İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim ihtiyacımız olan adam Jaja ve Talisca gibi golü kolaylaştıran bir oyuncu..
Batalla gibi enerjisi düşük oyuncuları sevmem ama Batalla da öyle bir oyuncuydu..
Geçen sene maçlarda 30 pozisyona girip ite kaka goller attık.
Kaleyi dövdüğümüz Fb ve bjk maçında "sol bek" Novak gol atmasa belki de atamayacaktık.
Bu sene de değişen bir şey olmadı Novak yine gitti attı golü..
Forvet lazım mı evet ama 10 numaraya da skor yapacak biri lazım.
O tarz bir adam veya daha net bir golcü alamazsak biz de hiç değişen bir şey olmaz.
Güzel ve keyif veren hatta ligin en iyi topunu oynayan takım bu sefer 3. olur ancak."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWatford hücum hattı fazla zengin aradığımızı orada bulabilirdik, bunu daha önce de gündeme getirmiştik. Mesela Cucho Hernandez'in önündeki forvetlere bakıldığında oynama şansı yok. Parasını seneye ödemek şartıyla alınabilir bence, kiralık olmaz çünkü son senesi ve bence Watford iyi bir teklif bekliyor, öyle ya da böyle satacaklar veya seneye bedava gidecek sözleşme uzatmalarsa. Sözleşme uzatıp 1+1 yıllığına biz de kiralayabiliriz Nzonzi'deki gibi satın alma opsiyonu şartıyla. Sturridge'i bir yandan istiyorum bir yandan da istemiyorum. Sanırım çok kişi var benim gibi muallakta kalanhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene kaderimizi belirleyecek isim obi mikel bence eğer iyi performans verirse muhteşem bir sezon olur. Parmak yeterli değil. Bir de stoperler vasat.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
campi için beklemek lazım uzun ibanez vakası olursa inşallah olmaz.... bunu transfer eden kimse başkan ipini çeker. her yerde çürük olabilir. onları temizleriz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecampi için beklemek lazım uzun ibanez vakası olursa inşallah olmaz.... bunu transfer eden kimse başkan ipini çeker. her yerde çürük olabilir. onları temizleriz.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
eskiden klüplerimiz defans denilince italyaya bakardı olmadı yugoslav cografyası son moda portekiz. bu işin mutfağı italya. portekiz bek çıkartır kanat çıkartır. defans için güney amerikalılar pek başarılı değil.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Campi kesinlikle daha iyi olacak, ihtimali yok bu şekilde kalsın, zaten pek şans da bulamadı. Ama yetersiz olduğu belli.
Ücreti düşükmüş galiba, ortalama bir yedek diyebiliriz en azından. Sosa'ya da arkadaş. Duygusal bir insana benziyor, taraftar biraz sahiplensin, kendisini toparlar mutlaka..En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 18:21.#
Yorum
-
Valla boşta bir sürü stoper vardı birini alabilirlerdi ama olduktan sonra ne diyelim artık. Kayseri mesela Poulain diye bir adam aldı kesin iyidir.
Schwaab Psv'yle anlaşmış tekrar.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 18:20.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleObi mikel'in kalitesi tartışılmaz kendini bulur yakında sıkıntı yok stoperler önemli olan İvanialdo iyi çıkması lazım yoksa hapı yutarız çünkü Campi de cortladık onu aldık şaka gibi ama Zargo>>>Campi net belli yani...
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiyede yediğimizden fazlasını atarız diye umut ediyorum. Ama avrupada defans yakar ivanolda campiden iyidir tahminim daha kötüsünü almış olamazlar
Çıplak gözle izleme fırsatımız olmadı inşallah iyi çıkar fiziği felan gayet iyi ama bakalım...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Niasse hangi takıma gidecek çok merak ediyorum, şu Sturridge işi olmuyorsa diye hazırda tutuyorlardır inşallah. Everton tek santrafor oynuyor kadrosunda 4 tane var şu an.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 18:24.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum