tarafta Perera ve alternatifi Serkanla değişmeli burası yürür gibi hatta Serkan da ısrar da edilmeli bir topçu bir topçudur sol ise muamma ben şahsen Marlona ısınamadım inşallah sağdakiler veya aspirin Kamil orayı yedekleyebilir
            *Orta saha sanırım burada Parmakla Flavio arkayı tutacak Baker oyun kurucu pozisyonunda olacak buraya zaman zaman Ömürle Ekubanında gireceğini düşünüyorum bu beşli bizi nereye kadar götürür göreceğiz aslında Forvet diye alınan Semedo da Ekuban tarzında orta sahada oynayabilir ayakları temiz hiç bir şey olmazsa Aspirin Kamil ön libero
            *Sol taraf wakameye ama bu yıl forma ondan alınabilir çift forvete dönüldüğünde keşke Bilal burada biraz kendine gelebilse
            *Sağ taraf da Ömürle Diabate arasında geçecek gibi zaman zaman omürü ortaya kaydırırlarsa burayı Diabate ile Ekuban doldurur gibi
            *Forvette ilk isim Afobe onun yanında zaman zaman Semedo veya Ekubanıda görürsek şaşırmayalım

Kadro mühendislik açısından hiç fena durmuyor solbek hariç diğerlerinin gecen yıldan çok kötü olacağını düşünmüyorum sadece sıkıntımız oyun ritmini yakalamak buda bir kaç ay ister sabırlı olmak lazım oyuncular birbirleri ile uyumu yakaladıklarında şiirsel bir takımda çıkabilir ben şahsen hocaya güvenenlerdenim
            umarım yanılmam
            @ okşoholu

Yorum

• 5 Ekim sonrasi transfer basligi:

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar bırakın başkanları birbirleri ile yarıştırmayı sezona bakalım bu sene ne yapabileceğimize

Yeni transferlerimiz var yeni bir hoca farklı bir taktikle sahaya yayılıyoruz

*Kaleci Uğurcanın gitmemesi iyi oldu Ercenin bu yükü kaldırabileceğinden emin değilim
                *Stoperlerimiz Hugo Hüseyin Edgar ve Gambi birde Hüseyni var tabi ki Hugonun yanında kim oynar emin değilim Edgarı çok savruk buluyorum ayağı hepsinden iyi ama hava topu kötü ve her an top kaptırabilir gibi yine Hüseyine kalınacak gibi geliyor bence Hüseyini kazanmak lazım hızlı bir stoper hava topları daha da gelişecek biraz daha tecrübe yıllarca kullanılabilecek bir stoperimiz olabilir taraftar rahat durursa
                * Kanat bekler sağ tarafta Perera ve alternatifi Serkanla değişmeli burası yürür gibi hatta Serkan da ısrar da edilmeli bir topçu bir topçudur sol ise muamma ben şahsen Marlona ısınamadım inşallah sağdakiler veya aspirin Kamil orayı yedekleyebilir
                *Orta saha sanırım burada Parmakla Flavio arkayı tutacak Baker oyun kurucu pozisyonunda olacak buraya zaman zaman Ömürle Ekubanında gireceğini düşünüyorum bu beşli bizi nereye kadar götürür göreceğiz aslında Forvet diye alınan Semedo da Ekuban tarzında orta sahada oynayabilir ayakları temiz hiç bir şey olmazsa Aspirin Kamil ön libero
                *Sol taraf wakameye ama bu yıl forma ondan alınabilir çift forvete dönüldüğünde keşke Bilal burada biraz kendine gelebilse
                *Sağ taraf da Ömürle Diabate arasında geçecek gibi zaman zaman omürü ortaya kaydırırlarsa burayı Diabate ile Ekuban doldurur gibi
                *Forvette ilk isim Afobe onun yanında zaman zaman Semedo veya Ekubanıda görürsek şaşırmayalım

Kadro mühendislik açısından hiç fena durmuyor solbek hariç diğerlerinin gecen yıldan çok kötü olacağını düşünmüyorum sadece sıkıntımız oyun ritmini yakalamak buda bir kaç ay ister sabırlı olmak lazım oyuncular birbirleri ile uyumu yakaladıklarında şiirsel bir takımda çıkabilir ben şahsen hocaya güvenenlerdenim
                umarım yanılmam
                +++ uzun vadeli lig maratonunda bjk o çöp kadrosuyla başak bu yaşlı kadrosuyla iş yapamaz. fb'nin hocası da kadro genişliği altında ezilecektir, 1-2 tökezlemeyle geçen yıllardaki gibi çöküşe geçerler. gs'nin de stoper ve orta sahanın yedekleri yok ileri uçları zaten gireni çıkanı ayrı facia fakat hakemler ilk 4 haftada gs'yi yarışta tutacağız mesajı verdi. uzun vadeli maratonda gs ile yarışırız artık hakemler, korona olan oyuncular, sakatlar vs. hangi taraf daha şanslı olursa o ipi göğüsler. gs'nin kollanmasına izin vermememiz lazım hala başkan mustafa cengizle her konuda aynı yerde saf tutuyor bunların ne kadar çıkarcı iki yüzlü olduklarını unutuyor, yakın tarihimize bakmak bile yeterli. son şampiyonluklarını nasıl aldıkları da belli. kendimizi lobi güçlerine ezdirmezsek şansımız epey artar çünkü kadro kalitemiz daha yüksek.
                BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  4-3-1-2 ye doğru gidiyoruz bana kalırsa

----------ugurcan-----------

joe---edgar-----hugo----marlon

---parmak----flavio---baker----

-----------ekuban/ömür-----------

-------afobe-------semedo--------
                  mantıklı bir diziliş
                  ben biraz daha farkılaştırırım bunu hücum olarak

4-2-2-2

uğurcan

perera---hugo--campi--marlon
                  ----------parmak-flavio---------
                  -----ömür------------ekuban----
                  ----------afobe--samedo-------

vakayeme düşük temposu ile son 30 dakikalarda iş görür

diabete nin de süre alması gerektiğini düşünüyorum,muhtemelen samedo nun dakikaları paylaştırılır diabete ile

afobe yi hem kariyer hemde son vuruş olarak samedo nun önünde görüyorum,

parmak flavio baker üçlüsü verimli olmaz merkezde,rol çatışmasına girerler,gereksiz sayıca fazlalık,futbolda 2+2 =4 etmiyor,,gs de seri nzonzi lemina sorunsalı benzeri bir durum olur bu üçlü,yada son maçta görülen bjk de josef dorukhan,atiba sorunsalı,

edgar dan stoper olmaz

parmak-flavio baker den 2 si oynar,profil olarak flavio parmak ikilisi daha birbirini tamamlayan ikili olarak görünüyor
                  TEKKEBALL

Yorum

• Das sind die Leistungsdaten von Jean-Kévin Augustin vom Verein Vereinslos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

bu arada agustin bedevaya nantes a gitmiş,ne kadar maaş vermiş olabilirler? plaza yerine alınabilirdi,leipzig sanırım oyuncudan ümidini kesmiş,

görüyorsunuz her transfer tutmuyor avrupada da ,14 milyon avroya aldıkları oyuncu idi,
                    TEKKEBALL

Yorum

• Visca bizde olsaydı çoktan İstanbul takımlarına gitmişti. Başakşehir bu konuda çok başarılı...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• O da bir İstanbul takımı.

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Visca bizde olsaydı çoktan İstanbul takımlarına gitmişti. Başakşehir bu konuda çok başarılı...
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O da bir İstanbul takımı.
                          Ya neyi kastettiğimi biliyorsunuz işte. Evet İstanbul'da yaşamak önemli bir faktör ama tek belirleyici sebep değil...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• O işin şakası.

Para da var elemanlarda. Bir de görebildiğim kadarıyla düzgün bir karakter. Yıllardır ligde her maç bize gol atması dışında bir yamuğunu görmedim.

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya neyi kastettiğimi biliyorsunuz işte. Evet İstanbul'da yaşamak önemli bir faktör ama tek belirleyici sebep değil...
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Visca bizde olsaydı çoktan İstanbul takımlarına gitmişti. Başakşehir bu konuda çok başarılı...
                              Biglia bile karagümrüğü bize tercih etmiş. Nekadar esse bilmem.

Ama şehir çok çok çok önemli.

Mesela podolski bize gelmez Antalya ya gider. Çünkü orsı deniz sıcak kuma ve tatil demek. Bizde böyle birşey yok

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alltaki resmi cevat kol paylaşmış. bu sene ki yeni transferleri değerlendirmek için erken. ama geçmiş transferler nispeten doğru. aslında yönetim için bu seneyi dikkate almazsak transferde mali açıdan olmasa da sportif açıdan sınıfta kaldı diyebiliriz. ama işin ilginç tarafı buna rağmen geçen sene engellenmesek şampiyon olacaktık. yinede ligi 2.bitirdik ve uzun zaman sonra kupa kazandık. yönetimin arada hata da yapsa mali konulara dikkat etmesi, titiz davranması, kura rağmen borcu indirmeye çalışması hanesine artı yazıyor.

[ATTACH]19782[/ATTACH]
                                istatistiğin her şeyi göstermediği bir tablo

marlon a hemen çarpı koymuş

yapılan transferlerin çoğunun maaşı geçmişe göre oldukça düşük (ha bence daha da düşük olması gerekir orası ayrı),haliyle andusic fıratcan benzeri transferlere çarpı koymanın manası yok,bunların sadece adı transfer,maaşına bakarsak

nasıl alt yapıdan her yol 1 üst seviye oyuncu çıkarsa başarıdır deniliyorsa (alt yapıda 30 oyuncu var) bu tarz düşük maliyetli transferlerde de 2-3 oyuncu tuttu mu kardır demek daha mantıklı

zaten dünyada da böyledir,çelsi 20-30 oyuncusunu kiraya verir,belki içlerinden 1-2 oyuncu tutar diye bu tarz transferler yapar,haliyle bunlara çarpı tutmadı demek tamamen saçmalık

özetle üst maaş sınırın 1,5 milyon avro ise bana göre 100-200 bin avro maaş verilen oyunculara tutmadı denilmez,zaten bir ikisi tutması için bu şekil 10-20 oyuncu transferi yapılır

ha godoman transferlerde ise yüzde 50 tutması bence başarıdır,yani 6 godoman transfer yaptın 3 ü tuttu,tamam,diğer 3 ünü az zararla yollayabiliyorsan sorun yok,misal cilerme,bizde tutmadı,belki göztepe tutacak,
                                TEKKEBALL

Yorum

Çalışıyor...
                                X