Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10-15 gün içerisinde transferi bitireceğiz dedi başkan, 3-4 oyuncu.
    Hangi mevkiler ?
    Ben izleyemedim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      4 milyon € net . Ayrıca yaklaşık 2 milyon € imza parası ve çok ciddi komisyon bedelleri ödenecek.
      Max Kruse Fenerbahçe'den,

2.5m euro yıllık ücret,
      1.5m euro imza parası alacak.

FutbolArena Özel

Rakamları açıklamadılar ama böyleyse çok ucuz.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hangi mevkiler ?
        Ben izleyemedim.

Bilindik mevkiler. Stoper-orta saha-forvet

Yorum

• istanbul takımları iho dönemindeki paraları ödüyorlar. çöküşleri yakındır.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Hangi mevkiler ?
            Ben izleyemedim.

Stoper-ortasaha-forvet... belki dört olur dedi. Ayrıca Ünal hocanın raporuna göre 1-2 ayrılık olabilir dedi. Yusuf, sosa, Abdülkadir, gibi futbolcular değil elbette dedi

Yorum

Hangi mevkiler ?
              Ben izleyemedim.

Stoper, ortasaha ve forvet dedi. 3 veya 4 transfer yapacagiz dedi. Bir de şunu dedi "Saat 18.00 itibariyla Trabzonsporun hic kimseye borcu kalmadi"

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu:
                *UEFA'dan ceza alma ihtimali ortadan kalktı diyemem ama bu borç yapılandırmasıyla birlikte şansımız yükseldi.
                *10 gün içinde 3 veya 4 transfer yapacağız.
                *Bugün 18:00 itibariyle, Trabzonspor'un hiçbir futbolcusuna, kulübe ve menajere bir kuruş borcu kalmadı.

Yorum

• Baskanin bahsettigi isimler Amiri ve Toure dir.

Yorum

• Altyazıyı son anda gördüm bende bu saatten sonra trabzonspor un kimseye borcu kalmamıştır dedi. Sadece bankalara olan borçlar yapılandırılmadı yani
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Adem buyuk bize olmazmiydi rotasyon icin lig maclarinda katki saglardi

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet Ağaoğlu:
                        *UEFA'dan ceza alma ihtimali ortadan kalktı diyemem ama bu borç yapılandırmasıyla birlikte şansımız yükseldi.
                        *Bugün 18:00 itibariyle, Trabzonspor'un hiçbir futbolcusuna, kulübe ve menajere bir kuruş borcu kalmadı.
                        Çok önemli bir konu sponsor ? Bir şey dedi mi ?
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet Ağaoğlu:
                          Her şeyden iyi olan haber kimseye borç kalmamış olması...
                          Fakat başkan adama demezler mi, hani roda olmazsa yerine adam hazırdı, nerede bu oyuncu diye...

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stoper-ortasaha-forvet... belki dört olur dedi. Ayrıca Ünal hocanın raporuna göre 1-2 ayrılık olabilir dedi. Yusuf, sosa, Abdülkadir, gibi futbolcular değil elbette dedi
                            Amiri ve Toure'yi kastediyor başkan , bence. Her iki futbolcuyla ilgili bir kaç isme yetki verildiği söyleniyordu.

Bu durumda, Yusuf Sarı muhtemelen sol kenar için düşünülebilir. Ya da başkanın belki dördüncüde olur dediği büyük olasılıkla kenarlarda oynayan ofansif bir isim. Hüseyin ve Macit'in yanına gerçekten %100 isabet bir stoper almayı başarabilirsek , sezonun genelini 3 stoper ile yürütürüz , Tore'yi pek aramayız , 4 ve 5 numaralı stoperler daha tecrübesiz oyunculardan oluşabilir.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok önemli bir konu sponsor ? Bir şey dedi mi ?
                              Trt de maç olduğu için kısa kestiler telefon görüşmesini
                              TRABZONSPOR
                              iyi ki varsın Eren Bülbül...
                              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Yusuf ve Abdülkadir e çok ciddi manada alternatif olabilecek skorer oyuncular alınmalıydı..Sağ tarafa Yusuf Sarı alındı o bu skorer tabirine uymuyor inşallah 10 numaraya böyle bir oyuncu alınır yoksa çok büyük sıkıntı çekeriz..Aslında Boyd tam ideal oyuncuydu ama maalesef alamadık.

Yorum

Yükleniyor...
                                X