Yönetim Anthony alınmadan önce dese ki süper bir kanat alacağız millet yine böyle isimler sayardı. Adam en isimli topçudan çok katkı verdi burda. Kısacası iyi forvet alınacak lafı meşhur demek değil, etkili olacağını düşündüğün adam için iyi dersin, meşhur biri için değil. İsimli futbolcu beklentisinin altı boş. Öyle bir şey denmedi zaten sadece birileri böyle söylenmeyen sözler söylenmiş gibi aksettiriyor.
bahsi geçen isimlerin hiç biri iyi değil
kimi yaşlı kimi sakat kminin pili bitmiş
terodde en kötüsü
adam attığı goller neredeyse tamamı çizgiden geri çıkartılan toplar penatı basit kafa vuruşları şeklinde
alıp dönen adam geçen teknik goller tan biri değil
Hocam para falan yok. Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Eldeki paraya denk isim bunlar. Zaten kimse sampiyonluk falan beklemesin bu sezon. Yine ilk 4te bitirmemiz bile basari olur. Burada deniyor beklenti yükseliyor diye de yönetimin bisey yükselttigi yok. Belki de o begenilmeyen isimler bile parasizliktan ikna edilemiyor. Taraftar atilan tivitle gaza geliyo, kendini gaza getirmek icin hazir bekletiyo. Yönetimin sadece dedigi gün. Eger gün olmazsa elestirilebilir yoksa futbolcunun kalitesiyle ilgili herhangi bi garanti vermedi yönetim.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.07.2019, 12:32.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yönetim Anthony alınmadan önce dese ki süper bir kanat alacağız millet yine böyle isimler sayardı. Adam en isimli topçudan çok katkı verdi burda. Kısacası iyi forvet alınacak lafı meşhur demek değil, etkili olacağını düşündüğün adam için iyi dersin, meşhur biri için değil. İsimli futbolcu beklentisinin altı boş. Öyle bir şey denmedi zaten sadece birileri böyle söylenmeyen sözler söylenmiş gibi aksettiriyor.
Aynen öyle ..
Başkan cepte para yok iken kalkıp şöyle böyle yıldız alacağız der mi ama bizim millet inanıyor işte .
Renkdas Wakeyeme i seyredince ben hayran kalmistim. ayni oyunu oynarsa efsane olur diyordum.
yani ben cok umutluydum. ilk gs macinda gol attiginda ise bana cok gucsuz gelmisti. acaba dedim ama sonra toparladi.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
risk aliyor klupler. 265 milyon dolari mecbur odeyecek diyorlar.
sonra yeni ihale ile 250-300e en az satilir diyorlar. yani bu yillik dusunuyorlar sadece. gunluk cozum.
ama bein e kolaylik saglamalari lazim. adamlar da hakli
Hadi yeni üye renktaşlar daha bilmiyorlar bu işleri de tecrübeli forum üyeleri bilmiyor mu bu kadar beklentiden bir şey çıkmaz o forvet ligin başlama vuruşunda önce alınamaz
Bizim takımda çok rahat gol atar o adam hiç katılmıyorum alınmasın diyenlere.
Ben gözü kapalı getiririm Terodde'yi.
Kendisi çok ağır ve tekniği zayif, o yüzden Bundesligadan kimse onu istemiyor. Gol atarmi? Atar, ondan benim şüphem yok. Ben ama takım oyununa daha faydalı birini tercih ederim.
Yorum