Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Monaco, Radamel Falcao ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı. (L'Equipe)
    Bu kadar yaygaranın üstüne falcao'nun stabil kalması komik bir durum olur :d

(bunlar sturridge'e dadanmazlar inşallah? bitti dimi bizim iş?)

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gs falcao yu alamayacak bence,

bu arada sturrige ile 2,8 e anlaşmışız galiba. (herkes 2 den fazla vermeyiz falan diyor ama adam 3'den aşağı istemiyor yani yüksek vereceğimiz belli ama 2,8 mi olur 3 mü görücez)
    2.8 pound olarak biliyorum. 3 milyon euro'ya tekabül
    En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 15.08.2019, 01:07.
    #

Yorum

• gs falcao yu alamayacak bence,

bu arada sturrige ile 2,8 e anlaşmışız galiba. (herkes 2 den fazla vermeyiz falan diyor ama adam 3'den aşağı istemiyor yani yüksek vereceğimiz belli ama 2,8 mi olur 3 mü görücez)
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Son penaltıda Adrian'ın ayağı çizgide değilmiş. Nasıl kural bu uygulanmayacaksa.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah belki de biraz daha koparmak için yapıyorlardır.
          tersine Falcao, Monaco’dan sözleşme koparmak için GS ‘yi kullanmış görünüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Monaco, Radamel Falcao ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı. (L'Equipe)
            2-3 gün daha sabretsinler. Falcao olmazsa hemen Sturridge'e teklif yapar onlar.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnşallah belki de biraz daha koparmak için yapıyorlardır.
              Menejer yapar valla şaşırmam
              İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kadar yaygaranın üstüne falcao'nun stabil kalması komik bir durum olur :d

(bunlar sturridge'e dadanmazlar inşallah? bitti dimi bizim iş?)

2.8 pound olarak biliyorum. 3 milyon euro'ya tekabül
              Direk aklıma o geldi umarım sataşmazlar. Biz yarın alalım da kurtulalım
              İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gs falcao yu alamayacak bence,

O 3 milyon bonuslarla birlilte diyorlar bakalım nasıl olacak.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• iş olmayabilir şöyle istanbula gelen ailesi istanbulu beğenir muhtemelen tabi gezdikleri yerlere bağlı eğer fb veya gs isterse elimizden şehir avantajıyla sturridge alır şehirden dolayı

ancak sturridge yerine elinde daha iyi alternatifleri bulunan fb veya gs sturridgeı almaktan vazgeçer lan ne vereceğim bu kadar para buna derse o zaman alırız

yani biz istanbul takımlarının elinden yabancı topçu alamayız ancak topçu isterse bizi alırız malesef bu böyle

esasen ben başkanın yerinde olsam kimsenin aklında olmayan süpriz yapardım ama hep tek isim üzerinden gitmiş bizimkiler
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Bu iş belli bir yere gelmiştir ki adamın Annesi Amcası kalkıp şehire gelmişlerdir.

Yorum

• Sturridge fenere veya gsye giderse çok üzülürüm. Ya bizim olsun ya da başka bir ligde takılsın. İstanbul takımlarından Sturridge atağı gelirse, bizim yönetim araya siyasileri sokar diye düşünüyorum. Hatta bu zamana kadar İstanbul takımlarından net bir hareket gelmemesini de bu duruma bağlıyorum.
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iş olmayabilir şöyle istanbula gelen ailesi istanbulu beğenir muhtemelen tabi gezdikleri yerlere bağlı eğer fb veya gs isterse elimizden şehir avantajıyla sturridge alır şehirden dolayı

ancak sturridge yerine elinde daha iyi alternatifleri bulunan fb veya gs sturridgeı almaktan vazgeçer lan ne vereceğim bu kadar para buna derse o zaman alırız

yani biz istanbul takımlarının elinden yabancı topçu alamayız ancak topçu isterse bizi alırız malesef bu böyle

esasen ben başkanın yerinde olsam kimsenin aklında olmayan süpriz yapardım ama hep tek isim üzerinden gitmiş bizimkiler
                      +1967 senin Bu engin futbol bilginle sana sormadan Bu ise kalkismalari zaten bastan hataydi, tek isim uzerinde olmaz Bu isler, bende senin gibi düşünüyorum Störicin ailesi 1 er Saat arayla 3 ist takimiylada gorusecekmis bence onlardan birine kapagi atar störic reyiz.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şu menajer bozması, insan artığı ile kulüp nasıl tekrar çalışır aklım almıyor. Sefa olayındaki tutumları ve taraftara twitter'dan verdiği ahlaksız cevaplar hala zihnimde. Bu transfer olacaksa (ki olmasını hiç istemiyorum) bir şekilde bu ... aradan çıkarılmalı.
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• istanbulu görürse ailesi oraya giderler büyük ihtimal zaman geçiyor boş yere
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            istanbulu görürse ailesi oraya giderler büyük ihtimal zaman geçiyor boş yere
                            Senin Su Profil photonu gorürse yillik 5 milyon Euro da onersek gelmez bize.

Yorum

• burada mesele benim futbol bilgim senin futbol bilgin değil makaraya bağlamışssın da işe mantık ve analiz yaparak bakarsak bunlar kafaya koymuşssa alırlar elimizden daha önceki örnekleri var.çok saçma sapan transfer hikayeleri mümkün olabiliyor.tek isim üzerinde olmaz bu işler yani malesef geçmişte baya topçu kaybettik öyle elimizde bir plan olması lazım.düşünce yok Trabzonsporda sıkıntı bu.daha derin analitik düşünen personeli olması lazım Trabzonsporun ki profesyonel olsun işler.malum elimizde liste ve plan olmayınca elimizde kalıyor (dark hicivleme) bir yedek listesi olması lazım.yedekten kastım elimizde sturridge olacak diye çok tutturduk ama campiyi zor aldık .bu şu demek transfer komitesinin planı yok yani bana sormasını geçtim bilinçli düşünen taraftar olmak lazım şöyle ki madem Trabzonsporun başarılı olmasını istiyorsak adam gibi personellerle çalışmalı bu takım.sportif direktörüne kadar ,staff memberlrın bir kısmı dğeişmeli modern teknik antremanlarla çalışacağımız bir sistem hocaları şart avrupadan.daha öncede bir kaç arkadaşımızda burada gerekli dinamik yeniliklerin gelmesi konusunda gayet güzel paylaşımları ve fikirleri olmuştur.sturridgeın alınmasından önce teknik heyete ve bazı personel transferleri şart bence .bu daha önemli.sturridge alabiliriz de tabi imkansız değil ancak herşey olabiliyor son dakika süprizleri de oluyor bazen
                              İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              +1967 senin Bu engin futbol bilginle sana sormadan Bu ise kalkismalari zaten bastan hataydi, tek isim uzerinde olmaz Bu isler, bende senin gibi düşünüyorum Störicin ailesi 1 er Saat arayla 3 ist takimiylada gorusecekmis bence onlardan birine kapagi atar störic reyiz.
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 15.08.2019, 01:32.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burada mesele benim futbol bilgim senin futbol bilgin değil makaraya bağlamışssın da işe mantık ve analiz yaparak bakarsak bunlar kafaya koymuşssa alırlar elimizden daha önceki örnekleri var.çok saçma sapan transfer hikayeleri mümkün olabiliyor.tek isim üzerinde olmaz bu işler yani malesef geçmişte baya topçu kaybettik öyle elimizde bir yedek listesi olması lazım.yedekten kastım elimizde sturridge olacak diye çok tutturduk ama campiyi zor aldık .bu şu demek transfer komitesinin planı yok yani bana sormasını geçtim bilinçli düşünen taraftar olmak lazım şöyle ki madem Trabzonsporun başarılı olmasını istiyorsak adam gibi personellerle çalışmalı bu takım.sportif direktörüne kadar ,staff memberlrın bir kısmı dğeişmeli modern teknik antremanlarla çalışacağımız bir sistem hocaları şart avrupadan.daha öncede bir kaç arkadaşımızda burada gerekli dinamik yeniliklerin gelmesi konusunda gayet güzel paylaşımları ve fikirleri olmuştur.sturridgeın alınmasından önce teknik heyete ve bazı personel transferleri şart bence .bu daha önemli.sturridge alabiliriz de tabi imkansız değil ancak herşey olabiliyor son dakika süprizleri de oluyor bazen
                                Ferner Comolli ile calisiyor ne bok yapti? Ac kadrosu na bak. Daha once de Aziz kac tane sportif Direktor getir di hem sen nerden biliyorsun Sturridge tek oldugunu!??? Aldigimiz Alex misal listenin 2 numarasiydi hicbirsey bilmiyorsun ama herseye bir yorumun var hemde usenmeden uzun uzun yaziyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X