Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @erenlash

novak milli takımda sakatlandı hocam. bizde değil ama bu demek değildir ki sağlık ekimiz iyi.. tabi ki profesyonel kondisyoner ve fitness antrenörü lazım.
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• çoooooooooooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeel

Uğurcanın menajeri
      Engin Kırkpınar radyospor a uğurcanı bir çok kulüp izliyor. 20m euro altına iş biter demiş. Kendi oyuncumuzu daha ne kadar değersiz gösterebiliriz ? Bu adamlara kulüp neden yüz veriyor ve konuşmalarına müsade ediyor ? Yazık gerçekten çok yazık..
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çoooooooooooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeel

Uğurcanın menajeri
        Engin Kırkpınar radyospor a uğurcanı bir çok kulüp izliyor. 20m euro altına iş biter demiş. Kendi oyuncumuzu daha ne kadar değersiz gösterebiliriz ? Bu adamlara kulüp neden yüz veriyor ve konuşmalarına müsade ediyor ? Yazık gerçekten çok yazık..
        Oyuncularımıza değer vermeli piyasalarını arttırmaya çalışmalıyız tabi ki ama Uğurcan 20'nin altına biter demek pek mantıksız değil. Bana da sorsanız 20'nin altına biter. Misal 15-16 verseler şu an vermez misiniz Uğurcan'ı ?
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• biliyorum hocam evet . ancak antreman ve sağlık ekibi şu bu yüklenmesi , çalıştığı ekip bizimle beraber milli takımla değil yani çoğunluk zamanını bizde geçiriyor.burda geçirdiği zamanla oraya gitti tabi bizimkilerin etkisi var.tabi bu demek değil ki transfer futbolcu lazım değil.novak çok yük aldı .yerine oynayacak düzgün bir yedeği de yok.ama genel itibariyle takımımızın teknik personelin yetersizliği bunda büyük etken.çömezlerse bu sorunu bir çok topçuyu kaybedebiliriz.bana kalırsa eksikler giderilmeyecek
          İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @erenlash

novak milli takımda sakatlandı hocam. bizde değil ama bu demek değildir ki sağlık ekimiz iyi.. tabi ki profesyonel kondisyoner ve fitness antrenörü lazım.
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyuncularımıza değer vermeli piyasalarını arttırmaya çalışmalıyız tabi ki ama Uğurcan 20'nin altına biter demek pek mantıksız değil. Bana da sorsanız 20'nin altına biter. Misal 15-16 verseler şu an vermez misiniz Uğurcan'ı ?
            tabiki mantıklı hocam ama böyle röportajlar verdikçe o değerlere daha mı kolay çıkarlar yoksa zor mu. Kendimizi ne kadar ağırdan satsak kardır. 500 000 euro yazı ile ufak gibi gözükebilir ama tl bazında kulüp içi bir çok gideri karşılar. Böyle röportajlar olmamalı diye düşünüyorum.

Yorum

çoooooooooooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeel

Uğurcanın menajeri
              Uğurcan Çakır'ın menajeri Engin Kırkpınar: "Sadece Liverpool değil 3-4 tane İngiliz, 3 tane İspanyol, 4 tane de Fransız kulübü Uğurcan’ı izliyor. Yusuf Yazıcı’dan sonra Trabzonspor’un 20 milyon euro altında bir ücrete Uğurcan’ı göndereceğini düşünmüyorum"
              (��Radyospor)
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• [MENTION=32860]memozcan[/MENTION] okuduğum yerde düşünüyorum diye yazmış. twitterde ve bazı facebook sayfalarında okumuştum. sen attıktan sonra da baktım böyle yazanda var hangisi doğru şimdi ?

Yorum

@memozcan okuduğum yerde düşünüyorum diye yazmış. twitterde ve bazı facebook sayfalarında okumuştum. sen attıktan sonra da baktım böyle yazanda var hangisi doğru şimdi ?
                  y. yazıcıdan sonra diyor.. yani TS çıtayı yükseltti demek istiyor..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gs sizce bize satar mıydı o oyuncuyu. Anadolu klublerinden birine en fazla kiraya vermek için uğraşmıştır.gs devre arası gelse de linnes tekrar takuma katmak için bekliyor zaten.
                    kardeş transferin son günü cincon uzay takımı kurduğunu sanıyordu.. falcao, seri ,nzonzi vs.. o durumda kontenjan dışı kalan linnesi elden çıkarmaya çalıştılar.. bizdeki andsuzij muamelesi yaptılar adama.. kasımpaşa istemiş ama olmadı.. neden vermesinler, turşusunu mu kuracaklar?
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      y. yazıcıdan sonra diyor.. yani TS çıtayı yükseltti demek istiyor..
                      senin attığın haberde göndereceğini düşünmüyorum demiş hocam benim okuduklarımda da göndereceğini düşünüyorum yazıyordu. burada bir karışıklık var hangisi doğru belli değil. umarım senin attığın gibidir

Yorum

senin attığın haberde göndereceğini düşünmüyorum demiş hocam benim okuduklarımda da göndereceğini düşünüyorum yazıyordu. burada bir karışıklık var hangisi doğru belli değil. umarım senin attığın gibidir
                        Hiç kimse 20 milyonun altına gönderileceğini düşünüyorum diye bir cümle kurmaz

Yorum

• devre arası iyi bir kondisyoner yardımcı koç falan gelse. Arkadaşın birisi bilimsel olarak açıklamış. mealen takım antrenere edilirken bu kas ve adele çalışması sıkıntılı ve sürekli yüklenme ile bu kaslar yırtılıyor normalde darbeye dayalı kas yırtılmaz. metal yorgunluğu gibi bahsettiği kasların yırtılması için bir motorsiklet kazası geçirmesi lazım .diğer kalın kasta araba çarpacak yani. darbeye bağlı olmaz. sanırım bunu profesyonelleri daha iyi düşünür.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeş transferin son günü cincon uzay takımı kurduğunu sanıyordu.. falcao, seri ,nzonzi vs.. o durumda kontenjan dışı kalan linnesi elden çıkarmaya çalıştılar.. bizdeki andsuzij muamelesi yaptılar adama.. kasımpaşa istemiş ama olmadı.. neden vermesinler, turşusunu mu kuracaklar?
                            Bence bunlar Nagatomoyu satıp Linnesi tutacaklardı. Nagatomo satılmayınca devre arasına kadar oynasın bari değeri düşmesin dediler. Devre arası yine enayi bir arap bulup iteleme peşindeler. Linnes'i de Kasımpaşa yarım sezonluk değil tüm sezonluk istemiştir muhtemelen. Tipik gs işte bol bulunca arkasına sürüyor parayı
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiç kimse 20 milyonun altına gönderileceğini düşünüyorum diye bir cümle kurmaz
                              yusufun menajeri buna benzer cümle kurunca insan korkmuyor değil. Umarım sizlerin dediği gibidir. sağolun cevaplar için

Yorum

• Wakayeme ne ise Kanga da o.Üst seviye liglerden adam alacak para bizde yok.En fazla Sturridge gibi kronik sakat,yatmaya gelmiş adamlar geliyor.

Kangayı defalarca yazıyorum çünkü bu seviyede bir oyuncuyu normal şartlarda ucuza almak mümkün değil.Sözleşmesi bitiyor diye sürekli yazıyorum.Bana avrupadan oyun görüşü,teknik kapasitesi,pas ve şut kalitesi iyi birkaç isim önerin ve bunlar Trabzonsporun maliyetini hem bonservis hem de maaş açısından karşılayabilecek isimler olsunlar.Bir kişi bile bana böyle bir örnek gösteremez çünkü üst liglerde sakatlık problemi olmayan kaliteli bir ismin ne bonservisini ne de maaşını karşılayabiliriz.Galatasaray Nzonziye 3.2,Leminaya 2.5 ve Belhandaya 3.3 milyon euro maaş ödüyor.Fenerbahçe Krusea 2.5 milyon euro garanti ücret ödüyor.Avrupada çok futbolcu var doğru ama bizde para yok.İyi futbolcular almak için alt liglere bakmak lazım çünkü burada bonservisler çok yüksek olmuyor ve kaliteli isimlerin önemli bir bölümü çok düşük rakamlara oynuyorlar.

Kanga yüksek tempoda oynayan bir isim değil,temposu 8 numara için yetmez belki ama 10 numara için yeterli.Yazıcının yarısı kadar koşmayabilir ama ona göre daha çabuk ve daha yetenekli olduğunu düşünüyorum.Buraya da performansından bir özet atıyorum.

En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 16.11.2019, 11:50.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X