Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• InsaAllah onur,kucka,olcay ve burak a da ödenecek miktarlar ödenmistir.Haram olsun bizi bu durumlara düsürenlere.

Yorum

• Şunlar kesin gibi

11 için 3-4 banko adam alınacak

rotasyon için büyük ihtimal gençler düşünülüyor

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdülkadir, Yusuf bu sezon üstüne koyarak gitmeleri lazım.

İkisinin de 15 + gol seviyesine gelmeli.

Maç içinde istikrarsız olmayacaklarını, tabelaya daha çok etki edeceklerini düşünüyorum
        Daha istikrarlı olacaklarını ben de düşünüyorum ama skora ne kadar katkı sağlarlar orayı kestiremiyorum.

Geçen sene şut atmadan geçirdikleri çok sayıda maç var.

Abdülkadir' in en çok çalışması gereken konuda bu zaten.

Bunlardan gerekli katkı gelmezse zaten hoca çok sayıda maçta Ekuban tercihinde bulunacaktır.

Yorum

• abdulkadir ve yusuf bu sezon inanıyorum ki nba tabiriyle god mode acıp oynayacak. bir kişinin dahi şampiyon yapabilidiğini maradonadan biliyoruz.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            InsaAllah onur,kucka,olcay ve burak a da ödenecek miktarlar ödenmistir.Haram olsun bizi bu durumlara düsürenlere.
            Ağaoğlu: "Bugün saat 18.00 itibarıyla hiçbir kulübe, futbolcuya, menajere 1 kuruş borcumuz kalmadı. Tüm borçlar ödendi."
            Boyle konusmus.
            Odenmistir.
            Cidden su para muhabbeti cok guzel olmus.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• venezuela da yangel herera dikkatimi çekti.baktım m.city alıp kiralık olarak oyuncuyu başka kulüplere vermiş.

Das sind die Leistungsdaten von Yangel Herrera vom Verein FC Girona. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

Yangel Herrera, 27, aus Venezuela ➤ FC Girona, seit 2023 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 15,00 Mio. € ➤ * 07.01.1998 in La Guaira, Vargas, Venezuela

2017 de almış

scout budur aga
              TEKKEBALL

Yorum

• kaçıranlar için https://www.trtspor.com.tr/haber/fut...tu-186326.html

Yorum

• Marcus berg paylasmis subliminal msj

IMG_20190628_223617.jpg

Yorum

GS'nin 18-19 sezonu için geliri 1 milyar TL olacak

Diğer ikisi de şampiyonlar ligi olmadığından onun %60'ı kadar geliri vardır.

İflas etmeleri mümkün değil.

Burada en sıkıntılı olan kulüp biziz keza reklam, sponsorluk, tribün gelirimiz çok düşük seviyelerde.

Bankalarla yapılan anlaşma bize sigorta oldu.

Ağaoğlu'nun israfı önleyen, sıkılaşmış finans politikası ile borcumuzu hafifletebiliriz
                    evet o takımlarla kıyaslanırmı bilmem ama cinconun 400 milyona yakın maaş gideri var en az bunun kadar borç ödemesi var ( sadece yağlı surat dursuna 13 milyon yuroymuş ) deplasman personel vergi ceza giderleri transferler vs borçları her türlü 1 milyarı geçer +da olma borcu azaltma gibi bi ihtimalleri yok bize bu sene gerçekten çok iş düşüyor eğer bu sene düzgün 3 transfer yapıp kadroyu korursak uzun yıllar sonra ilk defa şampiyonluk havasına girersek bunları hepten çöpe atarız borçlarını bankalar bile kurtaramaz

Yorum

• Biz bu butun borclari nasil odedik? Temlik kalktigi icin mi? Neyin temligi kalkti? Bize bir para girdisi oldu ama nereden?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dorukhan için ben olumlu yorum yapardım ama böyle bir çıkış yapacağını da beklemiyordum.
                        Boş oyuncu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz bu butun borclari nasil odedik? Temlik kalktigi icin mi? Neyin temligi kalkti? Bize bir para girdisi oldu ama nereden?
                          Banada öyle geldi hiçbir borcumuz kalmamış öyle böyle ödenmiş işte fazla kurcalamamak lazım aslında...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

Abdülkadir, Yusuf bu sezon üstüne koyarak gitmeleri lazım.

İkisinin de 15 + gol seviyesine gelmeli.

Maç içinde istikrarsız olmayacaklarını, tabelaya daha çok etki edeceklerini düşünüyorum
                            Aklimi kurcalayan yusufun top tutamamasi. 2.devre tamam onazi yok diye neredeyse butun maclarda golden sonra once topu verdik deplasmanda. Bu beni dusunduruyor yusufun bi seviye atlamasi lazim.

Gerci abdusunde. Pereira onu kullaniyor o nunda bekini kullanmayi ogrenmesi lazim kamil ahmete alismali

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boş oyuncu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Tamam abi bir daha ovmeyeceğim , bu sondu.

Yorum

• Garry R. Kruse Konoplyanka
                                Ze Luis
                                Sikecilerin hücüm hatti böyle olacak diyorlar. Ben korkmuyorum, toplasinlar bütün oyunculari, bizim nasil Transfer yapacagimiz önemli. 4 Nokta transfer yapabilirsek takim tas gibi olur
                                HY67...

Yorum

Yükleniyor...
                                X