sturridge de, sakat geldiği için kendimde dahil hepimizce dalga konusu olan falcao da ligde sadece 6 maçta ilk 11 başladılar. muhtemelen bu haftasonu falcao 7. ilk 11 maçına çıkar sturrigge 6 da saymaya devam eder.
Sturridge'ı satmak doğru, yerine Talisca'yı almaksa yanlış bir hamle olur bence.
Alacağımız isimler sadece 2. yarı değil, gelecek sezon da kadroda bulunacak isimler olmalı.
En az bir satış bekliyorum, umarım 2 olur.
asıl yerine talisca alınmayacaksa satılmamalı hocam. en kötü 3 maçı bile bireysel şekilde kazandırsa kafidir. Yerine alınabilecek ve anında fayda verecek adam yok çünkü devre arası talisca hariç.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Sturridge'ı satmak doğru, yerine Talisca'yı almaksa yanlış bir hamle olur bence.
Alacağımız isimler sadece 2. yarı değil, gelecek sezon da kadroda bulunacak isimler olmalı.
En az bir satış bekliyorum, umarım 2 olur.
Talisca ile iyi bir sözleşme imzalanırsa seneye de bizde olabilir. Yarım dönemlik değil de 1,5 yıllık olabilir mesela. Sturridge transferini para kazanmak için kullanmamız çok mantıklı.
devre arası transfer döneminde sturridge satılıp
ondan gelecek parayla visca ayarında sağ kanat alınmalı.
yaz transfer döneminde de uğurcan satılıp ondan gelecek olan parayla şampiyon olduğumuzdan şampiyonlar ligi seviyesinde 2-3 oyuncu transfer edilmelidir.
bana göre erce>uğurcan.
uğurcan nedense bana güven vermiyor, geçen yılki bjk ve fb deplasmanları
bu yılki başakşehir ve alanya maçları inanılmaz hatalar yaptığı ilk aklıma gelen maçlar.
yine zamanında kalesini terketmediğinden verdiğimiz pozisyonlar
erce şuana kadar kalesinde çok büyük hata yapmadı top erceye atıldığında mertin milli takımdaki hali gibi güven veriyor bana erce
Ben hala daha 1 stoper bekliyorum, başka beklentim yok. Orta saha lazımdı Ndiaye geldi, Avdijaj gitti Bilal geldi, İvanildo gitti stoper gelir. Zaten devre arası transferde bundan fazlası olmaz.
Altyapı oyuncularımızı sürekli yeren, yeteneklerini görmezden gelen veya içten içe kıskanma olasılığı olan arkadaşlar eğer Trabzonda ise maçları Kadir Özcan Tesislerinde, eğer Trabzon dışındaysa youtube dan Trabzonspor kanalından izleyebilirler. Maçların tamamını izleyen arkadaşlar fikirlerini değiştirecektir!
Serkan içinde futbolcu olmaz gibi kelimeler konuşuldu şimdi ise tam tersi şeyler konuşuluyor her ikisi de yanlış. Genç oyuncularımız oynayarak zamanla kendilerini geliştirecekler oynamadan hata yapmadan tecrübe artırmalarını beklemek saçma,
Ayrıca altyapıdan çıkan herkes illlaki 15-20 milyonluk futbolcu mu olacak? Oyuncuları vitrine çıkar bak nasıl taliplileri çıkıyor Abdurrahim ve Serkan gibi mesela,
Futbolcularınıza inanın, güvenin tertemiz çocuklar hepsi herşeye kulp bulmanın hiçbirşeyi beğenmemenin manası yok.
Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Sturridge'e gelen teklifler konusunu pek inandırıcı bulmuyorum. Bu adam sene başında bedavaydı, isteyen Premier Lig takımı rahatlıkla alabilirdi, 6 ay sonra ne oldu da 7 8 milyon euro vermeye karar verdi takımlar? Bizde akılları alacak bir performans da göstermedi, takımlar sakatlık sıkıntısından çekiniyordu desek buradaki durum da hala aynı.
Premier Lig'de geçerli bir cezası vardı.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum