Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dun Genclerbırlıgı kalecısı bugun Hatayspor kalecisi damga vuruyor maca
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Beddua da yasak mı?

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sene şampiyon olmalarını çok istiyorum ama zor. Her maç topa sahip oluyorlar ve üçlü savunmayla oynuyorlar. Coates sığırı bile bu sistemde sırıtmıyor ama kadroları bu işin sonunu getiremeyecek diye düşünüyorum.
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]? Bul bize bir Boupendza
        ahaha ben de sigir diyorum ona yaa, nasil tutundu bu seviyelerde, sisirilmis bi güney amerikali daha ))

bulmak gerek aslinda evet, biraz maçlari izlemeye baslayayim ben... pek izlemiyorum ki... hele alt ligleri hiç
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sergen'in yerinde olsam Mandzukic yerine kaleci peşinde koşarım.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• bounpendza bi tane kaçırdı şimdi

Yorum

• Olsun bizim de bir
              Yannick Gomis, 33, aus Senegal ➤ Aris Limassol, seit 2022 ➤ Hängende Spitze ➤ Marktwert: 450 Tsd. € ➤ * 03.02.1992 in Dakar, Senegal

arkasina

Hamza Sakhi, 29, aus Marokko ➤ Wydad Casablanca, seit 2024 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 1,00 Mio. € ➤ * 07.06.1996 in Rabat, Marokko
              En son Burak-61 tarafından düzenlendi; 10.01.2021, 19:48.

Yorum

• bu boupendza için ht4+para versek anlaşabilir miyiz acaba?

sonuçta yerli sergio ramos veriyoruz yani boru değil.. rüyalarında göremezler..!
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Leicester’dan Ghezzal yerine Diabate alan Ağaoğlu yoklamasi..
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• diabateden gezhal performansı alsaydık minimum +5-6 puanımız daha vardı.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      diabateden gezhal performansı alsaydık minimum +5-6 puanımız daha vardı.
                      Diabate kim Ghezzalin yaninda yönetim kurulunda kimse futboldan anlamadi belli oldu böyle bi hata nasil yapilir rahat 3 4 maci aldirmisdi bize

Yorum

• güney amerikalı oyuncuar için daha önce görüşlerimi yazmıştım.. kısaca hatırlatmak gerekirse;

bunlar az filizlenince yani bizim salih kavrazlı misali diyelim, soluğu portekizde alırlar.. içlerinden az iyileri ispanyaya gider.. portekizde tutunamayanın ayağı yoktur ve geri döner.. az tutunan diğer liglere kariyer yapmaya gider. büyük liglerde artık tıkananlar bizim gibi liglere para için gelirler.. artık kadayıf kıvamına dönmeye yakın memleketine dönüp tuttukları takımda futbolu bırakırlar..

yani güney amerika transferlerine bir de bu açıdan bakın derim..
                        En son memozcan tarafından düzenlendi; 10.01.2021, 20:11.
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• benim eski mesajlarimda ghezzal için fakir mahrez'i dememi bulun yaa
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Diabate transferini yapan herkes kulüpten defedilmeli.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Ama olsun onlar sorlothu buldu.

yazık valla para yok diyorlar eyvallah yok ama aynı takımdan bu kadar farklı oyuncuyu almak Hele hele bonservisi ile direk almak.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim eski mesajlarimda ghezzal için fakir mahrez'i dememi bulun yaa
                                benim de leicester'dan ghezzal'ı alalım yazdığım birkaç tane mesajı bulalum.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X