Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o zaman ankaragücündeki rodrigezi alalım oda bizim maçta iyi oynadı nasıl vizyon ama bizim takıma karşı her iyi oynayanı alalım ,örnek messi kötü oynadı bizim takıma karşı almayalım alırsak vizyon sahibi olamayız
    Rodrigez rotasyon için alınabilir veya kiralanabilir. Bize karşı iyi veya kötü oynamalarına göre oyuncu hakkında karar vermek ise tam senin vizyonuna göre bir olay.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Renktaslar hemen linc etmeyin de malatyada oynayan gökhan töre 28 yasinda bizde is yapmazmi?
      dün gördük yedeklerimizin hic biri sonuca etki edemez
      suanda balikesiri izliyorum anil olsun maly olsun bunlar yedege giremez hic bir süperlig takiminda biz tonlatca para verdik
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ————Erce————
        Jp——-X—-X—-Novak
        ———-Sosa——-
        ——-X———X——
        Abdüş————-Waka
        ———-Sörloth———

Şu orta saha ve defansı bi düzenleyin Allah aşkına. 11 e en az 4 transfer lazım gideceklere bağlı 5-6 da olabilir malesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        abdüş sağ çizgi oynayacaksa ya 4-5-1 ya da 4-4-2 oynamalıyız. 3lü oynayacaksak da abdüşü üçlüye dahil etmeliyiz.
        ne oynarız ne ederiz bilmem ama hayvan oğlu hayvan bi 8 bulmalıyız, onazi hastası biriyim ama parmak doldurur onun yerini bize bi zebellah lazım.

Yorum

• Biz neden balıkesirin artıklarını aldık cidden. Bilal Koray Hüseyin gibi adamlar var zaten bizde.

Yorum

• Yönetim aklını başına alsın çoluk çocuk doldurmasin. Sivas ve alanya dan bir kaç iyi oyuncu var onları alsın saydık yukarıda. Bu ligin kaşar oyunculari bizi yukarıda tutar. Şampiyonluk olmazsa şampiyonlar ligi için her sene zorlamamiz gerekiyor.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Fatih tekke miroslaw szymkowiak ve yattara böyle adamlar bulabilsek çok ihtiyacımız var

Yorum

• Mensah bize yar ederler mi

Yorum

• mensahı istiyorum. bu adamı alan büyük iş yapar. mert hakanı 3 e katlar.

Yorum

• Mensah ve kanga arkasında azabuike.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Norwich küme düşüyor forvetleri teemu pukki alabilir miyiz acaba

Yorum

• İlk olarak naimbektas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Norwich küme düşüyor forvetleri teemu pukki alabilir miyiz acaba
                        Mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mümkün değil.
                          Belki kiralık olabilir.

Yorum

• İlk olarak naimbektas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belki kiralık olabilir.
                            Belki bize zor gelir premier ligde devam eder.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belki bize zor gelir premier ligde devam eder.
                              Uğurcan satılırsa ömür de satılırsa bu adam için biraz kaynak yaratılabilir. Birazda yönetimin ikna kabiliyeti devreye girecek sadece parayla olmuyor bu işler.

Yorum

• şu sakat herife güvenerek santrafor almadık yedeğe devre arası, dilimizde tüy bitti.
                                vizyon vizyon dediniz yedek kulübesini hiç ettiniz stu yüzünden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X