Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Düşük maliyetli Sosa'yı yedekleyebilecek oyunculara baktım ben, Ascacibar çok iyi futbolcu belli ki, alabilme ihtimali varsa gelsin derim.
    Evet videoya bakarsak bu krasnodarlı sosanın yedeği olabilir.

Yorum

• İsmi düşen oyunculardan keşke Remi Walter'ı alsaydık. İki yönlü bir 8 numara deniyordu onu alsaydık şimdi 6 numara falan diye diretmezdik Mikel ile uyumlu olurdu. Mevcut takımıyla 1 sene sözleşme uzatmış sanırım. Eğer ortada bir scout sistemi varsa bu sene oyuncuyu takip eder, sezon sonu tekrardan ilgileniriz.

Yorum

• Daniel-Alex , yedek Ekuban

AÖ10-Tony , yedek Sarı-Donnis

Sosa-Parmak , Mikel-Doğan-Canbaz

Hossein-Türkmen , Campi-İvan

Devre arasında takıma katılma ihtimali olan gençler;

Salih, Muhammet, Koray, Safa , Cafer, Kerem, Behlül, Taha, Serkan, Atakan, Ahmet baha.

Diğer takımlara kiraladığımız genç oyuncular;
        Murat, Tunahan, Sertan, Oğuzhan, Furkan vs. bir çok isim.

Mühendislik iyi görünüyor, defans bölgesine oyuncu kazandırılabilirse kolayına yıkılmayız.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TS ve BJK, Bolasie'le ilgileniyor.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/9741603/everton-bolasie-transfer-besiktas-trabszonspor/

Güncel performans bilgileri Yannick Bolasie (EC Cruzeiro Belo Horizonte) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Hayırdır Ahmet Başkan çıldırdı rakibi ezdikçe ezmek istiyor galiba

Yorum

• Bolasie'yi görünce Wakayememizin ne kadar değerli bir futbolcu, ne kadar büyük bir zeka - yetenek olduğunu daha iyi anladım.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bolasie'yi görünce Wakayememizin ne kadar değerli bir futbolcu, ne kadar büyük bir zeka - yetenek olduğunu daha iyi anladım.
              Ben de videoyu yarısında kapattım..

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bolasie'yi görünce Wakayememizin ne kadar değerli bir futbolcu, ne kadar büyük bir zeka - yetenek olduğunu daha iyi anladım.
                Nwekaame>>>>>Bolasie
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Kasımpaşa 11 i belli oldu mu ?

Yorum

• Bence yarın en az 3 yeni oyuncu görürüz 11 de banko campi avdijaj belki doğan da

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence yarın en az 3 yeni oyuncu görürüz 11 de banko campi avdijaj belki doğan da
                      UEFA maçına saklasın bence de yorgun oyuncuları, şu an 2 maçı kaldıramazlar. Avrupa daha önemli. Sezon boyunca da öyle olacak.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 15:40.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bolasie eminim iyi futbolcudur ama videodan benim görebildiğim, karambole biraz da balına çalım atıyor, muhtemelen attığı çalım kadar kaptırıyordur da. Sürekli bi tökezleme topun üstün de hoplayıp zıplama halinde bi de izlerken yoruldum.

Nwakaeme daha sade ve net bir şekilde adam geçiyor, nadiren top kaptırıyor, attığı paslar büyük oranda tehlikeli oluyor.
                        #

Yorum

• Nwakaeme Hüseyin ve Sosa yı dinlendirebilir diye tahmin ediyorum yerlerine Mikel Avdijaj ve Campi oynar

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nwakaeme Hüseyin ve Sosa yı dinlendirebilir diye tahmin ediyorum yerlerine Mikel Avdijaj ve Campi oynar
                            Yusuf Sarı da ilk 11 başlayabilir bu maç, düzelmiş sakatlığı.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sturridge eğer Ekuban gibi bizim ceza sahasına kadar adam kovalayacaksa tabii ki doğru adam olabilir.

Ekuban bu kadar koşarken bile orta saha yetersizken Sturridge geldikten sonra yürüyerek geçer rakipler orta sahayı..
                              Sturridge Ekubandan fazla koşar merak etme

Yorum

• Sturridge değil daha büyük bir bomba bekliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X