Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu twitter transfer sayfaları burayı takip etmiyorsa bir şey bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mustafa Bektaş
      @bektasmustafa
      1d
      Trabzonspor Türk kanat bonservisi elinde futbolcuyla anlaştı
      İsim yok söyleyince iptal oluyor
      Bilal Başakcıoğlu bildiğim kadarı ile baba Trabzonlu fena tekniği yok Avdiajjı çepinden çıkarır
      @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım yarışta olunca kendini veriyor bence. Ayrıca çok kaliteli orta yapıyor, Sorloth'a çok gol artırır. Uygun maliyetle 6 aylığına gelse iyi bir alternatif olur bence.
        Karakterini bilmem de, maliyeti yüksektir muhtemelen onun, bizim limitimiz gözönüne alındığında imkansıza yakın. Adam İstanbuldan gitmemek için Kasımpaşaya gitti, daha da gitmez bir yere. Ama bizde olsa Sörloth'u salt kafa golleriyle bile kral yapardı

Yorum

• Bilal mi nihahaha umarım sadece Nwakaeme'yi yedeklesin diye alınıyordur başka pek de yapabileceği bir şey yok.

Yorum

• oyuncu tipi doğruysa çok birşey demem. kalite biraz da parayla alakalı. ilk geldiğinde iyi maçlar çıkarmıştı ama disiplinsiz ise uğraşmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Quaresma nasıl olur 6 aylık?
              Yerli ve millisi olmaz mi? Yusuf erdoğan?

Yorum

• Bilal çok iyi olur ucuza avdijajdan andjusicden iyi en azından yerli olur

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bilal iyidir bizim takımda is yapar
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayrica gs'li diye biliyorum.
                    ayrıca kova burcuymuş

Yorum

• Bilal’in defansif aksiyonları nasıl önemli olan o. Yoksa elimizde Yusuf sarı var. Gol ve asist üretiyor, bence kadromuzdaduran topları en iyi kullanan isim ( Sturridge belki) . O yüzden enerjisinin çok iyi ve defansif aksiyonları iyiyse faydalı olur. Ama yukarıdaki görüşlere katılıyorum. Adviaj olacağına( ben kendisinden çok umutluydum) Bilal olsun

Yorum

• İlk olarak mtufkci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bilal çok iyi olur ucuza avdijajdan andjusicden iyi en azından yerli olur

Hazir Andjusic demisken bu adam neden baska bir takima kiralanmiyor? Balikesirde süre alamiyor, bari oynayabilecegi bir takima kiralansin bakalim neyin nesi. En azindan takimlarin gözüne girer takasta felan kullaniriz
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• Stoper nerde?

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hazir Andjusic demisken bu adam neden baska bir takima kiralanmiyor? Balikesirde süre alamiyor, bari oynayabilecegi bir takima kiralansin bakalim neyin nesi. En azindan takimlarin gözüne girer takasta felan kullaniriz
                            Balikesirde bile süre alamıyorsa demekki bi numara yok bedavaya elden çıkarılacaktır sene sonu hocam

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stoper nerde?
                              Büyük ihtimal transferin son gününü bekliyorlar ucuza kapatmak için Hüseyin Hoca scoutlarin izlediği hiçbir stopere onay vermemiş...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Yahu bu Mikeli stoper oynatamaz mıyız? Geriden oyun moyun da kurar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X