Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezon sonu Tzavellas'ı kulübümüze davet edelim. Sol ayaklı tecrübeli stoper Hüseyin'e de yardımcı olacaktır. Ayrıca dün gslileri kudurtması da hoş bir ayrıntıydı.
    [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] ne dersin üstad
    aga ben birkaç kez yazdim ismini zâten, al gelsin hemen baslasin dün kudurttu derken oyunuyla mi yoksa baska bir sey mi oldu ?
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mitroglou transferini görünce aklıma hemen Sefer geldi. Bu herif uğruna sabahlara kadar dörtlükler yazıyordu bir ara.

Gerçi Türk düşmanıydı
      aga sorma gitsin

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aga ben birkaç kez yazdim ismini zâten, al gelsin hemen baslasin dün kudurttu derken oyunuyla mi yoksa baska bir sey mi oldu ?
        Hem oyun hem çirkeflik olarak İyi stoper ama 26 Kasım 87 doğumlu rahat 2-3 yıl oynar bizde. Solak olması çok büyük avantaj bkz. Tosic gittikten sonra bjk'nin hali.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Hem oyun hem çirkeflik olarak İyi stoper ama 26 Kasım 87 doğumlu rahat 2-3 yıl oynar bizde. Solak olması çok büyük avantaj bkz. Tosic gittikten sonra bjk'nin hali.
          oynar oynar, Durica oynadi bu daha da fazla oynar, ayni etkiyi hattpa fazlasini bile yapabilir

Yorum

• Alacağımız stoper senede 3-5 kafa golü atmalı, aynı tip adamları doldurmayalım. Her maç bir sürü korner, serbest vuruş oluyor dokunan yok.

Yorum

• Proje takımı bu sene şampiyonluğu götürdü gibi, devre arası transfer yapmayıp maliyetli oyunculardan kurtulmak önümüzdeki sezonlar için bizim faydamıza oldu. gs’nin transferleri, şikecilerin transferleri mali açıdan ellerinde patlayan transferler oldu.

Yorum

• Başakşehir'e neden proje takımı deniliyor anlayamıyorum. Avrupa'da proje takımı gençleri toplar ki bunlar maliyetli gençler de olabilir. Başakşehir projesi 30 yaşını geçmiş tırnak içinde ne kadar kaşar oyuncu varsa parayı basalım alalım, Avrupa Kupalarında ülkemizi hiç gururlandırmayıp Türkiye Ligi'nde şampiyon olalım bu mudur ? Adebayor, Arda, Robinho, Clichy, Demba Ba, Elia ve Emre de bu projenin altın meyveleri..
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Para aklamak projesine benziyor daha çok.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başakşehir'e neden proje takımı deniliyor anlayamıyorum. Avrupa'da proje takımı gençleri toplar ki bunlar maliyetli gençler de olabilir. Başakşehir projesi 30 yaşını geçmiş tırnak içinde ne kadar kaşar oyuncu varsa parayı basalım alalım, Avrupa Kupalarında ülkemizi hiç gururlandırmayıp Türkiye Ligi'nde şampiyon olalım bu mudur ? Adebayor, Arda, Robinho, Clichy, Demba Ba, Elia ve Emre de bu projenin altın meyveleri..
                    Bu Türk usulü proje takımı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Sezon sonu Tzavellas'ı kulübümüze davet edelim. Sol ayaklı tecrübeli stoper Hüseyin'e de yardımcı olacaktır. Ayrıca dün gslileri kudurtması da hoş bir ayrıntıydı.
                      @Sefer Asan ne dersin üstad
                      alanyasporda stoper welington u daha çok beğendim.
                      TEKKEBALL

Yorum

• Başakşehir proje takımıdır.
                        Bu sene şampiyon yapılıp büyük ihtimalle Araplara satacaklar.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başakşehir'e neden proje takımı deniliyor anlayamıyorum. Avrupa'da proje takımı gençleri toplar ki bunlar maliyetli gençler de olabilir. Başakşehir projesi 30 yaşını geçmiş tırnak içinde ne kadar kaşar oyuncu varsa parayı basalım alalım, Avrupa Kupalarında ülkemizi hiç gururlandırmayıp Türkiye Ligi'nde şampiyon olalım bu mudur ? Adebayor, Arda, Robinho, Clichy, Demba Ba, Elia ve Emre de bu projenin altın meyveleri..
                          Şampiyon yapıp takımı Katarlılara satma peşindeler. Proje bu.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• ara transfer dönemini iyi geciren takımlar başta maalesef fb ve rize olmak uzere meyvelerini topluyorlar bizde maalesef bu başlikta belki 50 defa yazdigimiz üzere zor fiksturden zayıf orta sahamız ile ağır yaralı çiktik ki onümuzde belkide sezonun en zor maçlarindan birisi var (adamlar fenerden daha cok bizim maça bileniyorlar)

1988 yılından beri futbolun icindeyim devre arasında bir takimin bu kadar güç kaybettigine ilk kez şahit oluyorum kadro kalitemiz inanilmaz zayıfladı maalesef. barcelena gibi top oynayan spor programlarinda şampiyonluk adayı olarak görülen takim biranda sakatliklarinda etkisiyle kadro kalitesi ve oynadigi oyun olarak ligin en kötülerinden birisi haline geldi.

takımımızın yarısı trabzonsporda oynar diyen bir teknik direktor vardı bugün yine yenilmişler haftalardir maç kazanamiyor 1461 ve o takimin aldigi skorlari görünce bu müthiş dehanin o lafı aklima gelip sinirlerim bir kat daha artıyor.

birde şu viscayı izleyince hayıflaniyorum nasıl bu adamı alamadık diye, çok yazmıştım burda keşke alınsa diye zaten burda alınmasi için en çok yazdığim iki adam var biri visca digeride sosaydı. kuckaya verilen parayla keşke visca alınsaydı. hiç degilse biz faydalanamasak bile başaksehir bu konumda asla olmazdı

son olarak önümüzdeki 4 maçin 3 ü deplasmanda gs maçının sonucu az çok belli de, alanya göztepe ve kasimpasa maçlarında istedigimiz skorları alamazsak maalesefki ligi şikecilerin bile altinda bitiririz ki o zaman ben o madencileri ligde 2. yizcileri (TS yonetimindeki) görecegim ben.

başaksehir macindan beri moral bozuklugundan yazmiyordum gs yi yenemezsekte uzun bir süre daha yazmayacağım. kaptan biran önce geri gelip ozellikle saha icinde takımını toparlamalı. yoksa ankaragücü macında izledigim takim bana göre önümüzdeki 4 maçı da kazanamaz maalesef

Yorum

• Başakşehir’i şampiyon yapıp CL’den gelecek 25-30 milyon euro’nun peşinde de olabilirler. Ben öyle çok kapsamlı bi proje olduğunu(katara satmak) düşünmüyorum.

Göksel ve bikaç kişinin(içlerinde rıdvan ve malum şahsın bikaç akrabası var bence) hedefinin bu paraları almak olduğunu düşünüyorum.

Malum yere direkt yakınlıkları nedeniyle ülke futbolunda rahatça at koşturuyorlar. Ve bu sadece bu seneyle bitmeyecek. 5 sene CL yapsalar 1 milyar TL’nin üzerinde bi para yapıyor.
                              En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 04.02.2019, 04:08.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...

Boffin neler yemişsin öyle, zamanında söylediğimiz gibi
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X