200bin degil daha da azini ayirip, çikip deseydi ki "Gökdeniz adinda bir topçu var, Kocaeli'ye 120-150bin€ versek aliyoruz, ben bu futbolcu için kulübüne verilecek parayi üstleniyorum" diye reklam yapsaydi, bin kat daha iyiydi...
alsaydik, basarili operasyon/reklam.. alinan bir topçu...
almasaydik, baskanin foyasi zâten ortada ama görmeyenler var, bu sefer herkes görürdü ve baskani savunacak 3-5 manyak disinda kimse olmazdi...
ama yok, o ne yapti.... pejegeye yanasursam yemegsebedinden musderim ardar..... senin yapacagin ise e mi
sene sonu çebi ile yan yana sampiyonluk falan kutlar... (gerçi bunlar da sampiyonlugu fbye satar, bunlarin hakkindan anca biraz biz geliriz kadromuz olsa, ya da gs gelir... o da dinsizin hakkindan imansiz gelir diye)
O vermeden önce "Scout ekibimiz" Kocaelide bir Gökdeniz varmis, Anil Basarana 270 bin € verecegimize bu cocugu alalim deseydi daha iyi olmazmiydi hocam?
NevZat başkan hiç bir menfaat beklemeden bu kulübe hiç bir ihale beklemeden karşılık ummadan kulübe çok şey vermiştir.
umarım kulüp bir gün satılır da sahibi o olur.
Bu saatten sonra yıllık ücretleri biz de açıklamamalıyız. Madem kuralına göre oynanmıyor bu oyun biz de gerekeni yapalım. Gomeze 3 milyon mu verdin açıklama kudursun itler. Çıkar biz de Trabzona para için gelmedi Trabzonsporlu deriz. Nasıl olsa memleketin zeka seviyesi ortada.
Yooo ben küfür etmiyorum. Ağaoğlu istifa diyorum sadece. Transfer falan da yapmasın kesinlikle. Bu sene takke düştü, kel göründü.
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
Ağaoğlu kadar başına taş düşsün senin,kimi beğendiniz siz kardeşim 1 tane evet bu başkan çok kaliteli işler yaptı dediniz mi sizler. Ne bekliyorsunuz,200 bin avro için transfer cezası alırken nerdeydiniz nankör adamlar. Şimdi dersin ki Ağaoğlu’nun avukatımısın sen hayır değilim kimsenin avukatı değilim ama sizin gibi nankör adamlardan nefret ediyorum. O gitsin bu gitsin kim gelsin ben bilmem.Ahmet gelsin küfür et Mehmet gelsin anasına söv.
NevZat başkan hiç bir menfaat beklemeden bu kulübe hiç bir ihale beklemeden karşılık ummadan kulübe çok şey vermiştir.
umarım kulüp bir gün satılır da sahibi o olur.
Ne vermis merak ettim ? Twitter da bos bos yorumdan baska bi icraat göremedim ben
Her sene aldığı formalar aldığı loca yeterli bence. Topçu mu alacak verecek adam.
Neden almicak okadar cok Trabzonsporu seviyorsa alsin görmuyonmu Acunu hani para olmasa neyse bunlar koymaz ona isimde yapmis olur ama sadece twitterda kötuleme derdinde
Yazın Drinkwater ismi burada çok konuşuldu o zaman kimse beğenmiyordu Kasımpaşa alınca değere bindi. Yalnız biz alsak 3-4 katı maaş verirdik orası ayrı.
Nevzat Aydın’ın her twitinin altını transfer diye dolduranlar buraya da sıçramış. Adam kulüp için fedakarlık yaptı kardeşim, her zengin onun kadar yapsa keşke ama zaten kulübün amacı bağışa ihtiyaç duymayan, ticareti doğru yapan bir Ts olmalı. O güne kadar Nevzat gerektiğinde yardımcı olur. Adamlar bir Mesut’u getirdi herkesin şiraze kaydı, sosyalist devrim bekleniyor.
Yorum