İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Trabzonspor’da oynadığından dolayı ise aile dağılmasın. Sözleşmeyi para istemeden fesh etsin. Bari başka adam bakalım süre bitmeden.
Bu arada Bjk Elneny ile anlaşmış. Yazmıştım buraya bizimkiler ilgileniyordur diye, tam Türkiye'ye gelme zamanıydı.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Erbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek yıl için doğru hoca kim olabilir mesela?
Ünal Karaman'ı sevdiğim kadar futbol camiasında başka kimseyi sevmiyorum ama hocalık konusunda Yücel İldiz'den bile geride diyeceğim ayıp olacak. Yerli sadece Sergen derim. Yabancı da başka hiçbir fikrim yok açıkçası
Yorum
-
Abdülkadir Ömür'ün milli takıma alınmaması tam bir skandaldır, Hakan Çalhanoğlu var kimler kimler var Abdülkadir Ömür yok, şerefsizliğin kitabını yazmışlar..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 30.08.2019, 21:13.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
bizde de ivanildo kiralık 300bin€ benzer hata biz kızdık adama, ğs liler linç etmeli luyindamayı
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs ciddi ciddi şu Luyindama'ya 8.5 Diagne'ye 13 milyon euro bonservis ödedi. AHAHAHA
edit: Abdülkadir sakat diye alınmamıştır sakin. Parmak bile alındı.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim idolüm profil resmimden de anlaşılacağı üzere Sampaoli, onun gibi bir taktisyen ve yaratıcı bir dehayı hocamız olarak görmeyi her zaman hayal etmişimdir ama . Şu an kendisi Santos'u şampiyon yapmakla meşgul.
Ünal Karaman'ı sevdiğim kadar futbol camiasında başka kimseyi sevmiyorum ama hocalık konusunda Yücel İldiz'den bile geride diyeceğim ayıp olacak. Yerli sadece Sergen derim. Yabancı da başka hiçbir fikrim yok açıkçası
Benim fikrim Sampaoli bize gelse Halilhodzic etkisi gösterir. Kendi aklındaki düzen için onlarca oyuncu ister eldekilerden maksimum verimi almak yerine... Biz bu maddi darlıkta bizi bilen oyuncudan maksimum verimi almaya çalışan taktik teknik bilgisi tabi ki o ayarda olmayan Ünal hocamıza sahip çıkalım. Keşke yönetim bu değerli hocaya sağlam bir stoper ve ön libero alabilseydi, bunu hak ediyordu. Neyse...#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada birkaç kişi Adebayor'u överken "Dedebayor" diyerek alay edenlerle görülecek hesâbımız varBilen de konuşuyor bilmeyen de. Adamın kamp görmemiş haline bakın, bir de maç ritmini tutturdu mu izleriz
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdebayor yerine 23 yaşında potansiyelli bir adam aldık ahlanacak bir şey yok. Gayet doğru karardı.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorloth'tan sonra da gündeme geldi Adebayor. Hatta bizi takip etmesi filan Sorloth alındıktan sonraydı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum