Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstanbulspor'dan Eslem Öztürk ve Muhammed Enes Durmuş'u alternatif olarak yazıyorum...
    Ümraniye maçında izledim en dikkat çeken Duhan'dı. Biraz ağır ama ortaları çok tehlikeli.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ümraniye maçında izledim en dikkat çeken Duhan'dı. Biraz ağır ama ortaları çok tehlikeli.
      Onu da yazmıştım ama Abdurrahim'in üstünde durabilir kulüp, Duhan hâlâ mevcut seviyesinden bir üste çıkamadı.

*

Sorloth'a diyelim de Tore Reginiussen ağabeyini getirsin bize...

Yorum

• lider bir stoper takıma seviye atlatır..

lider stoper ise büyük lig ve büyük takım görmüş stoperdir.. yaşı önemli değil .. isterse 40 yaşında olsun..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Rahmetullah Berişbek ve Berat Ayberk iyi hedefler ama boyle giderlerse ikisi de sezon sonu milyon euro limitini geçecekler

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lider bir stoper takıma seviye atlatır..

lider stoper ise büyük lig ve büyük takım görmüş stoperdir.. yaşı önemli değil .. isterse 40 yaşında olsun..

Come to Trabzon
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lider bir stoper takıma seviye atlatır..

Önceki mesajımda belirttiğim Tore Reginiussen'e ek olarak; geçtiğimiz yaz gündemimize gelen, alamadığımız Fransa Ligi'nin en iyi savunmacılarından Yunis Abdelhamid, bundan 9 yıl evvel kariyerinin zirvesini yaşayan ve o yıldan itibâren sürekli geriye giden Inter'in yedek eski İtalyan millî stoperi Andrea Ranocchia, son durumuna bakmak kaydıyla, Sevilla'ya yıllarını vermiş Arjantinli tecrübeli stoper Nicolás Pareja ve yine Arjantin'den Leonardo Sigali...

Yorum

• Beşiktaş, Sporar'ı istiyormuş.

Yorum

• Burak Kapacak’ı almak lazım Bursadan. Çok yetenekli çocuk yıldız potansiyeli var. Avrupaya direk transfer yaparsa şaşırmam.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Okay Gs'den baska bir takima gitmez. Terim birakmaz onu kimse, Albayrak "FACZIA'yi" onlemek icin paralari sacar.

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Biz Novak sözleşme yenilemeyecek gidecek diye korkarken Antalya sözleşmesi sezon sonu bitecek Sangare ile sözleşme yenilemiş.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Okay mokay bize lazım değil..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hoffenheimdaki stoperini begenmistim hazirlik maclarinda. Sanirim bosnakdi, mentali de uyar
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Hoffenheimdaki stoperini begenmistim hazirlik maclarinda. Sanirim bosnakdi, mentali de uyar
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Mert Hakan'ı alıcı gözle izliyorum ilk defa çocukta net iş var. Bizim şu an oynadığımız oyuna da çok uygun. Biraz aptal kendisi galiba Gs ile ilgili twitleri düşmüş gündeme, bunu sıkıntı etmezsek hiç fena transfer olmaz.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mert Hakan'ı alıcı gözle izliyorum ilk defa çocukta net iş var. Bizim şu an oynadığımız oyuna da çok uygun. Biraz aptal kendisi galiba Gs ile ilgili twitleri düşmüş gündeme, bunu sıkıntı etmezsek hiç fena transfer olmaz.
                                akıllıysa bize gelir zaten mevki boş, direk onbir çıkma şansı var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X