İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnthony nwakaeme 'nin veliahtını yazıyim, gol vuruş becerisini çok yüksek, teknik iyi, üstelik genç, Avdijaj ve Andusisç' i yollayıp muhakkak bu adam alınmalı, Yoane Wissa...
Yalnız şunu da ifade etmekte fayda var.Transferde geç kalmayacaksın yoksa adam patlar gider bir daha alamazsın.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi de Bursa'da oynayan sanirim bek olan cocuk cok methediliyo. Kapacak soyadi sanirim. Bir de Emre Kilinc. Özellikle Bursa'daki cocugu merak ettim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre'yi su an da bir Süper Lig ekibinin alacagina inanmiyorum Anil. O cocuk Avrupa'ya gider büyük ihtimal. Sivas öküz arabasiyla para ister."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnthony nwakaeme 'nin veliahtını yazıyim, gol vuruş becerisini çok yüksek, teknik iyi, üstelik genç, Avdijaj ve Andusisç' i yollayıp muhakkak bu adam alınmalı, Yoane Wissa...
Ben Mikel-Sosa ikilisinin önüne adam alırız devre arası diye düşünüyordum ama Hosseini oynuyor iki maçtır ön liberoda ve gol yemedik. Gs maçından da iyi skor alırsak o bölgeye koşan, press yapan bir 6 numara alabiliriz. Aslında çift önlibero istemezdim, Sosa da biraz 10 numaraya kayar böyle bir sistemde o da çok iyi olmaz ama orta sahadaki geçirgenliği bu şekilde önleyebiliriz. Ofansif gücümüz düşer ama daha güçlü bir orta sahamız olur.
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi duruyor, bizimkilerin muhtemelen haberi vardır Fransa 2'den çok adam yazılmıştı geçen sezon.
Ben Mikel-Sosa ikilisinin önüne adam alırız devre arası diye düşünüyordum ama Hosseini oynuyor iki maçtır ön liberoda ve gol yemedik. Gs maçından da iyi skor alırsak o bölgeye koşan, press yapan bir 6 numara alabiliriz. Aslında çift önlibero istemezdim, Sosa da biraz 10 numaraya kayar böyle bir sistemde o da çok iyi olmaz ama orta sahadaki geçirgenliği bu şekilde önleyebiliriz. Ofansif gücümüz düşer ama daha güçlü bir orta sahamız olur.
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene sonu sözleşmeleri bitiyor abi, oyuncuyla anlaştıktan sonra Sivas işi kolay olur
Yorum
-
bu takımı sağlam 1 stoper 1 on numara ve yedek sol bek şampiyonluğa götürür. İlk defa bu kadar komplike bir takımımız oldu. Campi-Hüseyin ikili de fena durmadı. Campi üstüne koymaya devam ediyor ama en kötü her maç 1-2 kez adamı arkasına kaçıracak gibi duruyor. Oynadığı her maçta onun tarafından gelen kişi en az 1 kez karşı karşıya kaldıManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
----------mikel6
-------10-------sosa8
Mikel geriden iyi oyun kuruyor, Sosa da merkezde beyin gorevini iyi yapiyor, cift yonlu calisiyor. Bu roller dolu. Ayrica elimizde sakatligi gecen Onazi de var. Kimse hesaba katmiyor ama yeni transfer gibi olabilir.
Takimda şu an ne eksik sorusunun cevabi bence cok net... Buraya saglam bir scout transferi gerekiyor. Ofansif ozellikleri ust duzey biri olmali cunku sampiyonluk yolu Anadolu'dan geciyor. Alacagimiz oyuncu hazir ve formda olmali, burasi da cokomelli... Bize direkt katki verecek, tak calistir topcu gerekiyor. Szymkowiak transferi gibi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay' la ilgili yazılanlara çok şaşırıyorum. Ne el frenliğini gördük biz Okay' ın. Takımımız pas yapan takım. Okay da pas trafiğinde çok iyi görev alabilen, insiyatif alabilen bir oyuncuydu.
Özellikle kafayla attığı goller hala gözümün önünde. Onazi' nin kendisini kesemediği, bizim de metiyeler düzdüğümüz bir oyuncumuzdu. Giderken ne kadar ahlanıp vahlandığımızı daha dün gibi hatırlıyorum. Kaç maçtır oynamayan oyuncu milli takımda bir anda nasıl döktürsün (örnek: obi mikel'in bizdeki ilk zamanları)
Yani ben mi acaba hafıza kaybı yaşadım? Yoksa bizi bırakıp gittiği için kin mi besledik bu adama anlamış değilim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum