İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İsmi düşen oyunculardan keşke Remi Walter'ı alsaydık. İki yönlü bir 8 numara deniyordu onu alsaydık şimdi 6 numara falan diye diretmezdik Mikel ile uyumlu olurdu. Mevcut takımıyla 1 sene sözleşme uzatmış sanırım. Eğer ortada bir scout sistemi varsa bu sene oyuncuyu takip eder, sezon sonu tekrardan ilgileniriz.
Yorum
-
Daniel-Alex , yedek Ekuban
AÖ10-Tony , yedek Sarı-Donnis
Sosa-Parmak , Mikel-Doğan-Canbaz
Hossein-Türkmen , Campi-İvan
Devre arasında takıma katılma ihtimali olan gençler;
Salih, Muhammet, Koray, Safa , Cafer, Kerem, Behlül, Taha, Serkan, Atakan, Ahmet baha.
Diğer takımlara kiraladığımız genç oyuncular;
Murat, Tunahan, Sertan, Oğuzhan, Furkan vs. bir çok isim.
Mühendislik iyi görünüyor, defans bölgesine oyuncu kazandırılabilirse kolayına yıkılmayız.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS ve BJK, Bolasie'le ilgileniyor.
https://www.thesun.co.uk/sport/football/9741603/everton-bolasie-transfer-besiktas-trabszonspor/
Güncel performans bilgileri Yannick Bolasie (EC Cruzeiro Belo Horizonte) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBolasie'yi görünce Wakayememizin ne kadar değerli bir futbolcu, ne kadar büyük bir zeka - yetenek olduğunu daha iyi anladım.
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBolasie'yi görünce Wakayememizin ne kadar değerli bir futbolcu, ne kadar büyük bir zeka - yetenek olduğunu daha iyi anladım.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yarın en az 3 yeni oyuncu görürüz 11 de banko campi avdijaj belki doğan daEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 15:40.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bolasie eminim iyi futbolcudur ama videodan benim görebildiğim, karambole biraz da balına çalım atıyor, muhtemelen attığı çalım kadar kaptırıyordur da. Sürekli bi tökezleme topun üstün de hoplayıp zıplama halinde bi de izlerken yoruldum.
Nwakaeme daha sade ve net bir şekilde adam geçiyor, nadiren top kaptırıyor, attığı paslar büyük oranda tehlikeli oluyor.#
Yorum
-
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme Hüseyin ve Sosa yı dinlendirebilir diye tahmin ediyorum yerlerine Mikel Avdijaj ve Campi oynar2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge eğer Ekuban gibi bizim ceza sahasına kadar adam kovalayacaksa tabii ki doğru adam olabilir.
Ekuban bu kadar koşarken bile orta saha yetersizken Sturridge geldikten sonra yürüyerek geçer rakipler orta sahayı..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum