Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Papu'yu unutun, Portekiz pazarına bakın....
    İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    geçen gün burada portekiz taraflarından 10 numara denmişti, twitterda malum atavratsosa diye bi arkadaş vardı fena duyumcu değildi, o da portekizden 10 numara diyorlar araştırıyorum yazmış. yine duyumu taştan çıkardık, dursun burada.
    muhtemelen ciquinho ile görüşüyor bizimkiler, twitterda portekizden 10 numara dedikodusu arttı. [MENTION=52258]BatuhanB[/MENTION] yazın transferin son günü oyuncuyla ilgilendiğimizi ama olmadığını söylemişti.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yetismeyecek bizim yönetimi bilmiyormusun ne kadar indirseler o kadar kar kesin enzo işi de ondan olmamıştır son gün adı sanı duyulmamış 2 oyuncu alıp gelirler...
      Şimdiye kadar dayatma transfer yapıyorlardı. Hocaya al oynat diyorlardı. Hoca çetin ceviz bu sefer. Avcı'ya al bunu oynat dersen kadro dışı bırakır affetmez.

Yorum

• Ömürden aonra tek kullanimliķ hakkımızı 10 numaradan yana kullanmalıyız, ön liberode bi şekilde idare edebiliriz ama hücumda artık her maçımız gs maçı gibi olur.Kilit açacak, aralara pas dağıtımı yapacak forvet arkası şart oğlu şart artık

Yorum

• Cumartesi günü Visca açıklanır. Öyle hissediyorum.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cumartesi günü Visca açıklanır. Öyle hissediyorum.
            senin hislerinin hiçbir zaman tuttugunu görmedim reyis

bu arada, kaynak yasaksa ya da koftiyse simdiden kusura bakmayin :

MEG FOOTBALL
            @megfootball
            Trabzonspor'un yaptığı teklif sonrası Papu Gomez'in menajeri, yapılan teklifi yeterli bulmadı. Görüşmeler şuan için tıkandı.
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Enzo Perez le 2 yıllık anlaşmışız.. Hayırlı olsun..
              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Enzo Perez le 2 yıllık anlaşmışız.. Hayırlı olsun..

kaynağınız buraysa trollmüş haber.

Yorum

• şöyle david silva tarzı 10 nomuz olmayacak mı bizim

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdiye kadar dayatma transfer yapıyorlardı. Hocaya al oynat diyorlardı. Hoca çetin ceviz bu sefer. Avcı'ya al bunu oynat dersen kadro dışı bırakır affetmez.
                    Aynen öyle kral Ünal Hoca'nın da Newton'un da adam akıllı istedikleri almıyorlardı hocaya al oynat diyorlardı dediğin gibi şimdi onu da yapamıyorlar bakalım bunun sonu nereye varacak...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Viktor Kovalenko ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 14 Şub 1996, Kherson, Ukrayna

sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Tam alırken kazanmalık transfer.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Fabra'yı istemişiz, gelmek istememiş.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diyorum ki hadi 1-2 Nurgül'ü savundun, simdi yine sallamasyon yapip Papu konusunda bir sey olmazsa, çikar yine onu savunursan sirf gazeteci diye ya da bayan diye, buna adamcilik derler diyorum...
                          Nurgül Günaydın'ın paralı elemanı değilim ben. Tanımam da kendisini. Kimsenin adamı değilim. Yanlış varsa eleştiririm. Nurgül ya da x kişi fark etmiyor. Burada kendince beni hedef gösterip ne yapmak istediğini de anlamış değilim. Majid'in takımda kalmasından dolayı zannedersem bu tavır.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Evet galiba Halil Dervişoğlu da gsye gidiyor
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Akşam pazarından çürük çarık ne varsa dolduracağız gibi..

Yorum

• Bu kadar zor mu bu transfer işi ben anlamıyorum,1 aydır Perez aşağı Perez yukarı. Konuşursun şartların nedir kardeşim dersin şudur budur uyarsa sana alırsın uymazsa hadi eyvallah dersin nedir ben anlamıyorum ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X