Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
    komik olan?

takimi gecen sene ayakta tutan pereira, novak, sosa, yusuf, abdu, roda gibi isimler...bunlar kimin döneminde alindi veya ortaya cikti?
    nwakaeme haric takim güclendirlimedi tam tersi geriye gittik...seneyede abdu satilir tam batariz
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• O değilde andusic balıkesirde kadroya giremiyor yukarıda yazılmışken bakayım dedim
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O değilde andusic balıkesirde kadroya giremiyor yukarıda yazılmışken bakayım dedim
        Bonservis bedeli görünce anlamıştım. 50 bin euro [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sezonbasinda herseyi yazdik ama Yönetim ve Teknik Ekip (adi öyle..) inadina inadina ters isler pesinde!

Arkadas Ziya, Ersun, Riza ve simdi Ünal !!! Bunlarin futbol kafasi sadece ve sadece bir sistemi iceriyor, o da tutmadi mi, yandi gülüm keten helva !!!

Su elimizdeki kadro gercekten iyi, hala iyi cünkü genis..sakatliklar opsiyonlari azaltti ama bu haliyle bile zirveye oynar cünkü rakiplerde kötü..

Iyi bir Hoca sezonbasi performansina bakarak, Sosa-Dogan ikilisine agirlik verir, bugün bu rezil Ortasahayi izlemek zorunda kalmazdik. Mikel´den beklenen verimi almamiz zor cünkü. Abbdülkadir PARMAK bütün takimin ahengini bozuyor, zamaninda bunu YUmlu yapiyordu bunu defansta..bunlarin Trabzon futbol literaründe oynamasi sart, belli oldu!!!!!

Dünkü maca gelelim, elindeki opsiyonlar kisitli, o zaman Taktik degisiklige gideceksin arkadas cünkü sakatlarin geri dönmesi aylari bulacak. Elinde bu ligin en iyisi Wakayeme var ve sen bunu kullan(a)miyorsun (iste Amatör Hocalik örnegi).
          Örnek mi?
          Üclü defans, kanatlarda Novak ve Perreira, forvet arkasi Wakayeme ve Donis, ileride Sörloth, defansin önünde Sosa-Dogan veya Mikel-Sosa..Baska tütlü bu takimin boyunun kisalacagi da yok..Duran top calismasi zaten yok (rezaaaaleeettttt). Aylar sonra penaltidan gol attik, o bile deger kazanmadi.

Hadi yapmiyorsun, mevcut sistemde oyna ama o Abdülkadir´i bir zahmet kulübeye yolla (onun icin cok daha iyi olacaktir su an)
          En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 16.09.2019, 19:34.
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ortasahada insiyatif alacak oyuncu lazım, sosa gelsin savunma önünden oyun kursun, sonra gitsin hücumda kilit pas atsın olmuyor. Zaten böyle git gel yapınca pasları kötüleşiyor.

Onazi sosa yusuf hepsi insiyatif alan oyunculardı. Onazi her seferinde sosa'yı beklemiyordu, defanstan top alıp ön tarafa aktarıyordu. Yusuf top almaya geliyordu, abdülkadir merkeze giriyordu. Müthiş bir hareketlilik söz konusu. Genç dinamik bir ortasaha. Şu ortasahayı kurduk en fazla 5 maç izleyebildik.

Takviye etmeyi düşünürken elimizdekinden olduk. Bu işleyen düzeni baz alıp ona göre transfer yapmamız gerekiyordu. Yine sıfırdan başladık. Hatta takım iyi zannedip idare etmeye çalışıyoruz.

Savunmanın önüne top çıkarmak için sosa'yi beklemeyecek oyuncu lazım. En yakın isim doğan, olmadi u19'dan hakan'ı getir daha iyi durur. Ya da parmak'a bu görev verilecek. Adamın peşinde dolaşmayacak, topa konsantre olacak.

Sosa onliberonun yanında oynayacak, olmazsa mikel sahada olacak. Önlerine çok koşan şut atan top tutan biri koyulacak. Ahmet canbaz var elde oynasın görelim. Yedekte de genç takımdan Behlül kerem olur.

Bu şekilde skoru alamazsak ikinci forveti sokarız.

Sağ kanatta bir abdülkadir daha yok tabi. Artık eldekine kolektif futbol öğretmek gerekiyor. Ortasaha düzgün dizilmezse sağ kanat kafasına göre oynar. Omurgayı dik tutmamız lazım.

Bunun dışında mesafeler kısılmalı artık. Takım olarak önde pres yapmamız gerekiyor. Rakipler böyle kolay gelmemeli. Pas yapmak için önce topu almak gerekiyor, hocanın o kısımla ilgili bir çalışması yok hala.
            Kerem olur, aslında 10 no ya direk Kerem i koymak lazım. Hazırlık maçlarında en beğendiğim oyuncuydu fakat o cılız fiziği ne kadar müsade eder oynamasına, en büyük soru işareti o. Pasları oyun görüşü gayet iyi.

Yorum

• alanyadaki campos bile mikene bin basar
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kerem olur, aslında 10 no ya direk Kerem i koymak lazım. Hazırlık maçlarında en beğendiğim oyuncuydu fakat o cılız fiziği ne kadar müsade eder oynamasına, en büyük soru işareti o. Pasları oyun görüşü gayet iyi.
                Kanga kral olurdu bu takimda aslında en azından yüksek formuyla bu sıkıntılı zamanları geçmemizi sağlardı.

Yorum

• belki çok futboldan anlamıyorum lakin süper ligde işimizi görecek baya futbolcu var. mikel sturidge ivanildo sorloth campi vb. maceraya gerek yoktu. iyi kötü rodalega kalsaydı dün sorlothdan daha fazla katı yapardı eminim kazanırdık. dedebayor diyorlardı burada adebayor bile sorlothdan iyi katkı verir. dm pozisyonu için bir çok futbolcu bulunabilir. scout ekibinin getirdiği adamları görüyoruz. velhasılı kelam ya tutmazsa diye bir kaç futbolcuyu yurt içinden almak da fayda var. papis cisse bile cıkıyor atıyor golünü. tak çalıştır oyuncusu. nacizane eksiğimiz teknik heyette de takım çalışması taktik ve güç idmanları da eksik sanki.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• devre arası mikel ile yollar ayrılırsa yerine sert ve çoskulu bir dm önünde bir kanga sağ kanata tren gibi wakanın muadili birisi alınmalı bu üç isim kesin alınırsa olur. kanga sağ kanat öncelikli donis falan olmaz . dmye onazi yetişirse formu iyi olursa oynar ama kanga 10 numara kesin alınsın. yoksa kümeye oynarız.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• [MENTION=43533]CasTo[/MENTION] kendini kandırıyorsun geliştirmez kendini bunlar abdülkadirin sakatlığından ve oynanan oyundan ders çıkar artık bu konuyu ben yeterince gündeme getirdim zaten artık konuşmayacağım ama arada gündeme getirmeleri iyi olur

nedenleri düşün kafa yapın yanlış bence.umut güzel şeydir de bu kafayla bir halt bekleme bu takımdan senin önerdiğin yöntemler ve düşüncelerle bu takımdan bir halt olmaz

Trabzonspor benim dediğim yöntemle şampiyon olur başka türlü olamaz bu dediğimi aasla unutma
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• Ne kadar kötü olsak da diğerleri de kötü.

Yorum

• [MENTION=6241]eren[/MENTION]lash

sendeki kafa yapısına göre söyle bakalım o zaman hangi hocayı getireceksin ve ona ne kadar transfer bütçesi verebileceksin Şu an ki mali durumda ? Çok değil 3 ay Öncesine kadar Avrupa’ya gidememe eşiğindeydik. Siyasiler araya girmese borç yapılanmasa gidemiyorduk. Hal böyleyken sen başarılı bi hoca getireceksin o kadar maaş Ona vereceksin ve bütçe vereceksin. O kadar kolay değil. Tek yönlü düşünme herkes buraya başarılı hoca getirmek ister. Asıl önemli olan ona istediği oyuncuları alabilmek

dikkatli okursan ben şampiyonluk bekliyorum demedim. Bu durumdan kurtuluruz gibisinden konuştum. Oyuncu yetiştir sat ile bu durumdan çıkarsın. Daha sonra senin dediğine gelir yabancı hoca getirilir bütçe verilir adama.
                          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O değilde andusic balıkesirde kadroya giremiyor yukarıda yazılmışken bakayım dedim
                            Yusaf sarı, canbaz, doğAn falan da gitse onlar da giremez inan

Yorum

• transferde süper lig scout ı yapmak daha kolay ve mantıklıdır.

hatta ptt 1. lig scoutı da yapılabilir
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                komik olan?

takimi gecen sene ayakta tutan pereira, novak, sosa, yusuf, abdu, roda gibi isimler...bunlar kimin döneminde alindi veya ortaya cikti?
                                nwakaeme haric takim güclendirlimedi tam tersi geriye gittik...seneyede abdu satilir tam batariz
                                Usta bu klübün ocağına incir ağacı dikmiştir. Bu yönetimi eleştirin ama Usta'yı burda savunup insanı çıldırtmayın.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X