İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben geçen yıl da bu sene de kondüsyon problemimiz olduğunu görmedim.
Kondüsyonerin yerlisi yabancısı değil işini iyi yapanı yapmayı vardır(tüm işlerde böyledir, böyle olmalıdır).
Bizim temel sorunumuz orta sahamızın çok çabuk geçilmesi, rakibi alan daraltarak değil bireysel ve kopuk kopuk preslerle durdurmaya çalışmamız.
Bu hem bireysel olarak oyuncuları çok yoruyor(alan parselleyip bekleyerek karşılamak yerinde futbolcu peşinde koşmak) hem de presten kurtulan rakip takımın direkt stoperlerimizin karşısına çıkmasına neden oluyor.
Ünal Hoca'ya işini öğretecek değiliz ama bu temel sorunumuz bence.
Yorum
-
başkanın tanıdık birileri görür dikkat çeksin diya kasıtlı yaptım aslında) anladım o zaman şöyle noktalayalım bu konuyu para yoksa veya bu konuda yatırım olmayacaksa çok başarı beklemeyelim ağlamanın anlamı yok
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam, aynı mesajı sürekli sürekli okuyorum sizden. Biliyoruz, vallahi biliyoruz modern futbolda teknik ekibin alameti fahrikalarını, devamlı olarak modern futbolla, futbol psikolojisiyle ilgili kitaplar okur, belgesel yapımları izlerim, futbol kulüplerinin yapılanmalarını yakından takip ederim ancak sürekli aynı mesajı okumak bıkkınlık verdi biraz.
Mali güç yok, kuruş para yok böyle bir yapılanma için. Buradaki insanlar da pek bir şey yapamıyorlar burdan. Her gün aynı mesajı 10-20 kez paylaşmak takdir edersiniz ki sıkıyor."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanın tanıdık birileri görür dikkat çeksin diya kasıtlı yaptım aslında) anladım o zaman şöyle noktalayalım bu konuyu para yoksa veya bu konuda yatırım olmayacaksa çok başarı beklemeyelim ağlamanın anlamı yok
En son B61 tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 11:34.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Yabancı antrenör kondisyoner sağlıkçı vs ben de karşı değilim fakat bu bir geçici süreç olmalı. Bizim yetişmeye uygun karakterde sallıyorum eski futbolcu olur bu yerlere staja göndermemiz yahut bu tecrübede şahsiyetleri türkiyeye getirip çalışanlarımızı eğitmemiz gerekir. Yani üretmemiz gerekir. Üretmez sürekli ithal edersen kalıcı bir yapı oluşturamazsın. Fakat bir algı olduğunu da söylemem gerekir. Aynı kapasitede bir yerli kesinlikle daha aşağıda görülüyor. Eğitim sahibi insan nerede olursa olsun kendini belli eder. Örneğin ünal hoca ilk bıraktığı intibaya kıyasla artık kendini yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam eden bir profil çiziyor. Burada önemli olan mesele uygun ortamda uygun tohumlar gübrelerle yetişebilecek fidanlar yetiştirmektir. Olmayacak kişilerden bize nefes vermelerini beklemek sadece zaman kaybıdırOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMonaco şehrini bırakıp gelirse pes derim valla. Araştırıp gördüğüm kadarıyla harika bir yer. Benim gözümde bir insanın çok parası da olsa İstanbul yaşamak için ilk 50ye girmez.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı antrenör kondisyoner sağlıkçı vs ben de karşı değilim fakat bu bir geçici süreç olmalı. Bizim yetişmeye uygun karakterde sallıyorum eski futbolcu olur bu yerlere staja göndermemiz yahut bu tecrübede şahsiyetleri türkiyeye getirip çalışanlarımızı eğitmemiz gerekir. Yani üretmemiz gerekir. Üretmez sürekli ithal edersen kalıcı bir yapı oluşturamazsın. Fakat bir algı olduğunu da söylemem gerekir. Aynı kapasitede bir yerli kesinlikle daha aşağıda görülüyor. Eğitim sahibi insan nerede olursa olsun kendini belli eder. Örneğin ünal hoca ilk bıraktığı intibaya kıyasla artık kendini yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam eden bir profil çiziyor. Burada önemli olan mesele uygun ortamda uygun tohumlar gübrelerle yetişebilecek fidanlar yetiştirmektir. Olmayacak kişilerden bize nefes vermelerini beklemek sadece zaman kaybıdır
Sergio Ramosun attığı bir gol var kornerden. Arkadaşına öne doğru git diyor, iki üç fake atıp savunmaları birbirine vurdurarak topu ağlara gönderiyor.
Bunu çalışmadan yapmak için çok şanslı olmak gerek. Adamlar taç kullanmak için antrenör transfer ediyor ya. Bul birini getir meyvesini al.( ゚д゚)
Yorum
-
Bence yatırım yapılmalı iki tane al bir kondisyoner al futbolcu maliyetinden çok daha fazla olmaz ya 4 tane alsan bile sosanın aldığı yıllık maaş mı tutar? Hayır tabi.olmalı hani konu uzamasın ama olmasın ilkel bu şeye benziyor sigaraya 17 tl veririm ama su erikli içmeyeyim sırma içeyim. İki üçün hesabı olmamalı bence ozellikle bu konuda topçularımızı iyice işlemedikten sonra yazık emeklere.avrupada da başarılı olabiliriz.lig şampiyonluğu için de revizyon lazım belki başkan supriz yapar belli olmaz ilk oluruz neden olmasın bazı konularda..İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyada futbol devriminin en profesyonelini Alman kulüple yaptılar/ yapmaya devam ediyorlar. Analiz sistemi, scouting, oyuncu performans analizi, psikolojik ve fizyolojik gelişim için eğitimli koçlar... Bizim ligimiz ve futbolumuz ilkel. İngiltere'nin 3. liginde bulunan koçlar kadar detaylı koçlara sahip değiliz henüz. Bunun birçok parametresi var, mali gelirler gibi. Umarım bu ülkede bir gün futbol devrimini de biz yaparız ve modern futbola ilk adımı atmış bir kulüp oluruz. Şimdilik tek beklenti lig şampiyonluğu.En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 11:39."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca düşündürdü beni,takımın dili dışarıda geziyordu. 78 de degiştirdi.
Transfer için mi mesaj veriyor diyecegim sanmıyorum öyle birsey oldugunu da.
Sorloth cok iyi lakin ilk onun temposu düştü.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanın tanıdık birileri görür dikkat çeksin diya kasıtlı yaptım aslında) anladım o zaman şöyle noktalayalım bu konuyu para yoksa veya bu konuda yatırım olmayacaksa çok başarı beklemeyelim ağlamanın anlamı yok
Yabancı kondüsyoner yahut arkadaşımızın kullanmayı sevdiği ifadeyle staff member(!) bizim takımımıza lazım değildir. Hiç de lazım olmamıştır. Asla da lazım olmayacaktır.
Oyuncularımızı dışarıya pazarlamak için yabancı pazarlama elemanlarına bizim takımın ihtiyacı yoktur, hiç olmamıştır ve asla da olmayacaktır.
Bu türden kesin yargı içeren ve de amerikayı yeniden keşif tadında ‘yabancı yabancıyla çalışıyor bir bildiği vardir herhalde’ sermayeli ifadeler, kendilerine cevap verilmedikçe kesin doğru olarak kabul edilebilir.
Bu riski göze alamadım ve arkadaşları rahatlatayım dedim.
‘İyi’ kondüsyoner lazımdır takımlara, bizimkiler de iyidir. Daha iyisi ancak daha iyi hocayla gelir.
O kadar.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSultanbeyli'de falan yaşayacaksa girmez evet.
Not:istanbul dogma buyumeyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 2 maç itibariyle takımın geçen sezonki defoları aynen devam ediyor.
Onca transfer yapıp takımı 1-2 seviye ileri taşıyamamak akıl alır gibi değil.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum