Kiralık futbolcu transferinin bir aidiyet problemi oluşturup takım olma konusunda sorun yaratacağını düşünüyor musunuz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu dönem "Alalım da nasıl olsa Ünal yine oynatır. Tutarsa belki para da kazanırız" kafasıyla transfer yaptı yönetim. Geçen sezon ne oynanmış kim kimin muadili hiç düşünmek yok. Hem düzen bozuldu hem oyuncu yığıldı. Benim tek umudum kaldı Mikel, Sturridge ve alt yapıdan A takıma hala alınmamış Kerem, Behlül,Sefa'dan birinin bu sene çıkış yapması."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Çok güzel bi değerlendirme olmuş. Forumda bir çok arkadaş anlık duygularıyla yazıyor. Yönetim bilerek bişeyler yapıyor. Ben geçen seneden daha kötü olacağımızı düşünmüyorum. Eksiklere rağmen gittikçe daha iyi bir takım oluyoruz
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un ilk 21 (A takım) için yaptığı transferler
Erce--------------------(Esteban)
Campi------------------(Toure)
Fernandes-------------(Mustafa A.)
Mikel-------------------Kuco?
Doğan----------------(Batuhan)
Avdijaj----------------(Olcay)
Fıratcan/Andjusic-----(Berkay)
Ahmet----------------(MuratCem)
Yusuf-----------------(Amiri)
Sturridge-------------(Rodellega)
Sorloth---------------(Yazıcı)
Ekuban?--Burak
Trabzonspor'un u19 takımına aldığı ya da orada değerlendirmeye devam ettiği potansiyeli yüksek futbolcular :
Arda
Atakan (transfer)
Ahmet
Serkan
Faruk
Hakan
Taha C
İsmail
Cafer
Taha T (transfer)
Behlül
Kerem
Burak
Muhammet
Salih (transfer)
Koray
Harcanan toplam Bonservis 4 milyon €
Geçen sezon Ocak ayından bu yana kasaya giren 23 milyon €
Takım geçen sezonu 6 puan fark ile 4. tamamladı. Bu sezon ise doğrudan rakibimiz olan takımın deplasmanında yenilmeden 5 puanla milli araya geldik , uefada gruplardayız.
İdeal takım değil belki , dahası iyisi elbet olabilirdi ama transfer sezonu kapanırken yönetimin getirdiği şu noktayı büyük başarısızlık olarak etiketlemek bence büyük haksızlık.
Kadromuzun yüksek bir potansiyeli var , bu rakiplerden önde olduğumuz yegane özelliğimiz.“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un ilk 21 (A takım) için yaptığı transferler
Erce--------------------(Esteban)
Campi------------------(Toure)
Fernandes-------------(Mustafa A.)
Mikel-------------------Kuco?
Doğan----------------(Batuhan)
Avdijaj----------------(Olcay)
Fıratcan/Andjusic-----(Berkay)
Ahmet----------------(MuratCem)
Yusuf-----------------(Amiri)
Sturridge-------------(Rodellega)
Sorloth---------------(Yazıcı)
Ekuban?--Burak
Trabzonspor'un u19 takımına aldığı ya da orada değerlendirmeye devam ettiği potansiyeli yüksek futbolcular :
Arda
Atakan (transfer)
Ahmet
Serkan
Faruk
Hakan
Taha C
İsmail
Cafer
Taha T (transfer)
Behlül
Kerem
Burak
Muhammet
Salih (transfer)
Koray
Harcanan toplam Bonservis 4 milyon €
Geçen sezon Ocak ayından bu yana kasaya giren 23 milyon €
Takım geçen sezonu 6 puan fark ile 4. tamamladı. Bu sezon ise doğrudan rakibimiz olan takımın deplasmanında yenilmeden 5 puanla milli araya geldik , uefada gruplardayız.
İdeal takım değil belki , dahası iyisi elbet olabilirdi ama transfer sezonu kapanırken yönetimin getirdiği şu noktayı büyük başarısızlık olarak etiketlemek bence büyük haksızlık.
Kadromuzun yüksek bir potansiyeli var , bu rakiplerden önde olduğumuz yegane özelliğimiz.
güzel bir özet elinize sağlık.
takımımızda Mikel ve Sturridge ortalama oyun sergilediklerinde tutulmaz bir takım olacağız. FB'de Gustavo varsa bizde Mikel, GS'de Falcao varsa bizde Sturridge var.
Yorum
-
Falcao'nun maliyeti 30 Milyon Euro... Bu transferle övünenler futbolun ekonomik boyutunu düşünmüyor/öngöremiyor ancak Gs er ya da geç yine ekonomik anlamda dibi görecektir."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig kulüplerinin takım harcama limitlerini belirledi.
Karar, 27 Haziran 2019 tarihinde yürürlüğe giren Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nın 89. Maddesi kapsamında alındı.
Buna göre en yüksek harcama limiti Galatasaray için yaklaşık 369 milyon lira olarak belirlendi.
Sarı-kırmızılıları yaklaşık 256 milyon lira ile Beşiktaş, 206 milyon lira Fenerbahçe takip etti.
Trabzonspor'un ise takım harcama limiti yaklaşık 88 milyon lira olarak belirlendi.
En düşük limit yaklaşık 24 milyon lira ile Antalyaspor'a tanındı.
TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen kulüplerin takım harcama limitleri, geçen sezonunda Süper Lig'i 7 ila 15.'lik arasında tamamlamış kulüplerin bu sezonki limitlerinin ortalaması alınarak tespit edildi.
3 takıma da yaklaşık 78 milyon liralık limit tanındı.
Lütfen hiç kimse bu gercegi unutmasın.Eger herkesin 100 milyon lira fiks harcama hakki olsa Trabzonsporumuz 2 sene de 1 kesin şampiyon olur.Kendimizden 4 katdan daha fazla imkanli Gayse ile onla bunla uğraşabiliyorsak büyük bir destegi de haketmisdir bu kulüp,bir önceki senenin üstüne bir tik ciktigimiz her sezon hedefe doğru yürüyen yolun adimlaridir.Bizim bir insani küstürecek bir degeri sokağa atacak bir lirayı carcur edecek hata yapma santimiz yok.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFalcao'nun maliyeti 30 Milyon Euro... Bu transferle övünenler futbolun ekonomik boyutunu düşünmüyor/öngöremiyor ancak Gs er ya da geç yine ekonomik anlamda dibi görecektir.
birde falcao'ya senelik 5m euro verdiler diye okudum, 30m euro ise 15m euro bonservisine mi verdiler? hani vermişlerse monaco iyi yolmus bunları.
Yorum
-
Genel bir değerlendirme yaparsak transfer sezonunu başarılı geçirdik diyebiliriz.
Giden oyunculardan kayıp olarak görebileceğim tek oyuncu yusuf yazıcı oldu onun dışında gidenlerin yeri rahatlıkla dolabilecek isimler.
Gelenlerden bahsedersek kağıt üzerinde çok transfer yaptık gibi görünse de bunların birçoğu geleceğe yönelik yatırım dolayısıyla öyle abartıldığı kadar fazla oyuncu almadık.
İlk onbire üç nokta atışı gerekiyordu.Bir stoper,bir orta saha,bir forvet.Yönetimin uygulaması ile aklımdaki plan tam uymadı mesela savunmaya 30 yaş civarı milli takım oyuncusu istiyordum birde orta sahada sosa gibi lider olduğu için yine çıkış arayan orta yaş potansiyelli bir takviye istiyordum.Benim düşündüğüm gerçekleşseydi şimdi takım oyunu üzerine daha fazla koyardık ama yönetimin aldığı isimlerde kaliteli oyuncular zamanla takıma monte edip ciddi katkılar alabiliriz bu yönde umudum yüksek.Hücum bölgesinde ise iki iyi oyuncu aldılar bu mevkide beklentilerimin üzerinde transferler oldu.
Resmi transfer dönemi bitmiş olsa da transfer dönemi 4 mevsim devam etmeli.Scout ekibi bek,açık ve orta saha çalışmalarına devam etmeli mesela böyle alt liglerden zeki çelik gibi bir oyuncu yakalayabilsek çok güzel olurdu.
Takım analizini yaparsak şuan en büyük sıkıntı orta sahada o göbekteki ideal üçlüyü kuramadık bu üçlü geçen yılki pas oyununa dönebilmek adına çok önemli şuan ki ilk periyodu başarılı geçtik fakat şampiyon olacak futbol bu değil bunu başaracak oyundan çok uzaktayız.Şuan omurgamızdaki 3,4 tane sağlam oyuncunun katkısı ve ekubanın form grafiğiyle bu dönemi iyi geçirdik ama bu oyuncular yıprandıkça takım daha da düşecektir bizim bu sebeple orta sahadaki ideal üçlüyü bulup biran önce takım kimliğine bürünmemiz gerekiyor.
Ünal hocanın orta sahayı birbiriyle uyumlu üç orta saha özellikli oyuncu ile kurması gerekiyor başka şekilde takım kimyası bozuk kalır.Sturridge geldiğinde belki daha dengeli bir takım olabiliriz bunu zaman gösterecek.
Genç oyunculara daha fazla önem vermeliyiz özellikle u-19 daki 6-8-10 özelliği taşıyan gençleri Ünal hoca A takımda daha fazla değerlendirmeli.
Yorum
-
Sene başında ben 7-8 transfer yaparız demiştim
3 bonservisli
2-3 free
1-2 kiralık olarak olursa çok iyi olur demiştim
fena bir sezon olmadı
sturridge mikel avdijaj bonservis elinde oldu
sörlot ivanaldo kiralık oldu
campi erce doğan yusuf sarı bonservisli oldu
Onazinin dönüşü
mikel form tuttunca bence daha iyi olacağız
ama altyapıdan oyuncu kazandıramamız ünal hocaya - yazar..
bence altapından en az 2 oyuncuyu Geniş kadroya monte etmeliydi..
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFalcao'nun maliyeti 30 Milyon Euro... Bu transferle övünenler futbolun ekonomik boyutunu düşünmüyor/öngöremiyor ancak Gs er ya da geç yine ekonomik anlamda dibi görecektir....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
kadro açısından eleştiren arkadaşlar haklı
kağıt üzerinde rakiplerimize göre gerideyiz
bir transfer sezonu daha bitti
11 den fazla transfer yaptık
sahaya çıkan kadromuza bakıyoruz
sörloth dışında geçen seneki aynı kadro düşündürücü
birde yusuf gitti bu takımdan
sturridge den beklenilen katkıyı alabilirsek
hücum açısından geçen seneden daha verimli geçeceği aşikar
evet kadro mühendisliği açısından geçen seneye göre üzerine çok koyamadık
lakin futbol sahada oynanıyor
mevcut kadroyla oyun kalitemizi yükseltebilirsek
fizik-kondisyonumuzu iyi seviyelere çıkartabilirsek
ilk yarı sonunda bizde varız diyebiliriz
tabii mikel yerine atiba-mbia tarzı biri alınsaydı
2 stoper transferinden biri direk 11 kalitesinde, tecrübesinde olsaydı
hem pereira hem novak ı yedekleyecek yetenekte bir futbolcu kadromuzda olsaydı
hem sağ açık hem sol açıkta oynayabilen 11 i zorlayan bir ismimiz olsaydı
çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik
yine de herşeye rağmen bu takım bu oyunla ilk 4 te olacaktır
ilk 4 içinde nerede olacağız onu göreceğiz hep birlikte
tff mhk bein kirli oyunların içinde her zaman ki gibi
biz istanbul takımları ile transfer mevzuunda yarışamayız
ne zaman yarışmaya kalksak oturduk aşağı bi ton zararla
asıl soru şu; mevcut şartlara göre transferde daha akılcı verimli bir yol izlenemezmiydi?En son ensarusta tarafından düzenlendi; 03.09.2019, 10:02.
Yorum
-
----------------------- Uğur-----------------------------
---JP---------- Hüseyin---- İvanaldo---- Novak--------
----------------- Sosa------------- Mikel-----------------
----- Ömür-------------- Ekuban------------ Nwakame--
--------------------- Sturridge ----------------------------
O değil de ben dahil çoğumuzda olumsuz hava var ancak şu kadro dikiş tutursa gerçekten zirveye oynarız. Tek dezavanjımız yedek oyuncuların yetersizliği yoksa bu kadro baya baya iyi , en azından kağıt üzerinde..
Bir de şu var ; Şu ana kadar hiç bir sezon şampiyon olacağımızı hissetmemiştim. Artık his mi istek mi bilmiyorum ancak şampiyon olduğumuz 2011 sezonunda bile bu kadar hissetmemiştim şampiyonluğu.. 6 mı 7 mi bilmem ama bir his 33. hafta şampiyonluk maçımıza çıkacağız diyor...Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum