Bu twitter transfer sayfaları burayı takip etmiyorsa bir şey bilmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Bektaş
@bektasmustafa
1d
Trabzonspor Türk kanat bonservisi elinde futbolcuyla anlaştı
İsim yok söyleyince iptal oluyor@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım yarışta olunca kendini veriyor bence. Ayrıca çok kaliteli orta yapıyor, Sorloth'a çok gol artırır. Uygun maliyetle 6 aylığına gelse iyi bir alternatif olur bence.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleQuaresma nasıl olur 6 aylık?
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica gs'li diye biliyorum.
Yorum
-
Bilal’in defansif aksiyonları nasıl önemli olan o. Yoksa elimizde Yusuf sarı var. Gol ve asist üretiyor, bence kadromuzdaduran topları en iyi kullanan isim ( Sturridge belki) . O yüzden enerjisinin çok iyi ve defansif aksiyonları iyiyse faydalı olur. Ama yukarıdaki görüşlere katılıyorum. Adviaj olacağına( ben kendisinden çok umutluydum) Bilal olsun
Yorum
-
İlk olarak mtufkci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilal çok iyi olur ucuza avdijajdan andjusicden iyi en azından yerli olur
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazir Andjusic demisken bu adam neden baska bir takima kiralanmiyor? Balikesirde süre alamiyor, bari oynayabilecegi bir takima kiralansin bakalim neyin nesi. En azindan takimlarin gözüne girer takasta felan kullaniriz
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper nerde?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum