InsaAllah onur,kucka,olcay ve burak a da ödenecek miktarlar ödenmistir.Haram olsun bizi bu durumlara düsürenlere.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir, Yusuf bu sezon üstüne koyarak gitmeleri lazım.
İkisinin de 15 + gol seviyesine gelmeli.
Maç içinde istikrarsız olmayacaklarını, tabelaya daha çok etki edeceklerini düşünüyorum
Geçen sene şut atmadan geçirdikleri çok sayıda maç var.
Abdülkadir' in en çok çalışması gereken konuda bu zaten.
Bunlardan gerekli katkı gelmezse zaten hoca çok sayıda maçta Ekuban tercihinde bulunacaktır.
Yorum
-
abdulkadir ve yusuf bu sezon inanıyorum ki nba tabiriyle god mode acıp oynayacak. bir kişinin dahi şampiyon yapabilidiğini maradonadan biliyoruz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsaAllah onur,kucka,olcay ve burak a da ödenecek miktarlar ödenmistir.Haram olsun bizi bu durumlara düsürenlere.
Boyle konusmus.
Odenmistir.
Cidden su para muhabbeti cok guzel olmus.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
venezuela da yangel herera dikkatimi çekti.baktım m.city alıp kiralık olarak oyuncuyu başka kulüplere vermiş.
Das sind die Leistungsdaten von Yangel Herrera vom Verein FC Girona. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
Yangel Herrera, 27, aus Venezuela ➤ FC Girona, seit 2023 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 15,00 Mio. € ➤ * 07.01.1998 in La Guaira, Vargas, Venezuela
2017 de almış
scout budur agaTEKKEBALL
Yorum
-
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS'nin 18-19 sezonu için geliri 1 milyar TL olacak
Diğer ikisi de şampiyonlar ligi olmadığından onun %60'ı kadar geliri vardır.
İflas etmeleri mümkün değil.
Burada en sıkıntılı olan kulüp biziz keza reklam, sponsorluk, tribün gelirimiz çok düşük seviyelerde.
Bankalarla yapılan anlaşma bize sigorta oldu.
Ağaoğlu'nun israfı önleyen, sıkılaşmış finans politikası ile borcumuzu hafifletebiliriz
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDorukhan için ben olumlu yorum yapardım ama böyle bir çıkış yapacağını da beklemiyordum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu butun borclari nasil odedik? Temlik kalktigi icin mi? Neyin temligi kalkti? Bize bir para girdisi oldu ama nereden?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir, Yusuf bu sezon üstüne koyarak gitmeleri lazım.
İkisinin de 15 + gol seviyesine gelmeli.
Maç içinde istikrarsız olmayacaklarını, tabelaya daha çok etki edeceklerini düşünüyorum
Gerci abdusunde. Pereira onu kullaniyor o nunda bekini kullanmayi ogrenmesi lazim kamil ahmete alismali
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş oyuncu.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum