Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mikel'in eşiyle boşanma noktasına geldiğini okudum yurt dışı haber sitelerinde. Türkiye'yi referans göstermemişlerdi ki haber de daha geniş kapsamlıydı. Söylentilerin doğru olma ihtimali var yani.
    Eğer Trabzonspor’da oynadığından dolayı ise aile dağılmasın. Sözleşmeyi para istemeden fesh etsin. Bari başka adam bakalım süre bitmeden.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eğer Trabzonspor’da oynadığından dolayı ise aile dağılmasın. Sözleşmeyi para istemeden fesh etsin. Bari başka adam bakalım süre bitmeden.
      Abi doğru mudur bilmiyorum magazin blog tarzı yerlerde okudum.

Bu arada Bjk Elneny ile anlaşmış. Yazmıştım buraya bizimkiler ilgileniyordur diye, tam Türkiye'ye gelme zamanıydı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gelecek yıl için doğru hoca kim olabilir mesela?
        Benim idolüm profil resmimden de anlaşılacağı üzere Sampaoli, onun gibi bir taktisyen ve yaratıcı bir dehayı hocamız olarak görmeyi her zaman hayal etmişimdir ama . Şu an kendisi Santos'u şampiyon yapmakla meşgul.
        Ünal Karaman'ı sevdiğim kadar futbol camiasında başka kimseyi sevmiyorum ama hocalık konusunda Yücel İldiz'den bile geride diyeceğim ayıp olacak. Yerli sadece Sergen derim. Yabancı da başka hiçbir fikrim yok açıkçası

Yorum

• Abdülkadir Ömür'ün milli takıma alınmaması tam bir skandaldır, Hakan Çalhanoğlu var kimler kimler var Abdülkadir Ömür yok, şerefsizliğin kitabını yazmışlar..
          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 30.08.2019, 21:13.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gs ciddi ciddi şu Luyindama'ya 8.5 Diagne'ye 13 milyon euro bonservis ödedi. AHAHAHA

edit: Abdülkadir sakat diye alınmamıştır sakin. Parmak bile alındı.

Yorum

• bizde de ivanildo kiralık 300bin€ benzer hata biz kızdık adama, ğs liler linç etmeli luyindamayı

İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gs ciddi ciddi şu Luyindama'ya 8.5 Diagne'ye 13 milyon euro bonservis ödedi. AHAHAHA

edit: Abdülkadir sakat diye alınmamıştır sakin. Parmak bile alındı.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim idolüm profil resmimden de anlaşılacağı üzere Sampaoli, onun gibi bir taktisyen ve yaratıcı bir dehayı hocamız olarak görmeyi her zaman hayal etmişimdir ama . Şu an kendisi Santos'u şampiyon yapmakla meşgul.
                Ünal Karaman'ı sevdiğim kadar futbol camiasında başka kimseyi sevmiyorum ama hocalık konusunda Yücel İldiz'den bile geride diyeceğim ayıp olacak. Yerli sadece Sergen derim. Yabancı da başka hiçbir fikrim yok açıkçası
                Arjantin'de çok kötüydü hocam delirtmişti beni. O kadar yıldız isim varken elinde Dybala, Agüero, Higuain gibi Arjantin'den adı sanı duyulmamış oyuncuları oynattı. Şili'deki Sampaoli başkaydı ama Arjantin'de beceremedi yerden yere vuruldu. Teknik adam biraz da elindeki oyunculara göre oynamasını bilecek. Onların performansını üst düzeye çıkaracak yani onları kazanacak formasyonu bulacak ve onu uygulayacak.

Benim fikrim Sampaoli bize gelse Halilhodzic etkisi gösterir. Kendi aklındaki düzen için onlarca oyuncu ister eldekilerden maksimum verimi almak yerine... Biz bu maddi darlıkta bizi bilen oyuncudan maksimum verimi almaya çalışan taktik teknik bilgisi tabi ki o ayarda olmayan Ünal hocamıza sahip çıkalım. Keşke yönetim bu değerli hocaya sağlam bir stoper ve ön libero alabilseydi, bunu hak ediyordu. Neyse...
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Burada birkaç kişi Adebayor'u överken "Dedebayor" diyerek alay edenlerle görülecek hesâbımız var

Yorum

• "Öldü, futbolu bıraktı, Dedebayor" denilen adam imza attıktan iki gün sonra çıkıp oyununu oynuyor. Oyuncuyu istedik diye alay edildi burada. Çok faydası olurdu gelseydi. Bizim oyun yapımıza da çok uygundu.
                    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burada birkaç kişi Adebayor'u överken "Dedebayor" diyerek alay edenlerle görülecek hesâbımız var
                      İstanbul basınının etkisinde kalıyorlar hocam, defalarca dedik burda Bilen de konuşuyor bilmeyen de. Adamın kamp görmemiş haline bakın, bir de maç ritmini tutturdu mu izleriz

Yorum

• Başıma bir şey gelmeyecekse Adebayor’u beğendim demek istiyorum.

Mikel konusu da doğru ise ödesin 1,5 milyon gitsin, sözleşmesi var sonuçta. Kulüp feshedince tazminat, oyuncu isteyince buyur git. Yok öyle.

Yorum

• Adebayor yerine 23 yaşında potansiyelli bir adam aldık ahlanacak bir şey yok. Gayet doğru karardı.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adebayor yerine 23 yaşında potansiyelli bir adam aldık ahlanacak bir şey yok. Gayet doğru karardı.
                            Sorloth'tan sonra da gündeme geldi Adebayor. Hatta bizi takip etmesi filan Sorloth alındıktan sonraydı.
                            8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sorloth'tan sonra da gündeme geldi Adebayor. Hatta bizi takip etmesi filan Sorloth alındıktan sonraydı.
                              Ben onları pek ciddiye almadım, kendi çabasıydı diye düşünüyorum aynı tarz iki adam gereksiz olurdu.

Yorum

• Adebayor için vahlanma durumu yok bende Sturridge ve Sorloth dan sonra. Fakat , adamı dedebayor yapanlar izlesin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X