Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim bu seneden geçtigini düşünüyor bence son gun yapilan sacma transferler ile sezonu kapatırız.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kençler, bu adamların vizyonu yerlerde sürünüyor. Hiç bir b.ktan haberleri yok. Avcı olmasa menejerlerin ellerinde oyuncağa dönmüşlerdi şimdi. Tamamiyle spontane ilerlemeye çalışıyorlar. O yüzden beklentilerinizi yüksek tutmayın. Hatta benden size tavsiye. Bu futbol işini biraz salın. Yoksa size yazık. Bir haltlar yiyebilirlerse sevinin. Gerisine kafayı takmamaya çalışın. Çalışın ki fazla üzmeyin kendinizi.
      abi içerden bilgimi aldın eğer öyleyse sıkıntı büyük
      En son charizma61 tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 01:26.

Yorum

• 4 saat once talksport.com'da exclusive etiketiyle yayinlanan haberde dedigine gore Trabzonspor bugun ogle saatlerinde Danny Rose icin resmi teklif yapmis.

Trabzonspor might solve a serious problem for Tottenham by taking Danny Rose off their hands. The 30-year-old right-back, Tottenham’s longest-serving player, has been turning out for the club…

Haberi yapan eleman: https://twitter.com/seanobrients

Skysports da haber yapmis:

The 30-year-old is currently the longest-serving player at the club but does not figure in Jose Mourinhos plans; full-back has just six months left on his contract with The Transfer Shows Dharmesh Sheth suggesting Spurs could consider terminating his deal early.
        En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 01:34.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Acaba bu yılı çöpe atıp transferleri de rafa mı kaldırdılar?

Yorum

• Arjantinli orta saha istiyorum [emoji22]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4 saat once talksport.com'da exclusive etiketiyle yayinlanan haberde dedigine gore Trabzonspor bugun ogle saatlerinde Danny Rose icin resmi teklif yapmis.

Haberi yapan eleman: https://twitter.com/seanobrients
              bize 10 no lazım batsha alez hagı tarzı yok mu böyle bir 10 no ya sağ bek değil ki mühim olan yaratıcı bir 10 no beklerimiz iyi bence

Yorum

• Yönetim bırakıp gidecek galiba, Mayıs'a alsınlar kongreyi, transfer falan da kasmasinlar daha.

Yorum

• Enzo Perez transferi yatmis. Perez, Trabzonspor'u reddetmis - 4 saat once yapilan haberler:

El mediocampista de River descartó la propuesta de la Superliga turca, aunque aún no definió si seguirá en el club ante la llegada de otra oferta.

El mediocampista desestimó la propuesta luego de conversar con su familia. Tiene contrato vigente hasta junio de 2023 y es fundamental para Marcelo Gallardo.

Al volante finalmente no lo convenció la posibilidad de mudarse a ese país, más allá de la propuesta económica del Trabzonspor. Así, sin otras ofertas concretar por el momento, seguirá en River.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Transferde tek güvence Avcı. Net bir adam.

Kafasına göre transfer yapamazlar bu adama cunki ilk basın toplantısında bombayı yönetimin kucağına bırakır.

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ya bu yönetim taraftarla kafa buluyor resmen . Ya yapmiyacaklarsa adam!!! gibi soylesinler bize hayali transfer ismi atip haftalarca geldi gelecek anlastik Hikayesi anlatmasinlar bunlari cok yaşadık.
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dediğini anlamadım. Ben neyin adamcısıyım?
                        Diyorum ki hadi 1-2 Nurgül'ü savundun, simdi yine sallamasyon yapip Papu konusunda bir sey olmazsa, çikar yine onu savunursan sirf gazeteci diye ya da bayan diye, buna adamcilik derler diyorum...
                        İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O vermeden önce "Scout ekibimiz" Kocaelide bir Gökdeniz varmis, Anil Basarana 270 bin € verecegimize bu cocugu alalim deseydi daha iyi olmazmiydi hocam?
                        Ben hep bunu diyorum zâten.... ki belki de bunu demislerdir ama iste yönetimin isine gelmemistir, "yanlis" menejerle çalisiyordur Gökdeniz =)
                        İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] bayılır Ponck’a tam bir hayran kendisi
                        Forum sâkinler umairm bu mesaji ciddiye almamissinizdir ciddiye alan varsa direk engellesin zâten, çünkü ponck gibi bir dangalagi begenenle isiniz olmasin )))
                        ulan ne adamsin Arda yaa, cezâliydim yazamamistim ama iyi gülmüstüm bu yazdigina bizim Türkmen bundan iyi... bu ponck anca bizim eski dangalak douglas kadar topçu
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        73632737. defa yazıyoruz ama Ömür'ün sakatlığından sonra tam zamanı. Çok az süre alıyor transferi zor olmaz.
                        https://www.transfermarkt.com.tr/ale...spieler/534033 Opsiyonlu kiralayın gelin, Sörloth gibi para kazandırır.
                        âbi adami oynatiyorlar yaa, vermezler bence, verseler de Sorloth'dan beter kirâlik sözlesmeyle gönderirler... bilemiyorum hiç de izlemedim topçuyu
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu arada bu talksports'un haberine göre Rose yurt disinda bir mâcerâya sicak bakiyormus, bundan dolayi westbromwich'in ilgisinin çok önemli yokmus...

talkSPORT’s transfer guru Alex Crook told White and Jordan on Wednesday: “We’re hearing this lunchtime that Trabzonspor, over in Turkey, have made him an offer.

“We mentioned last week that, although West Brom were showing an interest, Rose fancies a move abroad.

“So maybe this could tick some boxes for him.”

talkSPORT'un transfer gurusu Alex Crook Çarşamba günü White ve Jordan'a şunları söyledi: “Bu öğle yemeğinde Trabzonspor'un Türkiye'de kendisine bir teklifte bulunduğunu duyuyoruz.

“Geçen hafta West Brom'un ilgi göstermesine rağmen Rose'un yurtdışına taşınmaktan hoşlandığından bahsetmiştik.

Yani belki bu onun için bazı kutuları işaretleyebilir.

(düzeltmeye üsendim simdi, ama ufak tefek yanlislar olsa da gâyet anlasilir biçimde tercüme etmis google^^)
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 02:38.
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bunlara gram güvenim yok da Avcı'ya transfer yapamamazlık edemezler herhalde. Sözünü almıştır. En az 2 oyuncu gelir. Ama yapacağın transfer kupa ve bjk maçına yetişmezse ne anlayacağız o işten?

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlara gram güvenim yok da Avcı'ya transfer yapamamazlık edemezler herhalde. Sözünü almıştır. En az 2 oyuncu gelir. Ama yapacağın transfer kupa ve bjk maçına yetişmezse ne anlayacağız o işten?
                              Yetismeyecek bizim yönetimi bilmiyormusun ne kadar indirseler o kadar kar kesin enzo işi de ondan olmamıştır son gün adı sanı duyulmamış 2 oyuncu alıp gelirler...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

Hamsiler salamuralar yine bayrak paylaşmaya başlamış bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.

Danny Rose İngilizler tarafından bize yazılıyor ama kaynaklarını bilmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 02:51.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X