Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sturridge oldu arkadaşlar.Sponsor bekleniyordu o da tamam.Şimdi yönetim sürprizle birlikte açıklayacak.Biraz daha sabredelim.Yönetime güvenin.
    Saçma. Sturridge gibi bi adamı bitirdiysen direk kapa falan bildirirsin. Adama oldu diyoruz sponsorla anlaşmayı mı bekliyoruz. Saçma. Doğru olabilir ama saçma.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saçma. Sturridge gibi bi adamı bitirdiysen direk kapa falan bildirirsin. Adama oldu diyoruz sponsorla anlaşmayı mı bekliyoruz. Saçma. Doğru olabilir ama saçma.
      Trabzonsporda mantık aramaman gerektiğini yıllardır anlayamadın mı?

Yorum

• Sallıyor ha ama doğruymuş gibi geliyor halbuki yalan.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yine Lille ile görüşülecek vs. haberleri çıktı. İyice baydı satılmasın istiyorum ama satılacaksa da bir an önce olmalı. Yerini dolduracak oyuncu bulamayacaz.
          Hazır Manuel Fernandes boştayken Yusufun yerine iyi giderdi.
          Düşünsenize
          Jose Sosa
          Manuel Fernandes
          Sturridge
          Muhteşem üçlü!

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]17654[/ATTACH]

Gerçek sandım, yapmayın şöyle şeyler

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• bu dennis kim ya salliyor sizde inaniyorsunuz bu adama

Yorum

• novak avrupa piyasasına göre zaten yüksek maaş alıyor aga

860 bin avro net

şuraya bak hücum oyuncusu pepe 980 bin avroya oynuyor

bamba 500 bin avroya onuyor

atalantanın yıldızı iliçiç 1 milyon avroya oynuyor aga

solbek novak kaç paraya oynayacağdı

bu maaş olayında uçmayın hocam

avrupa piyasasını biliyoruz az çok

800 bin avroya sözleşme uzatırsa uzatır.uzatmazsa sezon sonu vedalaşılır.net

siz bu paraları çerez parası olarak mı görüyorsunuz.bunlar pro futbolcu için oldukça yüksek kazançlar
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu dennis kim ya salliyor sizde inaniyorsunuz bu adama
                  Senin gibi Trabzon sevdalısı...Sallama durumu olduğunu düşünüyorsan saygı duyuyorum.Benim aldığım öğrendiğim bilgiler bu yönde.İster kaale al ister alma renktaş.Burda ben kimseyle dalga geçmiyorum.Yaşın kaç bilmiyorum ama karşında bir ergen yok.Bunu böyle bil lütfen.

Yorum

• İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin gibi Trabzon sevdalısı...Sallama durumu olduğunu düşünüyorsan saygı duyuyorum.Benim aldığım öğrendiğim bilgiler bu yönde.İster kaale al ister alma renktaş.Burda ben kimseyle dalga geçmiyorum.Yaşın kaç bilmiyorum ama karşında bir ergen yok.Bunu böyle bil lütfen.
                    Arif abi? Sen misin?

“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonsporda mantık aramaman gerektiğini yıllardır anlayamadın mı?
                      O da doğru.

İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bir kaç yerde daha görmüştüm bu pazartesi sponsor açıklanacak muhabbetini. Eğer bunu duyup da yazdıysan ve sponsorla birlikte tanıtılacak oyuncuyu tahmini olarak ya tutarsa diye söylüyorsan ayıp ediyorsun haberin olsun. Süpriz dediğin de Sturridge den daha fazla heyecanlandırmış seni kim acaba özelden söylesene.

Yorum

• bu maaş olaylarında saçma sapan psikolojiye giriyor taraftar bazen.

zaten yüksek maaş veriliyor türkiyede futbolculara bide üzerine zam yapın diye yorum yapılıyor.çoh enteresan
                        TEKKEBALL

Yorum

• Ingilizler Turkiye'yi nasil gorur arkadaslar ?
                          Var mi aranizda hic Ingiltere'ye giden veya orada yasayan ?
                          Ben Erasmusla universite zamaninda gitmistim, az biraz biliyorum fikirlerini.

Bu adam bizden sure istemis degil mi ?
                          Turkiye'ye gelmeye ikna olmus bir Ingiliz, buradan kazanacagi paranin 3 katina Arap ulkelerine gider mi, gitmez mi sizce ?

Fikirlerinizi ogrenmek isterim bu konuda.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Özelden söyleyecek bir durum yok dostum.Açık açık öğrendiğim sağlam bilgileri burdan sizle paylaşmak amacım.Senin gibi ben de beklemedeyim.Bu takımın şampiyon olmasını rakiplerini eze eze yenmesini senin kadar çok istiyorum.Yanlış anlaşılmak istemem.Yönetime gğvenin.Emin olun ki en fazlasını yapmaya çalışıyor hepsi.

Yorum

• Bazilari cok uzulecek Sturridge geldiginde?
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arif abi? Sen misin?

Arif abi değil yaştan kaybediyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X