Avcı adamları ipten aldı ama bu yonetım bunun karsılıgını verecek capta bır yonetım degıl.Olursa bu saatten sonra menajer transferleri olur, pazarın kapanıs transferleri olur.Avcı yerinde olsam bana devre arasında transfer sozu verılmıs olmasına ragmen transferler yapılmamıssa istifa ederdim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet galiba Halil Dervişoğlu da gsye gidiyor
Hollandada oynadi, Ingilterede oynadi bide Turkiyede oynayabilecekmi ?
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sezonda en fazla kac tane kulubun formasini giyebiliyordu futbolcular ?
Hollandada oynadi, Ingilterede oynadi bide Turkiyede oynayabilecekmi ?
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalgın sebebiyle değişti kural İbrahim.
Bizim federasyonun aldığı yabancı kararı ile yarışır gereksizliği.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Özellikle Abdülkadir'in sakatlığı sonrasında Perez işinin bilerek yavaşlatıldığını düşünüyorum.
Trabzonspor'un öncelikli eksikliği şu anda 8 numara değil... 9-10 numara.
8 numarayı iyi-kötü ikame edecek Baker-Flavio-Parmak-Trondsen(dönecektir 1-2 aya) var.
9 numara, yani santrafor mevkii şu anda sadece Djanini ile doldurulabiliyor ki adam santrafor değil.
10 numarada ise zorlama Ekuban hamlesini saymazsak Allah kulu yok!
Ya bir santrafor alıp Ekuban'ı orada zorlayacaklar, ya da direk bir hücumcu orta saha alacaklar!
Mevcut vaziyet şu ise, önceliği 8 numaraya vermek akıl tutulması olur.
Çok acil hücumcu lazım.
Sene başında yapılan hücumcu hamleleri Afobe, Diabate, Plaza tamamen karavana! Djanini ise soru işareti.
Uç bölgede çok ciddi fiyasko var!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle Abdülkadir'in sakatlığı sonrasında Perez işinin bilerek yavaşlatıldığını düşünüyorum.
Trabzonspor'un öncelikli eksikliği şu anda 8 numara değil... 9-10 numara.
8 numarayı iyi-kötü ikame edecek Baker-Flavio-Parmak-Trondsen(dönecektir 1-2 aya) var.
9 numara, yani santrafor mevkii şu anda sadece Djanini ile doldurulabiliyor ki adam santrafor değil.
10 numarada ise zorlama Ekuban hamlesini saymazsak Allah kulu yok!
Ya bir santrafor alıp Ekuban'ı orada zorlayacaklar, ya da direk bir hücumcu orta saha alacaklar!
Mevcut vaziyet şu ise, önceliği 8 numaraya vermek akıl tutulması olur.
Çok acil hücumcu lazım.
Sene başında yapılan hücumcu hamleleri Afobe, Diabate, Plaza tamamen karavana! Djanini ise soru işareti.
Uç bölgede çok ciddi fiyasko var!
Dediğiniz gibi 2 ihtimal var.
1) Ekuban 10'a geçecek (ki Avcı'nın bunu yapacağını sanmıyorum) ve sağ kanat forvet alınacak (ya da santrafor alınıp Djaniny sağa geçecek)
2) Gol ve asist yapacak çok yetenekli bir ofansif orta saha alınacak.
Diğer türlü yaratıcılık açısından ciddi sorunlar yaşarız. Ne kadar para varsa hepsini bence 2.ihtimal üzerinden giderek yaratıcı bir ofansif orta sahaya gömmeliyiz.
Yorum
-
Bizim yonetim ne bekliyor anlamış değilim. Forvete en azından Halil alınabilirdi. Kiralama usulü satın alma yapabilir. Para yok diyorlar fakat gidip gereksiz 3 oyuncuya dünyanın parasini veriyorlar. 3 alacağına sağlam bir tane alınabilirdi.
Başakşehir çok kötü olmasına rağmen Süper kupayı kaybetmeyi bekliyoruz anlaşılan
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son fatihaltun08 tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 09:17.
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Dervisoglu >> Gs
Neden biz değil?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu transfer üzerine konuşmaya bile gerek yok imkanı yok da ufak heyecan diyelim
Haftalık €64,000 alıyormuşForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllık net kazancı 1.300.000 € civarında demek. 3 milyon civarı bir paraya koşarak gelir normalde o paraları kazanan bir futbolcu ama... Ama işte...2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Dervisoglu >> Gs
Neden biz değil?from BOGAZIÇI
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimden bahsediyorsunuz bilmiyorum da papuysa eğer yıllık 2 alıyor net
Yıllık 3.072.000 eder. %50-60 civarı bir vergi oranı var bildiğim kadarıyla. Vergi düşünce net kazancı 1.500.000 üstünde olamaz o veri doğruysa.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum