Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Papu Gomez duyumu veren olmadı değil mi bugüne kadar?
    Yok hocam.Tamam uçuyoruz ama o kadar da değil.Papu Gomez gelse harbiden donsuz koşacak insan sayısı yüzlere ulaşır

İnanılmaz bir oyuncu.Harika bir yetenek.

Yorum

• Abdullah Avcı'nın yapılamayan transferlerle ilgili bir açıklaması oldu mu,Fatih Terim bile o kadar kredisine rağmen yönetimlerine adeta rest çekti,uzun süre Trabzonspor'u çalıştırmasını istediğim Abdullah Avcı'nın bu sessizliği yarın olası kötü sonuçlardaki konuşmalarında önüne çıkar.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galiba Salvio değil de Vazquez için bir çaba var. Yani olursa forvet arkası, ya da merkeze sarkarak oynayacak bir hücumcu olacak. Bu durumda Ekuban da sağ kenarda devam eder.
        Öyle de iyi olur aslında hocam.Rakipleri pas manyağı yaparız.İyi bir santrafor ile her türlü başarılı oluruz.

Djaniniy gezgin ve hareketli bir oyuncu ama son vuruş ustası değil,sürekli kenarlara gidiyor.Bu yüzden Djaniniye güvenerek sezona devam etmemiz sıkıntı,hadi bu sezonu geçtim gelecek sene için de sıkıntı.Santrafor işini inşallah şuan halledebiliriz.

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok hocam.Tamam uçuyoruz ama o kadar da değil.Papu Gomez gelse harbiden donsuz koşacak insan sayısı yüzlere ulaşır

İnanılmaz bir oyuncu.Harika bir yetenek.
          Donsuz koşacak olanlar işleri gereği don giymeyenler.

Yorum

• Zeki Uzundurukan "Rondon falan oyalama politikası" diyor, daha bilindik (forma sattıracak) bir forvet ile ilgileniyormuşuz.
            ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yusuf sarı diabate mesias Bilal derken yedek transfer bile yapmayı bilmiyoruz ama Trabzonda herkes futbolu biliyor

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonda futbolu bilen çok kişi var da transferi futbolu bilenler değil,egoist iş bilmez adamlar yapıyor

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zeki Uzundurukan "Rondon falan oyalama politikası" diyor, daha bilindik (forma sattıracak) bir forvet ile ilgileniyormuşuz.
                Zekinin hayatı yalan Trabzonsporda transfer hiç bitmez demesini beklerdim.Forma sattıracak falan hikaye.Kalkıp da Sturridge tarzı ağır çapraz sakatlıkları olan adamlardan almasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zekinin hayatı yalan Trabzonsporda transfer hiç bitmez demesini beklerdim.Forma sattıracak falan hikaye.Kalkıp da Sturridge tarzı ağır çapraz sakatlıkları olan adamlardan almasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar
                  Normal günlerde umrumda olmaz da pandemi zamanında duyumsuzluktan iyidir, zaten sıkıntıdan ölüyoruz en azından insan bir "hadi bakalım" diyor
                  ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zeki Uzundurukan "Rondon falan oyalama politikası" diyor, daha bilindik (forma sattıracak) bir forvet ile ilgileniyormuşuz.
                    Kaynağın kötü olmasını geçiyorum ama bu tanıma uyacak kişi Diego Costa' dır. Neden hala takım bulamamış acaba?

Yorum

• Wesley Gasolina, 25, Brezilya ➤ Athletic Club, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 13 Mar 2000, Retirolândia , Brezilya
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Beyler yarin djanini ve afobe birer gol atar ve yöneticiler rahatlar konu kapanir diye umut ediyorlar..
                        yenilgi alirsak transferler tek tek aciklanir galibiyet alirsak transfer askiya alinir..
                        sacma transfer politikasi oldugunu biliyorum sayet yillarca böyle yönetildik
                        ne zamanki bir yönetim baskan gelir de bu düzeni degistirirse iste o zaman sampionluk adayiyiz deriz..
                        oysa puan cetveline bakarsak sampionluk umudumuz tükenmemis devam ediyor bu 3 puanlik systemde..
                        al sana firsat al üc dört kaliteli adam ol sampion ama nerdeee bizdeki bu misyon kafalar
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Perez, Renato Augusto ve Rondon olursa her iki bekte de oynayacak bir bek alırım alabiliyorsam, seneye şampiyonlar liginde gruptan çıkmak için htransfer çalışmalarına başlarım.
                          Sözleşmesi bitecek topçularla erkenden anlaşma olayını çözsek bonservis derdi kalmaz.

Sağ bekleri listele, bir kısmı kulübüyle devam etmek ister belki onları ele, bir kısmı daha büyük takımlardan teklif bekler onlara teklif yap beklemeye geç.. Kalanları özellikle 30 ve üzeri olanlar artık Avrupa defteri kapanmak üzere olan topçular oluyor. Anlaş getir bu kadar zor mu bu transfer görüşmeleri anlamıyorum.

Emekli oldu dediğimiz Clichy iki sezon taş gibi top oynadı. Pereira tarzı yıllarca önemli liglerde top oynamış tecrübeli birini ucuza nasıl getirdiysek benzer transferler bekliyorum.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Plaza v2

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Plaza v2
                              Hocam bu adam daha 2 gün önce Merih Demiral ile yanyana Juventus 11'inde 90 dakika oyun oynadı. Şaklaban Plaza ile karıştırmamak lazım
                              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam bu adam daha 2 gün önce Merih Demiral ile yanyana Juventus 11'inde 90 dakika oyun oynadı. Şaklaban Plaza ile karıştırmamak lazım
                                Geçmişine bakarak yazdım 1 maçı var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X