Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa gidiyorsa, yerine önerim bu çocuktur:

J1 Ligi 2019 yılın çaylağı ve Japon milli takımın yeni omurgasındaki bir kaç yıldız adayı arasında. Libero ve çift yönlü orta saha futbolcusu. Kawasaki Frontale'de savunmanın önünde Sosa'nın oynadığına benzer bir rolde görev yapıyor. Highlight videolar ağırlıkla futbolcunun kesici yönüne vurgu yapmakta fakat daha detaylı videolar izlediğinizde pasör kabiliyetleri daha çok göze çarpıyor.

Japon ligi maçlarının tamamının geniş özetlerine şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/c/JLEAGUEInternational/videos
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 17:07.

Yorum

• Salih Özcan'ı da alalım bari.
      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
      Milton Friedman

Yorum

• Bir BMN transfer listesi yapsak bizim Scout ekibine ulaşır mı?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Right to Dream is a football community dedicated to expanding people’s understanding of excellence through football. We nurture young talents and create opportunities for them to pursue their dreams on and off the pitch through a unique blend of football, education & character development.

FC Nordjaelland‘in Ghana‘da gerçekleştirdiği projeyi görünce imreniyorum. Sadece futbol adına değil, insanlık adına yapılan çok güzel birşey. 9 milyona Ajax’a transfer olan Kudüs Mohammed orada yetişmiş. Büyük ihtimalle tek bir transferle tüm academi masrafını çıkarmış oldular.

Oyuncu kazanmak bunun ekstra bir boyutu. Daha çok hoşuma giden, bir futbol kulübün böyle sosyal yardım projelerine katılması. Right to dream akademisine giden oyuncular orada eğitim alıyor, hayati güvenlik altında, Ailelerine yardım ediliyor.

Benzer proje biz Senegal’de uygulasak, müslüman ve belli bir futbol kültüre sahip olan bir ülke, ne güzel olur. Ah hayaller...

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Salih Özcan'ı da alalım bari.
            Bence de. Almanya 2. Ligi'nde düzenli oynamis, Mehmet Özcan dan eslemden daha potansiyellidir muhtemelen..
            oflu fanatik

Yorum

• History is being written in front of our very eyes. Or to be more precise, there are still way too many football fans who don’t know what is going on in

İngilizcesi olan bi okusun. Atalanta kadar göze hoş gelen ve başarılı olan Bodö Glimt takımın analizi. Ligde 8 de 8 yapmış ve 32 gol atmış bir takım.

Güzel ve başarılı futbol oynamak icin pahalı ve kariyerli topçulara gerek yok. Kafasında bir sistemi olan bir hoca ve rakibi çok iyi analiz eden bir teknik ekip yeterli.

Bütçemizi oyunculara değil, teknik heyete ayırmamız lazım. Tek çaremiz bu.

Yorum

• Transferi beceremeyen adam gitsin transferi Midtjylland takımından yapsın. Novak oradan geldi, Sörloth orada parladı.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transferi beceremeyen adam gitsin transferi Midtjylland takımından yapsın. Novak oradan geldi, Sörloth orada parladı.
                  Midtyland çok örnek kulüp scoutlari tam bir İskandinav sosyalizmine örnek. ucuz ve paralarına göre en ucuz kaliteli adamları buluyorlar.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Orta sahaya bir viera defansa bir stam kanat forvete Henry ve bergkamp ikilisi gibi adamlar bulmamız lazım.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eskişehirden aldıgimiz Avrupa liginde oynattığımiz müthiş yetenek Fıratcan nerede şimdi. Bu gibi oyunculardan beklenti olmasın. Supet yetenek ömür ptt ligde oynayamaz.
                      Doeukhan ayni takımdan geldi, yarım sezonda milli takim yaptı.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben bu Mehmet Özcanın 5-6 maçını izlemişimdir.. Hiç ama hiç bir numarasını görmedim.. Tamamen balon..

Burada bu çocuğu övenler neye göre övüyor anlamıyorum..

Ahmet Canbaz gillerden transferlere devammm.

Zorla,ısrarla inatla devam ediyorlar bu tarz transferlere..
                        U19 da izlediğim maçlara göre Hakan Yeşil'e yatırım yapmak daha uygun. İstanbulspordan Eslem Öztürk ile birlikte ikisi önümüzdeki seneler defansif ortasaha ihtiyacımızı karşılar
                        Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://www.righttodream.com

FC Nordjaelland‘in Ghana‘da gerçekleştirdiği projeyi görünce imreniyorum. Sadece futbol adına değil, insanlık adına yapılan çok güzel birşey. 9 milyona Ajax’a transfer olan Kudüs Mohammed orada yetişmiş. Büyük ihtimalle tek bir transferle tüm academi masrafını çıkarmış oldular.

Oyuncu kazanmak bunun ekstra bir boyutu. Daha çok hoşuma giden, bir futbol kulübün böyle sosyal yardım projelerine katılması. Right to dream akademisine giden oyuncular orada eğitim alıyor, hayati güvenlik altında, Ailelerine yardım ediliyor.

Benzer proje biz Senegal’de uygulasak, müslüman ve belli bir futbol kültüre sahip olan bir ülke, ne güzel olur. Ah hayaller...

Biz böyle bi okul acipta hoca göndersek zenci cocuklara horon ögrettikleri videoyu paylasirlar, ögrettikleri 3-5 kelimenin videosunu koyarlar, spor disinda daha baska seylerin propagandasini yaparlar. Adamlar ise sadece sporcu degil, örnek insanlar yetistiriyor. Spor ve egitimi konusunda Avrupa'dan 150 yil gerideyiz.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

Bir BMN transfer listesi yapsak bizim Scout ekibine ulaşır mı?

Ali ortada scout ekibi olmadigi icin havada kalir o liste. O ekiptekilerin alayi çöp.
                            Geçmişte de çarşaf çarşaf listeler hazırlandı burda. Bi halta yaramadı.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali ortada scout ekibi olmadigi icin havada kalir o liste. O ekiptekilerin alayi çöp.
                              Geçmişte de çarşaf çarşaf listeler hazırlandı burda. Bi halta yaramadı.
                              Scout ekibi var diyorlar. Yalan mı yoksa?

Yorum

Scout ekibi var diyorlar. Yalan mı yoksa?

Yav kardesim ne scout ekibi. Para yiyolar sadece. BMN'den 5 adam söyliyim sana, donunda sallandirir alayini.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X