Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• talisca takıma sınıf atlatır alınırsa cidden efsane bir sezon izleriz.

Yorum

• Talisca'nın maaşı çok çok yüksek beyler, yani bugüne kadar konuştuğumuz yüksek maaşlardan da öte, 15 milyon euro maaşı var, konuşulması gereksiz.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• kanga gelsin yeterli . ne taliscası.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Talisca'nın maaşı çok çok yüksek beyler, yani bugüne kadar konuştuğumuz yüksek maaşlardan da öte, 15 milyon euro maaşı var, konuşulması gereksiz.
          Konuşuluyor bu konu yönetimin böyle bir hamlesi olduğunu zannetmiyorum açıkçası..
          Kaldı ki bir düşünelim ilgileniliyor oynama süresini form grafiğini bilmesemde bjk ve ilk çin performansını gördüğüm kadarıyla %1000 gelmesini isterim şampiyonluk garantilenmiş olur.. Bir adamla mı bu ligde evet.. Risk mi ? Tabi ki ama bu adam için alınabilinecek bir risk ve sanıyorum ki biz ilk yarıya girdiğimizde çinde lig oynanmıyor bitmiş oluyor tek devrelik kiralama en mantıklısı..
          Şuan bana sadece hayal gibi geliyor..
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• bize sosa ve parmak'a alternatif olacak bir oyuncu lazım, o da kanga. forvet arkasında oynatabileceğimiz iki tane golcü oyuncu var.

Yorum

• Şu da bir gerçek Kanga gelse de şampiyonluk ihtimali kuvvetlenir. Ama Onazi'yi falan göndermek lazım. Kadro şişkinliği olacak. Maaş bütçesi aşılıyor. O konuda devamlılık gerek diye düşünüyorum.

Şu Göztepe'deki Alparslan Öztürk nasıl topçu var mı seyreden?

Bir de Sivas'taki Mert Hakan inanılmaz çıkıştı bu sezon, oynayabilir mi bizde?
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 14.10.2019, 16:16.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Avdijaj, Andsujic ile feshedip 10 numara ve kanat almak lazım, yarışta olursak devre arası olmazsak sezon sonu.

Yorum

• Enver Cenk Şahin?

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Enver Cenk Şahin?
                    Gelsin oynaması şart değil

Yorum

• Olivier Giroud 33 yaşında ve devre arası chelsea’dan ayrılacak

Yorum

• daha yirmi dört yaşında onca yeteneği çin ligi bir yerde para için heba eden bir adamı bu takımda kesinlikle görmek istemem. bize gelen futbolcunun para dışında dertleri olmalı. içinde eksik kalan veyahut henüz kariyerinin zirvesinde olmayan başarıya aç adamlar. taliscaya zaten para yetmez ayrı mesele ama olsa da istemem. biraz paran varsa kangaya yatır adam baştan aşağıya topçu. sturridge gibi bir yıldızın bile buraya gelmekte bir amacı var. bize boş adam değil futbolcu lazım
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olivier Giroud 33 yaşında ve devre arası chelsea’dan ayrılacak
                          Gündeme bile gelemez çünkü para yok.Devre arasında forvet alınmaz.Ortasahaya takviye yapılması gerekiyor.

Yorum

• Yaristan kopmazsak, sampiyonluk umudumuz olursa Störic ayarinda birini alirlar 10 no icin kiralik falan.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaristan kopmazsak, sampiyonluk umudumuz olursa Störic ayarinda birini alirlar 10 no icin kiralik falan.
                              An itibariyle savunmanın önünde Mikel,Mikelin sağ önünde Sosa ve sol önünde ise A.Parmak oynuyor.Ortasahada üçlü bir dizilim var.4-3-3 oynamaya çalışıyoruz.

Ben bu düzenin 10 numara alınarak bozulacağını sanmıyorum,gerekirse 4-2-3-1 benzeri bir sistem kullanacağımız anlarda forvet arkası olarak Sturridge oynar.Sonuç olarak klasik bir 10 numara transferi olacağını sanmıyorum.

Sosa veya Parmaktan birisi sakatlanırsa ofansif anlamda yerlerini doldurabilecek bir isim yok takımda.Sosa ve Parmaka alternatif olabilecek,8-10 karışımı bir oyuncu ihtiyacımız var.Bunun için de en iyi örnek Praglı Kanga.Teknik kapasitesi,oyun görüşü ve fizik kapasitesi iyi.Duran toplarda iyi ve şut tehdidi de var.Devre arasında Kangayı veya benzer kalitede 8-10 karışımı bir oyuncu alabilirsek ortasahada çok rahatlarız.Sezonun ikinci yarısını kafamız rahat eder.

Kalede sorun yok.Defans hala tam olarak istenilen düzeyde olmasa bile birçok alternatif var.Bekleri en kötü Kamil yedekleyebiliyor.Önlibero pozisyonunda Mikel var,alternatifi ise Doğan ve Onazi.Merkezde Sosa ve Parmak var ve bu ikilinin alternatifleri yok.Kanatlarda an itibariyle en etkili isim Wakayeme,Yusuf Sarı ve Donis Advijaj şampiyonluk hedefi ola takımlar için alternatif olarak bile yetersiz gözüküyorlar.Abdülkadir Ömür ise Mart ayında dönse bile form tutması vs. derken sezonu kapatır.Bir tane kaliteli bir kanat oyuncusu kiralayabilirsek bizim için çok iyi olur.Forvet olarak Ekuban,Sorloth ve Sturridge var ve bu üçlü aynı zamanda sağ kanatta kullanılabilir.

Sonuç olarak gerçekten direkt katkı sağlayabilecek 8-10 karışımı bir ortasaha ve bir kanat oyuncusu şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlar.

Yorum

• la bu giroud çok eleştiriliyor ama adam öyle ya da böyle gol atıyor. devre arası maliyeti ucuzsa bizde drogba etkisi yaratır
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X