ekubanın finishingleri berbattı fizik gücü kötü değil ancak iyi çalışırsa bir şeyler yapar belki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSporcope†@sporcope 25 sn.25 saniye önceDaha fazla
Menajerler, Salih Uçan’ı Trabzonspor’a önerdi. Son karar Ünal Karaman’ın...
Yorum
-
İSTİHBARAT: Trabzonspor, bu sezon Karacabey'de kiralık oynayan Bursaspor'un oyuncusu olan 2000 doğumlu sağbek İsmail Çokçalış için teklifte bulundu.
Ayrica bu menajerin iddiasina gore, daha once kalkacagi aciklanan U-21 ligi seneye de devam edecekmis.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
uçmadım transfer piyayası uçmuş yusuf ve abdül tarzı oyuncular avrupada kaça gidiyor seneye 70 e satabiliriz bu iki oyuncuyu stratejin olursa oyuncuların da iyi performsn gösterirse seneye bu yaz bu iki oyuncumuzu paket halinde 70-80 e satabiliriz imkansız değil en az bir 70 eder ikisi zor ama imkansız değil bu sene belli olur fiyatları çıkar yusuf iyi oynarsa genel fiyatı 20 ye çıkar gizli fiyatı 30-35 milyon euro arası yapar abdül çok iyi oynarsa 40 milyon euro bandında satarız dediğim gibi lig performansları asist attığı gol sayısı abdülün performansı bunlar seneye satış rakamlarını ortaya çıkarır yusuf seneye gider en az 30 a satarız adam gibi oynarsaİlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnapara için 3 yıl boyunca 22 milyon, 2 yıllık faiz esnasında da aylık 10 milyon galiba. Rakamlar bunlarsa faiz zaten çok düşük, bir de anlaşma 10 yıllık falan yapılamazdı. Öderiz ya bir şekilde.
@erenslash üstad başladın yine uçmaya. 80-90 uçuyosun on numaraEn son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 23:54."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar genç ve ucuz oyuncu alınmasını artık daha iyi anlıyorum. Borç yapilandirmasi anlasmasina bakilirsa 3.yildan itibaren ayda en az 20 milyon TL lik odeme yapmamiz gerekiyor. Bizimkiler boyle ucuz oyuncu bulup,oynatip sonra satarak gelir elde etme peşinde. Surekli bir sirkülasyon olacak. Yusuf gidecek yerine berkay sefa oynayacak, abdus gidecek yerine yusuf sari oynayacak gibi. Insallah alinan otunculardan 1-2 tanesi üst düzey katkı verir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/akrksmng/status/...614430208?s=19
İSTİHBARAT: Trabzonspor, bu sezon Karacabey'de kiralık oynayan Bursaspor'un oyuncusu olan 2000 doğumlu sağbek İsmail Çokçalış için teklifte bulundu.
Ayrica bu menajerin iddiasina gore, daha once kalkacagi aciklanan U-21 ligi seneye de devam edecekmis.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin 10 gün sözünü sürekli kendilerine zaman kazanmak amaçlı söylediklerine inanıyorum artık.
Her olayda 10 gün içinde deniyor ama denilen 10 gün bir türlü gelmiyor.
Bu sefer olacak gibi.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şekilde hic bir kulüp başarılı olamaz .Kesinlikle küme düşeriz yüzde bir milyon iddasına varım.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan yeniden yapılandırmayı bekliyorduk dedi.
Bu sefer olacak gibi.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
Yorum