Yönetim bu seneden geçtigini düşünüyor bence son gun yapilan sacma transferler ile sezonu kapatırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKençler, bu adamların vizyonu yerlerde sürünüyor. Hiç bir b.ktan haberleri yok. Avcı olmasa menejerlerin ellerinde oyuncağa dönmüşlerdi şimdi. Tamamiyle spontane ilerlemeye çalışıyorlar. O yüzden beklentilerinizi yüksek tutmayın. Hatta benden size tavsiye. Bu futbol işini biraz salın. Yoksa size yazık. Bir haltlar yiyebilirlerse sevinin. Gerisine kafayı takmamaya çalışın. Çalışın ki fazla üzmeyin kendinizi.En son charizma61 tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 01:26.
Yorum
-
4 saat once talksport.com'da exclusive etiketiyle yayinlanan haberde dedigine gore Trabzonspor bugun ogle saatlerinde Danny Rose icin resmi teklif yapmis.
Trabzonspor might solve a serious problem for Tottenham by taking Danny Rose off their hands. The 30-year-old right-back, Tottenham’s longest-serving player, has been turning out for the club…
Haberi yapan eleman: https://twitter.com/seanobrients
Skysports da haber yapmis:
En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 01:34.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 saat once talksport.com'da exclusive etiketiyle yayinlanan haberde dedigine gore Trabzonspor bugun ogle saatlerinde Danny Rose icin resmi teklif yapmis.
Haberi yapan eleman: https://twitter.com/seanobrients
Yorum
-
Enzo Perez transferi yatmis. Perez, Trabzonspor'u reddetmis - 4 saat once yapilan haberler:
El mediocampista de River descartó la propuesta de la Superliga turca, aunque aún no definió si seguirá en el club ante la llegada de otra oferta.
El mediocampista desestimó la propuesta luego de conversar con su familia. Tiene contrato vigente hasta junio de 2023 y es fundamental para Marcelo Gallardo.
Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Ya bu yönetim taraftarla kafa buluyor resmen . Ya yapmiyacaklarsa adam!!! gibi soylesinler bize hayali transfer ismi atip haftalarca geldi gelecek anlastik Hikayesi anlatmasinlar bunlari cok yaşadık.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğini anlamadım. Ben neyin adamcısıyım?
İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO vermeden önce "Scout ekibimiz" Kocaelide bir Gökdeniz varmis, Anil Basarana 270 bin € verecegimize bu cocugu alalim deseydi daha iyi olmazmiydi hocam?
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] bayılır Ponck’a tam bir hayran kendisiciddiye alan varsa direk engellesin zâten, çünkü ponck gibi bir dangalagi begenenle isiniz olmasin
)))
ulan ne adamsin Arda yaa, cezâliydim yazamamistim ama iyi gülmüstüm bu yazdiginabizim Türkmen bundan iyi... bu ponck anca bizim eski dangalak douglas kadar topçu
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle73632737. defa yazıyoruz ama Ömür'ün sakatlığından sonra tam zamanı. Çok az süre alıyor transferi zor olmaz.
https://www.transfermarkt.com.tr/ale...spieler/534033 Opsiyonlu kiralayın gelin, Sörloth gibi para kazandırır.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bu arada bu talksports'un haberine göre Rose yurt disinda bir mâcerâya sicak bakiyormus, bundan dolayi westbromwich'in ilgisinin çok önemli yokmus...
talkSPORT’s transfer guru Alex Crook told White and Jordan on Wednesday: “We’re hearing this lunchtime that Trabzonspor, over in Turkey, have made him an offer.
“We mentioned last week that, although West Brom were showing an interest, Rose fancies a move abroad.
“So maybe this could tick some boxes for him.”
talkSPORT'un transfer gurusu Alex Crook Çarşamba günü White ve Jordan'a şunları söyledi: “Bu öğle yemeğinde Trabzonspor'un Türkiye'de kendisine bir teklifte bulunduğunu duyuyoruz.
“Geçen hafta West Brom'un ilgi göstermesine rağmen Rose'un yurtdışına taşınmaktan hoşlandığından bahsetmiştik.
Yani belki bu onun için bazı kutuları işaretleyebilir.
(düzeltmeye üsendim simdi, ama ufak tefek yanlislar olsa da gâyet anlasilir biçimde tercüme etmis google^^)En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 02:38.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlara gram güvenim yok da Avcı'ya transfer yapamamazlık edemezler herhalde. Sözünü almıştır. En az 2 oyuncu gelir. Ama yapacağın transfer kupa ve bjk maçına yetişmezse ne anlayacağız o işten?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Transfer Dosyası - 15 -
Hamsiler salamuralar yine bayrak paylaşmaya başlamış bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.
Danny Rose İngilizler tarafından bize yazılıyor ama kaynaklarını bilmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 02:51.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum