Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok önemli bir konu sponsor ? Bir şey dedi mi ?
    Copa Amerika maci canli yayini yuzunden, çok kisa kesmek zorunda kaldi Ersin Düzen. Sadece yapilandirmayi ve transferi sordu.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet Ağaoğlu:
      *UEFA'dan ceza alma ihtimali ortadan kalktı diyemem ama bu borç yapılandırmasıyla birlikte şansımız yükseldi.
      *10 gün içinde 3 veya 4 transfer yapacağız.
      *Bugün 18:00 itibariyle, Trabzonspor'un hiçbir futbolcusuna, kulübe ve menajere bir kuruş borcu kalmadı.
      Okumasi bile keyifli 5 defa okudum kimseye borcumuz kalmadi aciklamasi.faiz yukleri ustesinden gelincek kivama geldiyse borcu eritiriz insallah

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        istanbul takımları iho dönemindeki paraları ödüyorlar. çöküşleri yakındır.
        GS'nin 18-19 sezonu için geliri 1 milyar TL olacak

Diğer ikisi de şampiyonlar ligi olmadığından onun %60'ı kadar geliri vardır.

İflas etmeleri mümkün değil.

Burada en sıkıntılı olan kulüp biziz keza reklam, sponsorluk, tribün gelirimiz çok düşük seviyelerde.

Bankalarla yapılan anlaşma bize sigorta oldu.

Ağaoğlu'nun israfı önleyen, sıkılaşmış finans politikası ile borcumuzu hafifletebiliriz

Yorum

• Şimdi başkan değişse yeni gelen açıklar 250 farklı yere kulübün borcu var diye, Muharrem de sözde tüm borçları ödeyip temizlenmişti gittikten sonra anlaşıldı ki hepsi olduğu gibi duruyor sadece öteleme işlemi yapılmış.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf ve Abdülkadir e çok ciddi manada alternatif olabilecek skorer oyuncular alınmalıydı..Sağ tarafa Yusuf Sarı alındı o bu skorer tabirine uymuyor inşallah 10 numaraya böyle bir oyuncu alınır yoksa çok büyük sıkıntı çekeriz..Aslında Boyd tam ideal oyuncuydu ama maalesef alamadık.
            Abdülkadir, Yusuf bu sezon üstüne koyarak gitmeleri lazım.

İkisinin de 15 + gol seviyesine gelmeli.

Maç içinde istikrarsız olmayacaklarını, tabelaya daha çok etki edeceklerini düşünüyorum

Yorum

• Cevaplar icin tesekkurler.
              Borc mevzusu cok guzel olmus.
              Okay icin Kayseriye 1.5 milyon euro, Sosa ve Kucka icin Milan'a 1 milyon euro ( hazirlik maci yapilacak ve gelirleriyle odemesine yardimci olacakti ) olan borc da bitti artik demek ki.
              Bilmedigimiz oyuncu alacaklari varsa, onlari da odemislerdir.

Gidecek isimler Amiri, Toure ve kampta kendini gosteremeyen genc futbolcular olur buyuk ihtimalle.

Alinacak as kadro oyunculari da ne kadar hizli olursa, Avrupa liginde bir o kadar basarili olma ihtimalimiz artar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 22:01.
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• A Spor'da Mehmet Topal'la ilgilendiğimizi söylemişler inşallah doğru değildir adam futbolu bırakalı 3 yıl oldu. Yaşlı Türk oyuncu hayatta almam. Öne doğru zorlamayan savunmada hiçbir insiyatif almayan bir oyuncu Mehmet Topal. Onazi ondan birkaç kat daha iyi oyuncu. Bizim oraya sınıf atlatacak bir oyuncu almamız lazım, Sosa'yı rahatlatacak takımın arkadan oyun kurmasına katkı sunacak biri.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdülkadir, Yusuf bu sezon üstüne koyarak gitmeleri lazım.

İkisinin de 15 + gol seviyesine gelmeli.

Maç içinde istikrarsız olmayacaklarını, tabelaya daha çok etki edeceklerini düşünüyorum
                  Ömür'ün bu sezon 20 asist seviyesine geleceğini düşünüyorum açıkçası. Gol noktası bitiriciliğine bağlı. Hücum futbolu oynarsak Abdülkadir parlar.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• borçsuz bir Trabzonspor iyi bir adım hatalar da olabilir ama yol doğru en azından bir futbol aklı doğrultusunda hareket ed,l,yor

bundan sonraki adım ekonomik olarak tamamen özgür bir Trabzonspor olmalıdır

neyseki işler daha umut verici
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• Birkaç gündür anlatmaya çalıştığımız mesele, başkanın yeni açıklamalarıyla açıkça anlaşılmıştır sanırım.

Ben güveniyorum ve güzel olacağına inanıyorum.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Başkanın ses tonunda bir rahatlama vardı. Üstünden büyük yük kalkmış gibi. Transferi dediği gibi kısa zamanda bitireceklerdir.

Yorum

• Basına düşmeyen 3 nokta transfer gelecek büyük ihtimal bekliyoruz başkanım...

2 stoper bir ön libero 1 forvet nokta atışı şampiyonluğun en büyük adayı olacağız rahat olun...
                          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 22:12.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ömür'ün bu sezon 20 asist seviyesine geleceğini düşünüyorum açıkçası. Gol noktası bitiriciliğine bağlı. Hücum futbolu oynarsak Abdülkadir parlar.
                            Nwakaeme gibi skorer olmalılar.

Aksi halde şampiyonluktan bahsetmek imkansız.

Yusuf ve Abdülkadir epey deneyim kazandılar. Transfer söylentilerinden dolayı özgüvenleri de yüksek.

Tabi sistemimiz de önemli.

Savunmayı öne çekerek, sabitleyerek, 60 metrelik mesafede oynamalıyız.

Yorum

• Çok iyi 2 stoperimiz olsa egemen korkmaz benche gelsin isterim

hatta sağlam bir stoper olsa ben zargoyu gönderiri yine egemeni 1 yıl alırım

Yorum

• Belki 4 olur biraz endişe verici bir söylem, kenardan gelip skor yapacak bir isim en az stoper kadar, ortasaha kadar forvet kadar gerekli.
                                Skorerlerimiz yetersiz, geçen sezon birçok maçta Tony taşıdı takımı, Abdülkadir henüz bir skorer değil, e Yusuf'u geçen sezon gördük, bunların üstüne 2. forvetin Ekuban. Sonuç olarak en az 2 tane gole yakın isim şart.

Yorum

Yükleniyor...
                                X