Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bildiğim kadarıyla (fm ) bayağı iyi oyuncu ama bu sezon niye oynamamış bilmiyorum?
    Bagli oldugu menejerlik firmasina baktim. Fb'ye simdiden 4 oyuncu kitlemisler. Sanirim baska kulüp ariyolar Bence menejer kaynakli bi haber.

Bu isim yerine Paderborn'dan Jamilu Collins'i transfer ederdim.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Rakip taraftarların yine buldular bi nwakaeme, sörloth, ekuban vs diye ağlayacakları topçular istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Aek Athens oyuncuları Livaja ve Mantalos, bizim seviyemizde müthiş oyuncular. Sözleşmeleri devam ediyor, keşke alabilseydik.Surekli oyunun içinde bu iki oyuncu, valla seviye atlardik.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Novak aynı paraya İstanbul'da oynayabilir!

Son olarak Trabzonspor'dan ayrılması gündemde olan Filip Novak'ın durumunu değerlendiren Mithat Halis, "Filip Novak'a karışmıyorum. Novak'ın menajeriyle artık konuşmuyorum. Ne yaparsa yapsın. Benim başka ortaklarım da var. Novak'ın Trabzonspor'da kalmasını istiyorum. Novak gibi bir oyuncuyla polemike girmemek lazım. Sözleşmesinin bitimine bir sene kala neden sözleşme uzatmadılar? Novak'tan memnundular ancak sözleşmesini uzatmadılar. Trabzonluların kendileri bile Trabzon'da durmuyor. İstanbul'a geliyorlar. Novak aynı paraya İstanbul'da oynayabilir" diyerek sözlerini tamamladı.
          Ne büyüttük bu Novak meselesini adamın gol katkısı hariç hiç bir yönü yok ne defansı defans ne de ofansı orta yapmasını bilmeyen bek sittirin gitsin nereye isterse aslında takıldığım nokta bu değil bu menejerin Trabzonlular bile Trabzonda durmak istemiyor lafı ona ne bu kelimeleri kullananın anasından başlayıp bacısından çıkmak lazım şerefsize bak ya sözleşmesini uzatmamışız sana ne
          @ okşoholu

Yorum

• Sörloth'un durumu için kafa yoracak bi şey yok. Bu sene bizde, sezon sonu serbest kalma bedeline (9-10 milyon) satacağız.

Eğer bankalar birliği ile sözleşmemiz olmasa bu yaz ciddi kâr elde ederek satabilirdik ama o ihtimal de gelirin sadece belli kısmını kullanabilmemizden ötürü kalkıyor.

Napoli 23 milyon teklif etmiş. Bunu 26 yapalım. 3'te 1'i 8.5 civarı yapıyor. E 6'sını zaten Crystal'a vereceksin. Evet borçtan ciddi bi miktar düşüyor ama şampiyonluk hedeflerken santraforunu satıp 2.5 milyona doldurma ihtimalin çok çok düşük. Bu riske değmez.

Yorum

• Şota gelirse 4-3-3 oynarız.
              Eğer son yıllarda taktik değiştirmediyse genelde 4-3-3 oynuyoruz.
              Ben eskiden hiç sevmezdim 4-3-3'ü ama Lİverpool'un gegenpress'le birleştirdiği klasik 4-3-3'ün dışındaki 4-1-2-3'ünü çok beğeniyorum.
              Tabi bunun için müthiş bir kondüsyon, atletizm ve en önemlisi saha&alan parselizasyonunun takım halinde öğrenilmesi ve uygulanması lazım.
              Türkiye'de neredeyse tüm takımlar 4-2-3-1 oynuyor.
              Bizim oyuncu profilimiz buna uygun değildi.
              Burak varken Rodallega ile forveti çiftlemeye çalıştık.
              Sonrasında Ekuban&Sörloth'la yaptık aynı işi.
              Sırf iyi oyuncuları bir arada kullanabilmek için taktik disiplinin dışında işler denedik ve hüsranla bitti.
              Hangi teknik direktör ile anlaşırız bilmiyorum.
              Ama umarım bir taktiği ve o taktiği uygulatabilecek bir tektik disiplini ve o taktiği uygulatabilecek takım kondüsyonuna ulaştırabilecek bir ekibi olur.
              Aksi taktirde eldeki iyi oyunculardan taktik devşirmeye kalkınca sonuç Hüseyin Çimşir'in ki gibi oluyor.
              Ekuban'dan forvet arkası olmaz.
              Olursa da arkasındaki 2 orta saha oyuncusunun Atiba - Gustavo gibi defansif yönü çok güçlü oyuncular olması gerek.
              Bunun yerine Bir öne libero önlerinde iki 8 numara Kanga-Sosa, Kanga-Mensah, Kanga-Abdüş gibi hem koşan hem topla ilişkisi iyi ya da İki 8 numara Selçuk-Colman ama önlerinde yine defansif katkı veren bir forvet arkası olmalı.
              Solda en büyük hücum gücümüz Nwakaeme varken takımdaki kaleci hariç diğer 9 oyuncunun defansif görevlerini aksatmaması gerek.
              Bu yıl en büyük sıkıntımız buydu.
              Bu taktik disiplinle aşılabilir.
              Ama bu konuda çok disiplinli bir hoca gelmeyecekse (ki gelme ihtimalini düşük görüyorum) oyuncu ve oyun şablonu seçimi çok önemli.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sörloth'un durumu için kafa yoracak bi şey yok. Bu sene bizde, sezon sonu serbest kalma bedeline (9-10 milyon) satacağız.

Eğer bankalar birliği ile sözleşmemiz olmasa bu yaz ciddi kâr elde ederek satabilirdik ama o ihtimal de gelirin sadece belli kısmını kullanabilmemizden ötürü kalkıyor.

Napoli 23 milyon teklif etmiş. Bunu 26 yapalım. 3'te 1'i 8.5 civarı yapıyor. E 6'sını zaten Crystal'a vereceksin. Evet borçtan ciddi bi miktar düşüyor ama şampiyonluk hedeflerken santraforunu satıp 2.5 milyona doldurma ihtimalin çok çok düşük. Bu riske değmez.
                Bir diğer alternatif de 1,5 milyon Euro olan yıllık ücretini 2,5'lara çıkartıp, serbest kalma maddesini 20'lere çıkartmak.
                Bildiğim kadarıyla yönetim şu anda buna uğraşıyor.

Yorum

• Gerson Rodrigues Ankaragücü

Bu adamı alalım santrafor sağ kanat sol kanat her şey var adamda hızlı hem santraforlarımızı yedekler hem de kanat adamlarımızı
                  @ okşoholu

Yorum

• Ömür satılmalı 1 sene daha kalırsa elimizde patlayacak, bomboş bir oyuncuya evrildi..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 2 tane kanat bek, 1 tane skorer kuvvetli orta saha, 1 tane de stoper fişek gibi takım oluruz iyi bir teknik direktörle.

............Sörloth...........
                      ..Waka.................Eku..
                      .......XxxX......Abdüş....
                      ..............SoSa..............
                      XxxX......................XxX
                      .........XxxX...Costa......
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ömür satılmalı 1 sene daha kalırsa elimizde patlayacak, bomboş bir oyuncuya evrildi..
                        Öyleydi zaten
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sörloth'un durumu için kafa yoracak bi şey yok. Bu sene bizde, sezon sonu serbest kalma bedeline (9-10 milyon) satacağız.

Ne kadar rahat söylüyorsun. İnsanın içi kan ağlar. Böyle birşey olabilir mi. 6 milyon verdiğin adamın serbest kalma maddesi nasıl 9 olur. Ben hala inanamıyorum böyle saçma bir sözleşme maddesi olduğuna. Hem zorunlu 6 milyon verecen sonra 9'a satacaksın. İnanılır gibi değil. 6 ya aldıysan bu adam zaten iyidir. İyi olan bir topçuya nasıl 9 gibi düşük serbest kalma maddesi koyarsın.

İkinci ihtimalde 26'ya bugün satabiliyorsak şampiyonluğu felan hiç düşünmem hemen satarım. 1 sene sonra 9'a giderse resmen bu sene giden şampiyonluktan daha çok üzülürüm.
                          Önemli olan yapılandırmayı ödeyebilmek. Diğer türlü resmen zarar olur. Pandemi ile zaten gelirler düşecek. E 2 sene sonra faiz+anapara ödemeleri başlayacak. Her sene en az 20 M€ luk satış yapmalıyız.
                          Sörloth'un gitmesine içim fena halde kan ağlar ama 26'ya gidebilirse satılmalı. Yapacak birşey yok.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir diğer alternatif de 1,5 milyon Euro olan yıllık ücretini 2,5'lara çıkartıp, serbest kalma maddesini 20'lere çıkartmak.
                            Bildiğim kadarıyla yönetim şu anda buna uğraşıyor.
                            Öyle birşey yapılabiliyorsa sosanın maaşını direk bu adama verip maaşını 3,5'a çıkartalım. Serbest kalma maddesini de min +50 yapalım.
                            Ya da olmasın o madde. Yıllardan beri ne çektiysek o maddeden çektik.

Yorum

• onu sat bunu sat. ilk 11'de hangi 3 yerli oyuncuyu oynatmayı düşünüyorsunuz? ayrıca 6 ay sakatlık yaşamış, sahalara döndü derken 3 ay lige ara verilmiş ve buna rağmen tel tel dökülen takımda top oynayan 2-3 isimden birini değersizleştirmek tam da bizim taraftarın yapacağı bir iş.

Yorum

• Serbest kalma maddesi eğer ki opsiyon bu yıl için kullanılırsa geçerli seneye satın alırsak serbest kalma maddesi geçerli değil. He seneye 20-25 milyon euroları görür mü o da muamma. Bu yıl para ediyor ama satamıyorsun, seneye senin ama piyasası düşmeyeceği kesin değil. Zaten yönetim bu yıl Uğur 'u, seneye de Sörloth'u, sonraki sene de Abduşu sayatak borcum 300-400 milyon bandına çekmeyi ve aynı zamanda kadroyu bir anda dağıtmadan yarışı da sürdürmeyi hedefliyor. Mantıklı bir strateji.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X