Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Girirsim mi var ?
    Hayır. İhtiyacımızı karşılayacak oyuncu tipine örnek olduğunu düşünüyorum.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu talisca haberleri hangi akla mantığa göre dolaşıyor ortalıkta

Yorum

• Hiç yoktan 1 tane sağlam stoperimiz olsa yanındakini de yükseltirdi. 1 tane orta saha da şart. Toplamda 2 oyuncu olmazsa olmaz transferler ve ikisi de kalite olmalı.

Yorum

• Bu Özer Özdemir'i Trabzon'a kadar getirmişken bırakmamak lâzımdı sanki, beğeniyorum Yeni Malatyaspor'daki oyununu. Bize karşı da fenâ değildi.

Yorum

• Talisca yanılmıyorsam yıllık 10 milyon € ya yakın para alıyor Çin’de.
            O işi geçin...
            Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Boşuna takımın orasına burasına transfer istemeyin...Trabzonspor'un teknik direktörü cahil bir adam ve bu cahil adamla bizim şampiyon olmamız mümkün değil..Ünal'a dört dörtlük kadro versen de bi cacık olmaz bunun izahatını teknik detaylara girerek yazabilirim fekat uzatmayalım...

Mevcut TD için yönetim ve Ağaoğlu hiçbir masrafa yatırıma girmemeli böyle bir girişimde bulunmamalı..Dediğim gibi cahil bir adama yatırım yapılmaz..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• ünal hocayla ikinci yarı en az 42 puan toplayacağız. bu puan şampiyonluğa yeter mi bilmiyorum.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Haaland Dortmunda gitmiş baya ucuza bırakmışlar.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devre arası hem 6 numara hem 10 numara transferi bence olmaz.
                    Sosa Mikel gibi önemli oyunculara sahibiz
                    İlerde Sörloht ve Sturridge var ikisi de verimli oynuyor.
                    Sturridge kesilmez adam oynadığı her maçta skora direk etki ediyor.Mevcut durumda 10 numara da Sturridge oynatmak zorundayız.Sağ kanatta oynayamaz Kayserispor maçı baz alarak yorumlamak yanlış Konya maçında sağ kanat otoban oldu Sturridge defansa kadar gelip adam kovalamasını beklemek yanlış olur.
                    Sturridge 4-2-3-1 in sağında oynamaz da 4-3-3 ün sağında mis gibi oynar

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Castro>Sosa
                      Castro>Parmak
                      Sendeki bu sosa takıntısı can sıkıyor artık.

Yorum

• hazır transfer demişken şu listeden hoca bulmak çok zor değil arkadaşlar hem de yabancı

Hier werden die erfolgreichsten derzeit verfügbaren Trainer aufgelistet. Bemessungsgrundlage für den Erfolg eines Trainers ist die durchschnittliche Punkteausbeute pro Spiel.

hepsi boşta
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• Ne demek Ünal Karaman ile yollar ayrıldı [emoji848] Bu yönetim de tırt çıktı. Bi 5 yıl daha heba oldu.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Beyler şimdi son dakika geldi Trabzonspor da ünal karamanla yollar ayrıldı diyor.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Sturridge'in kalitesinde teknik adam ve ekip lazım

Yorum

• unal hocayla devam mi tamammi netlesen bisey yok ama
                                net olan bisey var ki ts trabzon icin en buyuk rant araci oldugu muddetce bizim bizden baska dusman aramamiza gerek yok. o gitmis bu gelmis meselesi degil bu. vampirler cok malesef anlasilan. bu kulup bunlardan temizlenmeden messide gelse bi yol olmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X