İlk olarak Doctore tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca şu anda değişmesi sağlıklı olmaz planlı programlı kendisine yabancı 20 personel bakıp altyapıya da dahil bulunmalı.kendisi de gelişir.eğer istemiyorsa seneye ekibi alır gider yabancı hoca bulunur .ancak şu var yabancı hocanın getireceği teknik ekip dışındada altyapıya ve a takımına bizim ayrı olarak teknik ekip almamız şart.20 antrenör alıp 10 altyapıya dizersin bunları 10 antrenörü de a a takımına alırsak lige ambargo koyarız.yani takımda gelecek hocanın dışında 20 antrenör alıp bu işe toplamn personel için kaliteli olmaları için 5-6-7 milyon euro maaş bütçesi ayırırsan kralını alırsın.20 diyorum ama 15 de olur diğer 5 kişide yabancı teknik direktörle gelir zaten ama gelecek hoca bakar bak Trabzonsporda şahane ekip varmış der bizim sistemiz hazı rolur [MENTION=43533]CasTo[/MENTION] erol bulutla tekrarı yaşarsın yani aynı şeyleri yaşarız
bize daha sağlam teknik hoca ve ekip lazım ileride olacaksa acele etmemek lazım evet hoca kalsa bile teknik ekip kesinlikle dğeişmeli ancak hoca ben bu yabancı teknik ekiple çalışmam ve onlara ayak uydurmayacaksa kendisi gitsin derim o zaman
Yorum
-
Ahmet canbaz,Fırtacan,Donis,Yusuf sarı,Mikel gibi fizik olarak bitmiş yada futbolu bilmeyen topçuları alacağımıza Azibuke,Gökhan töre,Berkay Özcan tarzı fırsat transferleri yapmak lazımdı. Ben inanmıyorum ki izlenerek alındı topçular yine alttan alttan birileri önermiştirYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
farkındayım kasıtlı yapıyorum gündemde kalsın diye nitekim dikkat çekti yeterli olduğunu düşünüyorum ben de.Trabzonspor için yapıyorum bu mevzu birilerinin kulağına gidecek zaten. aslında yeterli derecede bu konuyu gündeme getirdik en azından burada.bugünkü maçta zaten sinir harbi yaşadık bir yerde ben de boşvermeye başladım klube sosyal medyadan baskı yapmak lazım burası yeterli değil zaten burada bence artık futbolcu değil sizler de yabancı personel önerisi yapın.güzel olu rbir katkınız olurİlk olarak huseyin1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam baydin be valla en az 50 mesajdir aynisini okuyoruz senden yabanci profosyeneller istiyorsun anladik. Takimdaki bu eksiği tek farkeden senmissin gibide surekli ayni seyler yazilmazki. Alman veya yabanci doktor lazim kondisyoner lazim vs vs. Tamam haklisinda yeter da"Annuit cœptis"
Yorum
-
gerçi bence olacaksa alman ve ispanyol veya ingiliz ekolu olmalı.
italya veya fransa değil ama bu saydığım ülkelerden olan kurt hocalar daha iyi.tabi istisnalar var.
bence almanlar bu işi daha iyi yapıyor strateji kafaları çok iyi adamların sağlam filizofların da almanyadan çıkmasına şaşırmamak lazım"Annuit cœptis"
Yorum
-
Hocam abarttın artık yabancı hoca işini. Kulüp bitik durumda maddi olarak. Yusuf yazıcı sayesinde transferi yapabildin UEFA kriterlerini sağlayabildin. Senin toplam maaşın kadar adam transfer bütçesi ister. Hele şu durumda kariyerli birini alsan 25m Euro bütçeden aşağısını istemez. Ortalama olanı da Ünal’dan farkı yoktur emin ol. Onunda ekip olarak eksikleri var ki Avrupa da tercih edilmemiş ortalamada kalmış. Ünal kadar nazımızı çekmez kimse. Takım kötü gitsin basar gider veya Ersun gibi kovulmaya oynar tazminat peşinde koşar. O kadar basit değil çat diye getirdin kimseyi alamadıktan sonra ne anladım ?
Hocaya dün aşırı kızdım. Resmen izledi. Geçen sene de sırf bu yüzden kazanacağımız maçları verdik. Bu konuda kendini gerçekten geliştirmesi lazım. Geliştirmesi gereken diğer konu ise transfer. Ben ön libero istiyorum demek ile olmuyor. Atıyorum bana git şu adamı al diyecek. İzletecek scout Ekibine. Olmadı mı bana git diğer adamı al diyecek. Ha yok bana ön libero al istediğim özellik şu ekip sana sunsun isimleri sonra koltuk takımı seçer gibi seçmekle transfer yapılmaz.
hocanın obi mikel i istediğini sanmıyorum ama madem alındı en iyi şekilde kullanılmalı. Dünkü maçta çok dikkat ettim gerçekten güzel oynadı. Bize lazım olan hırçın koşan ve hava topu alan. Ama obi mikel chelsea de sen böyle oyuncu değildi ki. Küçük bir araştırma yaptım chelsea şampiyon olduğu zaman yanında kimler oynamış diye. Geneli ramires ve bazen de essien. Ramires iki yönü de olan bir oyuncu. Defansı kuvvetli pozisyonları zorlar ve hızlı. Yani obinin açıklarını kapatacak onu tamamlayacak birisi. Çok değil geriye gitse görecek Ünal. Peki biz ne yapıyoruz ? Yanına parmağı koyuyoruz. Adam kovalamaktan basmaktan aciz. 30dk lık topçu resmen. Hemen bitiyor. Maçın başında sosa ilerideydi. Baktı gerisi çok sıkışıyor parmak aldı oraya kendi geçti. parmak orada da kayboldu. Parmak birkaç maçtır çok kötü. Dinlenilmesi onun için de iyi olacaktır. Mevcut kadro da obi mikel i tamamlayacak en iyi kişi dogan erdoğandır. Kondisyonu ne durumda bilemiyorum ama gerek kendini yırtması gerek hava toplarına çıkması her pozisyonu zorlaması hızlı, fizikli olması ve sadece defansı değil ileriyi de oynamaya çalışması şu an hakettiğini gösteriyor. Ha çok mu iyi mükemmel mi tabiki hayır ama mevcut kadro da obi mikel ile oynayabileceğin tek kişi. Önlerinde de sosa. Dünkü maçta obi mikel ortayı Güzel kapatıyordu pas trafiklerini engelliyordu. Deli dana gibi 90 dk adam kovalanmaz.
Obi mikel 62 başarılı pas ( sosa 54)
defansif aksiyon 17 ( uğurcan 17 zargo 16 sosa 14)Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Bu devirde yabancı hoca diye seçenek mi olur? Yabancı olsun da kim olsun? Adı sanı belli olacak.
Hocanın istediği ortasaha walter'di sanıyorum. Pas yapan, koşan bir oyuncuya benziyordu. Önce onu alsaydık hocayı memnun etseydik sonra fantezi yapardık. Halil, Berkay pahalı geldi ama başarısızlık daha pahalıya patlayacak.
Yorum
-
Ünal hocadan önce yönetime yazar.
Erce ve obi mikele 2.250 bin stu'ya 3 milyon verdik.
İhtiyaç neydi : 2 stoper 1 hareketli defansif orta saha 1 santrafor Yusuf gittiği için bir de Forvet arkası. Mikel de Stu da aradığımız oyuncu değildi. Forvet arkası da almadık. Traş yapmaya gerek yok.
Ön libero ya da defansif orta saha lazım denildiğinde Hüseyin çimşir istendiğini sana arkadaşlarınsa bu duruma şaşırmaması lazım. Şu anki durumun sebebi aptal aptal konuşup duran başkanın sahadaki futbola katkı verecek doğru hamleleri yapamamasıdır.
Ünal hocanın kabahati de işinin ehli olan adamlar yerine boş beleş adamları yanında taşıması. Takımı da kompakt hale getirememesi. Kaliteli isimlerin ekmeğini de yedi işin doğrusu.
Eksikler çok bariz belliyken doğru işleri yapmayan yönetim sportif açıdan başarısız bir yaz geçirdi.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Acik konusmak gerekirse Baskan Agaoglu Muharrem Ustanin kaymagini yedi...kendi yaptigi transferler Nwakaeme haric iyi degil...
Stu ve Mikel gibi pahali transferler yapildi... 4 mac oynadik ve katkilari sifir....bu Trabzonspor icin intihar...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacik konusmak gerekirse baskan agaoglu muharrem ustanin kaymagini yedi...kendi yaptigi transferler nwakaeme haric iyi degil...
Stu ve mikel gibi pahali transferler yapildi... 4 mac oynadik ve katkilari sifir....bu trabzonspor icin intihar...
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Güya izlenerek alındığı ifade edilen ama benim zerre kadar inanmadığım,
Yaz boyunca menajerlerle beraber kulüp kulüp dolaşan gurbetçi topçular var ya!!! hani bizim 3'er 5'er aldığımız bir tanesini de almamıştık-alamamıştık Fener'e gitmişti...
Bunların bize pazarlanmasında Vedat İnceefe denen hödüğün de payı büyük.. Transfer dönemine yakın bu gurbetçileri ısrarla oynatmaya başlıyorlar,Ümit Milli oyuncu apoleti ile Türkiye'ye pazarlıyorlar...
Bizim trol ve ukala başkanımız'da Ümit Milli takım bizde diye hava atıyor kanallarda..Halbuki futboldan anlayanlar olayı hemen çakozluyor..
Olayın bir de medya ayağı var mesala Serkan Reçber,Ahmet Canbazı anlatıyor sanki adamın 200 maçı izlemiş gibi bir intiba bırakıyor insanda...Halbuki sadece 2 Bundesliga2 maçı var, geri kalanı rezerv lig..
Andusic için bu ligi sallar demişti...
Yani futbolu az çok bilen scout filan olmaya gerek yok,Umit milli takımda 2 tane çocuğun potansiyelli olduğunu görüyordu...
1)Dervişoğlu
2)Berkay
İddia ediyorum Ahmet Canbaz,Yusuf Sarı,Doğan Erdoğan,Fıratcan Üzüm ve Murat Sağlam gibi oyuncular bir daha milli olamayacaklar..Çünkü mission completed..
Heee ben biraz daha ileri gidiyorum...
Bizim izleme komitemiz bu çocukları izledik diyorlar ve Trabzonspor seviyesinde diye rapor verdiyseler onlar da bu organizasyonun/sehemin içindeler..
Yorum
-
Ortasahada insiyatif alacak oyuncu lazım, sosa gelsin savunma önünden oyun kursun, sonra gitsin hücumda kilit pas atsın olmuyor. Zaten böyle git gel yapınca pasları kötüleşiyor.
Onazi sosa yusuf hepsi insiyatif alan oyunculardı. Onazi her seferinde sosa'yı beklemiyordu, defanstan top alıp ön tarafa aktarıyordu. Yusuf top almaya geliyordu, abdülkadir merkeze giriyordu. Müthiş bir hareketlilik söz konusu. Genç dinamik bir ortasaha. Şu ortasahayı kurduk en fazla 5 maç izleyebildik.
Takviye etmeyi düşünürken elimizdekinden olduk. Bu işleyen düzeni baz alıp ona göre transfer yapmamız gerekiyordu. Yine sıfırdan başladık. Hatta takım iyi zannedip idare etmeye çalışıyoruz.
Savunmanın önüne top çıkarmak için sosa'yi beklemeyecek oyuncu lazım. En yakın isim doğan, olmadi u19'dan hakan'ı getir daha iyi durur. Ya da parmak'a bu görev verilecek. Adamın peşinde dolaşmayacak, topa konsantre olacak.
Sosa onliberonun yanında oynayacak, olmazsa mikel sahada olacak. Önlerine çok koşan şut atan top tutan biri koyulacak. Ahmet canbaz var elde oynasın görelim. Yedekte de genç takımdan Behlül kerem olur.
Bu şekilde skoru alamazsak ikinci forveti sokarız.
Sağ kanatta bir abdülkadir daha yok tabi. Artık eldekine kolektif futbol öğretmek gerekiyor. Ortasaha düzgün dizilmezse sağ kanat kafasına göre oynar. Omurgayı dik tutmamız lazım.
Bunun dışında mesafeler kısılmalı artık. Takım olarak önde pres yapmamız gerekiyor. Rakipler böyle kolay gelmemeli. Pas yapmak için önce topu almak gerekiyor, hocanın o kısımla ilgili bir çalışması yok hala.
Yorum
-
Bu takımı 40 yıldır izlerim gelen tüm teknik adamlar tüm eski oyuncular tüm transfer izleme komitesi üyelerinde başta Giray Bulak’ta pivot santrafor hastalığı oldu bu uğurda lange TOMAs jun janko şimdi
sorlot aklıma gelenler 30 milyon Euro yaklaşık harcandı sonuç koca bir sıfır hala sevda devam ediyor bitiriciliği yüksek golcü almadılar almıyorlar düşünmüyorlar
almamız gereken golcü florian niederlecter olmalıydı çok hatalar var ama değişmeyecek
işimiz zor
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMikel-Sosa-Parmak üçlüsü ile olmayacağını defalarca söyledim.
Ünal Karaman türk futbol tarihinin oyuncu değiştirme konusunda en kötü teknik direktörlerinden biridir.Bu maçta bunu net olarak kanıtlamıştır.Geçtiğimiz sezondan beri tek yaptığı motive edici konuşmalar yapmak.Geçen sezon da bu oyuncu değiştirme yanlışları yüzünden çok puan kaybettik ve çok zorlandık.Geçtiğimiz sezon neyse bireysel kalite vardı da bir yerlere geldik.Bu sezon takımı Ekuban ve Ömür taşıyordu onlar da gitti.En basit maçımız Gençler maçıydı onu da kazanamadık.
Sorloth türk futbol tarihinin en kötü santraforlarından biridir.Altyapıdan gelmiş yerli bir oyuncu olsa ana avrat küfredilirdi.Dünya futbol tarihinde bonservisi bu kadar yüksek olup da bunun kadar kalas,yeteneksiz ve topa vurma özürlü oyuncuya nadir rastlanır.Buna değil 6 milyon,500 bin euro bile vermem.
Almamız gereken adam bunlar değildi florian niederlecter di izleme komitesi fiyasko adamlardan oluşuyorEn son delikoyun tarafından düzenlendi; 16.09.2019, 15:26.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum