Acaba şu transferi düşünülen 6 numara kim?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nzonzi yere göğe sıgdırılamıyor ama ondan 2 yaş büyük,kariyer olarak ondan fersah fersah önde olan obi mikel sadece 45 dakikada çöp ilan edildi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge değil daha büyük bir bomba bekliyorum.İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuarez ??İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAubameyang
Eusébio ?
Ölüsü bu ligde 15 gol atar.
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAubameyang“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEusébio ?
Ölüsü bu ligde 15 gol atar."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin icin Ucaklara bakan abi burdami? Twitterda yarin macta olur diyolar Sturridge icin
Gesendet von iPhone mit TapatalkForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kuçuk bır duyum yazayım sturıdge bencıl kendını dusunen sorunlu bır kılısıkmıs buyuzden kımse almıyormus oyuzden fenerde devreye gırmezmıs..anlasmada ımza parasını pesın ıstıyo bız ıse 3 yıla yaymak ıstıyoruz sorun bu kalmıs dendı bana..kaynagım eskı kulup calısan bı arkadasım
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekuçuk bır duyum yazayım sturıdge bencıl kendını dusunen sorunlu bır kılısıkmıs buyuzden kımse almıyormus oyuzden fenerde devreye gırmezmıs..anlasmada ımza parasını pesın ıstıyo bız ıse 3 yıla yaymak ıstıyoruz sorun bu kalmıs dendı bana..kaynagım eskı kulup calısan bı arkadasım
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer okuduğumuza inanamamak lazım işte...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Watford hücum hattı fazla zengin aradığımızı orada bulabilirdik, bunu daha önce de gündeme getirmiştik. Mesela Cucho Hernandez'in önündeki forvetlere bakıldığında oynama şansı yok. Parasını seneye ödemek şartıyla alınabilir bence, kiralık olmaz çünkü son senesi ve bence Watford iyi bir teklif bekliyor, öyle ya da böyle satacaklar veya seneye bedava gidecek sözleşme uzatmalarsa. Sözleşme uzatıp 1+1 yıllığına biz de kiralayabiliriz Nzonzi'deki gibi satın alma opsiyonu şartıyla. Sturridge'i bir yandan istiyorum bir yandan da istemiyorum. Sanırım çok kişi var benim gibi muallakta kalan
Yorum
-
Bizim ihtiyacımız olan adam Jaja ve Talisca gibi golü kolaylaştıran bir oyuncu..
Batalla gibi enerjisi düşük oyuncuları sevmem ama Batalla da öyle bir oyuncuydu..
Geçen sene maçlarda 30 pozisyona girip ite kaka goller attık.
Kaleyi dövdüğümüz Fb ve bjk maçında "sol bek" Novak gol atmasa belki de atamayacaktık.
Bu sene de değişen bir şey olmadı Novak yine gitti attı golü..
Forvet lazım mı evet ama 10 numaraya da skor yapacak biri lazım.
O tarz bir adam veya daha net bir golcü alamazsak biz de hiç değişen bir şey olmaz.
Güzel ve keyif veren hatta ligin en iyi topunu oynayan takım bu sefer 3. olur ancak.En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 17:34.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum