Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erdqn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sıkıntı değil, yarım sezon + 1 opsiyonlu yapılabilir.
    Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Genelde herkesin gömdüğü Bilal şimdi iyi topçu olmuş. E tabi biz alıyoruz ya.
      Eğer alınır da oynarsa; kötü performansına ilk küfreden ekip burada " iyi transfer yaa, şunu bunu cebinden çıkarır" vs. diyen tayfa olacak.
      Bazen ölü transferler yaparsın Avdijaj gibi bu transferlerden bir hikaye beklersin ama olmaz bazen de iyi bir topçu almaya gidersin ama onu seyrederken gözüne başka biri ilişir bunu satar mısınız dersin alın gidin biz bıktık bundan derler ortaya yattara çıkar efsane olur
      Bilal da böyle bir topçu kafasına göre bir takım kafasına göre bir uyum yakalarsa senin Yusufu siler geçer elinde tutamazsın bazen risk almayı bilmek lazım gelsin ve oynasın tam ona göre bir takımız gençleri koşturmayı seven ihtiyar bir orta sahamız var bakarsın tutar
      @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sıkıntı değil, yarım sezon + 1 opsiyonlu yapılabilir.
        Rio ferninand gelsin yarım sezon. 41 yaşında sıkıntı değil. Husein çimşir bile 40 yaşında be
        En son SamZuk tarafından düzenlendi; 17.01.2020, 15:31.

Yorum

• bence
          transfer gerekli değil
          mutlaka iyi oyuncu her zaman herkese lazımdır ama her yeni oyuncunun takımın ahengini bozma riski de vardır
          sadece iyi güçlü lider stoper fikrini desteklerim
          sol kanatta wakameyi kesecek adam alamayız . wakame bazan saçmalasa da kesilecek oyuncu değil . yedek alsan yedeğe iyi para verilmez zaten wakameden daha ekonomik biri yedek bile olamaz bizde.
          sağ açıkta ekuban sarı ömür ve bazan değişmeli olarak sörloth sturrdge varken oyuncu alınmamalı.
          orta alanda zaten ndiaye mikel sosa doğan parmak var
          abartmayalım
          kadro istikrarı yeni oyuncudan daha etkili sonuç verebilir
          sivasın savunması cafer
          yine de başarılılar
          denizli iyi savunma yapıyor diyor bazıları savunması yumlu ve zeki
          ist takımlarının da savunması aman aman değil
          seneye avrupa için iyi stoper alınabilir o başka
          bence asıl eksik bek oyuncularında ama bence a.rahim ve serkan orası için iyi ve yeterli
          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Duyumcu değilim tabii ama ben bugün şans eseri Nedelev'in yüksek ihtimâlle biteceğini duydum, görelim bakalım.

Yorum

• Duyduğuma göre yönetim yeni takımıyla Avrupa'dan kabul edeceği bir teklif gelmesi halinde yeni kulübüyle sözleşmesi iptal olur maddesiyle anlaşan bir oyuncu için devreye girdi ama transfer gerçekleşmedi. Futbolcu yeni takımının formasını giydi. Kendisi stoperdi. Vardır bi bildikleri.
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Duyduğuma göre yönetim yeni takımıyla Avrupa'dan kabul edeceği bir teklif gelmesi halinde yeni kulübüyle sözleşmesi iptal olur maddesiyle anlaşan bir oyuncu için devreye girdi ama transfer gerçekleşmedi. Futbolcu yeni takımının formasını giydi. Kendisi stoperdi. Vardır bi bildikleri.
                Yaptığın işe verdiğin emeğe saygı duyuyorum. Ancak bu adamın ismi yok mu? İsmi burada yazman önemli değil hatta linkle paylaşabilirsiniz de. Çünkü emek veriyorsun bu emeğinin karşılığının olması gayet doğal. İsmi bilmiyorsan onu belirtirsen daha iyi olur.Yolunun açık olduğunu düşünüyorum. Başarılar

Yorum

• Hahahahaha

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    M?Z CUMHURİYETİ
                    bilin hadi.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Duyduğuma göre yönetim yeni takımıyla Avrupa'dan kabul edeceği bir teklif gelmesi halinde yeni kulübüyle sözleşmesi iptal olur maddesiyle anlaşan bir oyuncu için devreye girdi ama transfer gerçekleşmedi. Futbolcu yeni takımının formasını giydi. Kendisi stoperdi. Vardır bi bildikleri.
                      Gerçekleşmemiş transfere konu olan oyuncunun ismini neden vermiyorsunuz ki? Bilmediğimden soruyorum.
                      8. Kuşatma

Yorum

• Gerçekleşmediği için vermemiştim. Gabriel Henrique. Santos'tan Flamengo'ya gitti.

Yorum

• Gabriel değil de Gustavo Henrique'dir. İsmi konuşulmuştu, yazılmıştı zâten.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gabriel değil de Gustavo Henrique'dir. İsmi konuşulmuştu, yazılmıştı zâten.
                            Aynen Boz reis doğru haklısın.

Bu arada burada birkaç kez yazdığım Mehdi Taremi ücretsiz transfer olduğu Rio Ave'den Porto'ya gidiyor muhtemelen.

Yorum

• Buzz Spor
                              @buzzspor
                              UEFA, 2018 finans yılı raporunu yayımladı.

Avrupa'da 2018 finans yılı içinde en fazla net borcu olan kulüplerin sıralandığı 20 takımlı listeye 3 Türk takımı da girdi.

6. Fenerbahçe - 334 milyon euro
                              15. Beşiktaş - 183 milyon euro
                              17. Galatasaray - 175 milyon euro

Adamlar utanmıyor arlanmıyor para harcamaya devam diyor.

Kadrolarında yedeğin yedeği bizim as oyuncularımızdan çok para alıyor.

Yorum

• beIN SPORTS Türkiye
                                @beINSPORTS_TR
                                ·
                                17sn
                                Çaykur Rizespor, Trabzonspor'dan Ivanildo Fernandes ile anlaşmaya vardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X