İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçma. Sturridge gibi bi adamı bitirdiysen direk kapa falan bildirirsin. Adama oldu diyoruz sponsorla anlaşmayı mı bekliyoruz. Saçma. Doğru olabilir ama saçma.
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17654[/ATTACH]
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
novak avrupa piyasasına göre zaten yüksek maaş alıyor aga
860 bin avro net
şuraya bak hücum oyuncusu pepe 980 bin avroya oynuyor
bamba 500 bin avroya onuyor
atalantanın yıldızı iliçiç 1 milyon avroya oynuyor aga
solbek novak kaç paraya oynayacağdı
bu maaş olayında uçmayın hocam
avrupa piyasasını biliyoruz az çok
800 bin avroya sözleşme uzatırsa uzatır.uzatmazsa sezon sonu vedalaşılır.net
siz bu paraları çerez parası olarak mı görüyorsunuz.bunlar pro futbolcu için oldukça yüksek kazançlarTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu dennis kim ya salliyor sizde inaniyorsunuz bu adama
Yorum
-
İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibi Trabzon sevdalısı...Sallama durumu olduğunu düşünüyorsan saygı duyuyorum.Benim aldığım öğrendiğim bilgiler bu yönde.İster kaale al ister alma renktaş.Burda ben kimseyle dalga geçmiyorum.Yaşın kaç bilmiyorum ama karşında bir ergen yok.Bunu böyle bil lütfen.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporda mantık aramaman gerektiğini yıllardır anlayamadın mı?
İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibi Trabzon sevdalısı...Sallama durumu olduğunu düşünüyorsan saygı duyuyorum.Benim aldığım öğrendiğim bilgiler bu yönde.İster kaale al ister alma renktaş.Burda ben kimseyle dalga geçmiyorum.Yaşın kaç bilmiyorum ama karşında bir ergen yok.Bunu böyle bil lütfen.Süpriz dediğin de Sturridge den daha fazla heyecanlandırmış seni kim acaba özelden söylesene.
Yorum
-
Ingilizler Turkiye'yi nasil gorur arkadaslar ?
Var mi aranizda hic Ingiltere'ye giden veya orada yasayan ?
Ben Erasmusla universite zamaninda gitmistim, az biraz biliyorum fikirlerini.
Bu adam bizden sure istemis degil mi ?
Turkiye'ye gelmeye ikna olmus bir Ingiliz, buradan kazanacagi paranin 3 katina Arap ulkelerine gider mi, gitmez mi sizce ?
Fikirlerinizi ogrenmek isterim bu konuda.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Özelden söyleyecek bir durum yok dostum.Açık açık öğrendiğim sağlam bilgileri burdan sizle paylaşmak amacım.Senin gibi ben de beklemedeyim.Bu takımın şampiyon olmasını rakiplerini eze eze yenmesini senin kadar çok istiyorum.Yanlış anlaşılmak istemem.Yönetime gğvenin.Emin olun ki en fazlasını yapmaya çalışıyor hepsi.
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArif abi? Sen misin?
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum