Takıma kondisyonu ve pres gücü yüksek, pas oyununa yatkın oyuncular alınmalı. Bıktık 45’den sonra oyundan düşen hareketsiz, ayağına top bekleyen oyunculardan.
Ben bunun oyuncudan çok teknik taktik antrenman bilmeyen hocalarla alakalı olduğunu sanıyorum, Sörloth gidince bir röportaj verir zaten anlarız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stoper tandemi sil baştan kurulmalı, alayı gönderilsin. Tabanca gibi 2 tane kanat oyuncusu alınsın, 2 tane de ileri geri çalışan dinamo orta saha. Geniş kadro oluşturulsun. Sahada yenilgiyi hazmedemeyen oyuncular lazım bize. Eline vur ekmeğini al tipi oyuncular değil.
En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 22:43.
boş yere kimse yok şu adam iyi yok bu adam iyi diye yazmasın bu takıma en başta ne yaptığı bilen işinin ehli bir teknik direktör ve sağlam bir ekip lazım taaaa yardımcı hocadan tut kalaeci antrönürüne fizyotrepistinden kondisyonerine kadar sağlam bir ekip lazım.
trabzonlu oyuncular hüseyin hoca üzülüyor mu bizim kadar. bizi kahroluyoruz. elin kumarcı katarcı kara para aklayan zamazingo klübü şampiyon yapılıyor.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum