Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avcı adamları ipten aldı ama bu yonetım bunun karsılıgını verecek capta bır yonetım degıl.Olursa bu saatten sonra menajer transferleri olur, pazarın kapanıs transferleri olur.Avcı yerinde olsam bana devre arasında transfer sozu verılmıs olmasına ragmen transferler yapılmamıssa istifa ederdim.
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet galiba Halil Dervişoğlu da gsye gidiyor
      Bir sezonda en fazla kac tane kulubun formasini giyebiliyordu futbolcular ?

Hollandada oynadi, Ingilterede oynadi bide Turkiyede oynayabilecekmi ?

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir sezonda en fazla kac tane kulubun formasini giyebiliyordu futbolcular ?

Hollandada oynadi, Ingilterede oynadi bide Turkiyede oynayabilecekmi ?
        Salgın sebebiyle değişti kural İbrahim.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salgın sebebiyle değişti kural İbrahim.
          Valla ilk defa duydum.

Bizim federasyonun aldığı yabancı kararı ile yarışır gereksizliği.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Özellikle Abdülkadir'in sakatlığı sonrasında Perez işinin bilerek yavaşlatıldığını düşünüyorum.
            Trabzonspor'un öncelikli eksikliği şu anda 8 numara değil... 9-10 numara.
            8 numarayı iyi-kötü ikame edecek Baker-Flavio-Parmak-Trondsen(dönecektir 1-2 aya) var.
            9 numara, yani santrafor mevkii şu anda sadece Djanini ile doldurulabiliyor ki adam santrafor değil.
            10 numarada ise zorlama Ekuban hamlesini saymazsak Allah kulu yok!

Ya bir santrafor alıp Ekuban'ı orada zorlayacaklar, ya da direk bir hücumcu orta saha alacaklar!

Mevcut vaziyet şu ise, önceliği 8 numaraya vermek akıl tutulması olur.

Çok acil hücumcu lazım.
            Sene başında yapılan hücumcu hamleleri Afobe, Diabate, Plaza tamamen karavana! Djanini ise soru işareti.
            Uç bölgede çok ciddi fiyasko var!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özellikle Abdülkadir'in sakatlığı sonrasında Perez işinin bilerek yavaşlatıldığını düşünüyorum.
              Trabzonspor'un öncelikli eksikliği şu anda 8 numara değil... 9-10 numara.
              8 numarayı iyi-kötü ikame edecek Baker-Flavio-Parmak-Trondsen(dönecektir 1-2 aya) var.
              9 numara, yani santrafor mevkii şu anda sadece Djanini ile doldurulabiliyor ki adam santrafor değil.
              10 numarada ise zorlama Ekuban hamlesini saymazsak Allah kulu yok!

Ya bir santrafor alıp Ekuban'ı orada zorlayacaklar, ya da direk bir hücumcu orta saha alacaklar!

Mevcut vaziyet şu ise, önceliği 8 numaraya vermek akıl tutulması olur.

Çok acil hücumcu lazım.
              Sene başında yapılan hücumcu hamleleri Afobe, Diabate, Plaza tamamen karavana! Djanini ise soru işareti.
              Uç bölgede çok ciddi fiyasko var!
              Ben de böyle düşünüyorum. Ayrıca Berat da var onu da sayabiliriz 6-8 olarak.

Dediğiniz gibi 2 ihtimal var.

1) Ekuban 10'a geçecek (ki Avcı'nın bunu yapacağını sanmıyorum) ve sağ kanat forvet alınacak (ya da santrafor alınıp Djaniny sağa geçecek)

2) Gol ve asist yapacak çok yetenekli bir ofansif orta saha alınacak.

Diğer türlü yaratıcılık açısından ciddi sorunlar yaşarız. Ne kadar para varsa hepsini bence 2.ihtimal üzerinden giderek yaratıcı bir ofansif orta sahaya gömmeliyiz.

Yorum

• Halil Dervisoglu >> Gs

Neden biz değil?

Yorum

• Bizim yonetim ne bekliyor anlamış değilim. Forvete en azından Halil alınabilirdi. Kiralama usulü satın alma yapabilir. Para yok diyorlar fakat gidip gereksiz 3 oyuncuya dünyanın parasini veriyorlar. 3 alacağına sağlam bir tane alınabilirdi.

Başakşehir çok kötü olmasına rağmen Süper kupayı kaybetmeyi bekliyoruz anlaşılan

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son fatihaltun08 tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 09:17.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halil Dervisoglu >> Gs

Neden biz değil?
                    Teklif yok. Olmadı.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence bu transfer üzerine konuşmaya bile gerek yok imkanı yok da ufak heyecan diyelim

Haftalık €64,000 alıyormuş
                      Yıllık net kazancı 1.300.000 € civarında demek. 3 milyon civarı bir paraya koşarak gelir normalde o paraları kazanan bir futbolcu ama... Ama işte...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Rezillik.

Eksikliklerimizin olduğunu dünya âlem biliyor ama bizim şovmen gitmiş Abdülladir’in çantasını taşıyor. Ya bu kulübü bu kadar küçük düşürmeyin, hadi abi ikileyin.

Yorum

• Halil gitse ne olur ya sanki oynıcak doğru dürüst fazla önemsiyorsunuz beyler.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yıllık net kazancı 1.300.000 € civarında demek. 3 milyon civarı bir paraya koşarak gelir normalde o paraları kazanan bir futbolcu ama... Ama işte...
                            Kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum da papuysa eğer yıllık 2 alıyor net
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halil Dervisoglu >> Gs

Neden biz değil?
                              birileri nemalanamayacaktır ondan biz olmuyoruzdur.
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum da papuysa eğer yıllık 2 alıyor net
                                Evet Papu. Yiğit'in yazdığı alıntıladığım mesajda haftalık 64.000 kazanıyor denmiş.

Yıllık 3.072.000 eder. %50-60 civarı bir vergi oranı var bildiğim kadarıyla. Vergi düşünce net kazancı 1.500.000 üstünde olamaz o veri doğruysa.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X