İlk olarak OFLU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yusuf başkanın engellemelerine rağmen çok uğraşmış gitmek için.
Ağaoğlu'nun içi buruk ve kırgın. Yusuf keşke bu sene gitmeseydi Trabzonun çocuğu olarak hikayeyi tamamlasaydı ama saygı duymak gerek. İyi para kazandıracak.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoynatmıyor tamam da adamı yatırım yapğmış bedavayamı vericek sana ee sende tonla gol attı nolucak sana bedavaya verdiği adamı senle 20 milyon euroya satıcan o da zarar edicek ne ala memleket
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf başkanın engellemelerine rağmen çok uğraşmış gitmek için.
Ağaoğlu'nun içi buruk ve kırgın. Yusuf keşke bu sene gitmeseydi Trabzonun çocuğu olarak hikayeyi tamamlasaydı ama saygı duymak gerek. İyi para kazandıracak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim aldığımız risk ne olacak. adamı sahaya sürdüğümüzü ve sıfır çektiğini düşün. belkide bize şampiyonluğa malolacak. karşılığında elimizde ne var? 6 milyon vermemiz gereken bir adam. tamamen boş iş yapmışız.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Oh be Yazıcı'dan 17 gelse, sponsordan da para geliyor, diğer sponsorluklar da olsa, iyi para koyuyoruz cebe, Ağaoğlu'na helal olsun valla. Bu sezon da ligde ilk 3, UEFA'da da çeyrek final görsek, önemli başarı olur. Aldığımız yeni oyunculardan 3-4 tanesi de tutsa süper olur her şey.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takimi bi de sampiyon yaptigi düsün? Gol krali oldugunu düsün? Avrupa Ligi'nde gümbür gümbür top oynadigi düsün? Sizin gibi olaylara böyle karamsar böyle olumsuz, böyle yikici bakan insanlara sasiriyorum. Bunun adi gercekci olmak degil cünkü.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 12:35.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftar performans bekler, futbolcu da saygı bekler, kariyer, maddi kazanç bekler vs. tataftar beklentisi karşılaşmayınca küfreder ıslıklar, futbolcu da transfer olur, gider.
Dünkü çocuk Israrla gitmek istiyor.Hemide Trabzon çocuğu..İlkesiz ve sadakatsiz insanlardan midem bulanıyor artık..Trabzon böyle olmasaydı kimse hakkını yiyemezdi.Yazık ilkesizlik,omurgasızlık her yerdeAli yazar Veli bozar
Yorum
-
Yusufun gitmiş olmasına hiç üzülmedim
gidiş şekline de hiç şaşırmadım üstelik
hatta böyle gitmesi daha iyi oldu
açıkçası oldum olası yusufa içim ısınmamıştı
biraz kendini beğenmişlik biraz ben oldum havası biraz kendini şehirden takımdan üstün görmesi .... bi kasıntı halleri . yok kitap okuyorum entelim havaları
burda birisi A.Ömürün hacca gitmesi sebebi ile aşağılamaya çalışması ve asla yusuf olamayacak demesini hatırlıyorum. İşte tam da bunu kastediyorum. o kişi de yusufla aynı kafada. doğduğu yeri geldiği yeri küçümseyen kafalar . Yusuf belki öyle biri değil sadece görüntüsü öyle de olabilir ama bariz şekilde istanbul avrupa hayranlığı göze çarpıyordu
ömürdeki o doğallık bize ait bir kişilik olarak sergilediği davranışlar onda yoktu . avrupaya gitmese bir iki yıl içinde ayağıma çok iyi fırsat geldi diyerek inanıyorumki istanbul takımlarına muhtemelen de gese veya şikebahçeye gidecekti
futbolculuğu ? oldum olası yıldız adayı olarak görmedim . Fizik gücü zayıftı , oyunu yavaşlatıyordu , kendi de yavaştı , çoğunluka bencil oynadı ,takım kendisine değer verdi ve ona çalıştı ama onun aklı hep uzaklarda olduğu için oraya göndermeler yaptı oyunuyla , pas tercihleri genellikle yanlıştı ,
gittiği yerde başarılı olmasını isterim ki bizden çıkan oyuncular gelecekte daha çok para yapsın
yusuf başkalarının da önünü kesiyordu ekici gibi . şimdi ömür avdijaj yusuf sarı sörloth gibi oyuncular için daha çok pozisyon ve fırsat oluştu
burda roda roda diyenler gibi yusuf olsaydı kalsaydı gibi yorumlar yıl boyu görmeyiz inşallah . giden gitmiştir . kalanlara destek olacağızceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebikaç yıl önce samsun'a göndermeye uğraştığın adamdan 17 milyon kazanıyorsun. bence gayet güzel iş. temiz para. moral bozacak bişey yok.Ali yazar Veli bozar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum