Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kanga 1.67 boyundaymis
    gökdeniz karadeniz 1.68
    abdulkadir ömür 1.68

bu boyuyla kanga süperligde is yaparmi bende soru isaretleri olusmus durumda
    boyu bu kadar kücük oldugunu bilmiyordum kanganin
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Francesco Caputo ➤ İtalya'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Empoli FC ➤ * 6 Ağu 1987, Altamura, İtalya

Sörloth sonrası lider vasıflı gol yükünü sırtlayabilecek oyuncu adayım.

Filippo Falco ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 11 Şub 1992, Taranto, İtalya

10 numara mevkisini çekip çevirecek adam eksiltebilen şutu olan teknik 10 numara adayım.

Aleksandr Kokorin, 34, Rusya ➤ Aris Limassol, 2024'den beri ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 600 bin € ➤ * 19 Mar 1991, Valuyki, Belgorod Oblast, SSCB

Joel Pohjanpalo, 30, Finlandiya ➤ Palermo FC, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 4.50 mil. € ➤ * 13 Eyl 1994, Helsinki, Finlandiya

Bu 2'li de B planı olabilecek golcü adaylarım
      En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 13.07.2020, 15:58.

Yorum

• Ben Sörloth'un bonservisinin seneye sene sonu alinacagini düsünüyorum. O yüzden seneye de bir yere gitmeyecek. Ayrica italya, ispanya gibi liglere hala ayak uydurabilecegine inanmiyorum.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kanga 1.67 boyundaymis
          gökdeniz karadeniz 1.68
          abdulkadir ömür 1.68

bu boyuyla kanga süperligde is yaparmi bende soru isaretleri olusmus durumda
          boyu bu kadar kücük oldugunu bilmiyordum kanganin
          Kanga kısa ama kuvvetli. Hiç bir sıkıntı çekmez.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• kanga iş yapar 11 oyuncusu olur gelsin.

Yorum

• Kanga güçlü, şutör ve hırslı bi topçu. Takıma cuk diye uyacaktır diye düşünüyorum. Boyu dezavantaj olabilir ama gücü yerinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Al Kaan Ayhan ile Alpaslan Öztürk'ü yaslan arkana..

Yorum

• Nuri Şahin, Ömür Toprak, Ertuğrul aklıma gelmeyen diğer oyuncular kıymetli oldu artık
                  Ömer Toprak kimse istemezdi şimdi isterseniz de zorla alabiliriz taliplisi fazla olacaktır
                  Yönetim buna umarım hazırlıklıdır yabancı sınırını eleştirip yeni sezona 14 yabancı ile girersek her ne kadar Ahmet Ağaoğlu'nu sevsem de eleştiri oklarını üstüne çekecektir.
                  Tribünde kulübede oturacak yabancı oyuncu istemiyorum.
                  Kulübede oturacak yabancı genç ve potansiyelli olabilir aksi halde tribünde yada yedekte yabancı oyuncu istemiyorum

Yorum

• Geçenlerde FB dorukhanı 2,5 milyon euro ya alacak diye haberler vardi. Yabancı sınırı düşünüldüğünde dorukhan ve Hakan Arslan alınıp orta saha oyuncularından biri yerli olarak kullanılabilir.
                    oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçenlerde FB dorukhanı 2,5 milyon euro ya alacak diye haberler vardi. Yabancı sınırı düşünüldüğünde dorukhan ve Hakan Arslan alınıp orta saha oyuncularından biri yerli olarak kullanılabilir.
                      Yabancı sınırı tekrardan normale dönecek bence herkes tepkili...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nuri Şahin, Ömür Toprak, Ertuğrul aklıma gelmeyen diğer oyuncular kıymetli oldu artık
                        Ömer Toprak kimse istemezdi şimdi isterseniz de zorla alabiliriz taliplisi fazla olacaktır
                        Yönetim buna umarım hazırlıklıdır yabancı sınırını eleştirip yeni sezona 14 yabancı ile girersek her ne kadar Ahmet Ağaoğlu'nu sevsem de eleştiri oklarını üstüne çekecektir.
                        Tribünde kulübede oturacak yabancı oyuncu istemiyorum.
                        Kulübede oturacak yabancı genç ve potansiyelli olabilir aksi halde tribünde yada yedekte yabancı oyuncu istemiyorum
                        Ömer yeni 3,5 M € ya transfer yaptı. Opsiyon kullanıldı, bundesligada kaldı. Şaşılacak şey. Performansı bu kadar kötü ve sakatlıkla boğuşuyorken neden o kadar para verilir ki?

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ömer yeni 3,5 M € ya transfer yaptı. Opsiyon kullanıldı, bundesligada kaldı. Şaşılacak şey. Performansı bu kadar kötü ve sakatlıkla boğuşuyorken neden o kadar para verilir ki?
                          zorunlu satinalma opsionu vardi
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gökdeniz bu ligin içinden geçmişti kanga da da o patansiyel var. Ama abdüş çok yetersiz.

Yorum

• ÖmerToprak berbat bir topçu, isteyen alsin, bizden uzak olsun
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yabancı sınırı tekrardan normale dönecek bence herkes tepkili...
                                Keşke dönse de hiç zannetmiyorum..
                                oflu fanatik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X