Stoper çok önemli gerekirse paraya kıysınlar kumar oynama şansımız yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Campi icin dis basin transfer yatti diyor.
Oyuncu icin Brezilya'dan bir kulup, kiralama teklifi yapmis kulubune son haberlere gore.
Forvet, ortasaha ve stopere adini ilk kez duydugumuz isimler gelirse sasirmayacagim artik.
Umarim hata yapmayiz transferde.
Ozellikle stoper ve forvet mevkilerinde.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi başkan değişse yeni gelen açıklar 250 farklı yere kulübün borcu var diye, Muharrem de sözde tüm borçları ödeyip temizlenmişti gittikten sonra anlaşıldı ki hepsi olduğu gibi duruyor sadece öteleme işlemi yapılmış.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGarry R. Kruse Konoplyanka
Ze Luis
Sikecilerin hücüm hatti böyle olacak diyorlar. Ben korkmuyorum, toplasinlar bütün oyunculari, bizim nasil Transfer yapacagimiz önemli. 4 Nokta transfer yapabilirsek takim tas gibi olur
Gecen yilki hucum hatti da;
Slimani, ayew, soldado, moses, valbuena.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanada öyle geldi hiçbir borcumuz kalmamış öyle böyle ödenmiş işte fazla kurcalamamak lazım aslında...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Şimdi doğru mu anladık, gerçi başkan 3-5 kere daha aynı şeyleri anlatır detayına da inerek ama Burak, Onur, Rıza Çalımbay, Durica falan filan bunların hiçbirinene de mi borç kalmadı, yoksa vadesi gelmiş tüm borçları ödedik, Onur ve Burak gibi taksitlendirdiğimiz borçların taksitleri zamanı geldikçe yatırmaya devam mı Edeceğiz?
Yorum
-
spikerin başkana bu gönderilecek 1-2 oyuncu abdulkadir ve yusuf değil dimi sorusuna,
baskanin antony ve sosayıda ekleyerek cevap vermesi güzeldi.
başkanımız kaliteli oyuncularımızın farkında ve bunu yıl boyu birçok röportajında direk isim isim zikrederek onure etti. hani spor yazarları diyor ya "bu sosa bjkde bile bu kadar takımına aidiyet duygusu hissetmezdi bu sene takımı için herşeyini sahada veren bir sosa var" işte bunda başkanın bu söylemlerinin müthiş etkisi var adama degerli olduğunu hissettirdi bu sene başkanEn son trbzonsporlu tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 23:18.
Yorum
-
Yönetimin 10 gün sözünü sürekli kendilerine zaman kazanmak amaçlı söylediklerine inanıyorum artık.
Her olayda 10 gün içinde deniyor ama denilen 10 gün bir türlü gelmiyor.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak musti5576 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBankalar birliği taradından ödendi borçlarımız. Bizde onlara faiziyle ödeyeceğiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz bu paralari nasil odedik bilen beri gelsin
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCampi icin dis basin transfer yatti diyor.
Oyuncu icin Brezilya'dan bir kulup, kiralama teklifi yapmis kulubune son haberlere gore.
Forvet, ortasaha ve stopere adini ilk kez duydugumuz isimler gelirse sasirmayacagim artik.
Umarim hata yapmayiz transferde.
Ozellikle stoper ve forvet mevkilerinde.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bu kadar genç ve ucuz oyuncu alınmasını artık daha iyi anlıyorum. Borç yapilandirmasi anlasmasina bakilirsa 3.yildan itibaren ayda en az 20 milyon TL lik odeme yapmamiz gerekiyor. Bizimkiler boyle ucuz oyuncu bulup,oynatip sonra satarak gelir elde etme peşinde. Surekli bir sirkülasyon olacak. Yusuf gidecek yerine berkay sefa oynayacak, abdus gidecek yerine yusuf sari oynayacak gibi. Insallah alinan otunculardan 1-2 tanesi üst düzey katkı verir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
Yorum