Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tsclublarda don da satılmalı

Yorum

• Yönetim Anthony alınmadan önce dese ki süper bir kanat alacağız millet yine böyle isimler sayardı. Adam en isimli topçudan çok katkı verdi burda. Kısacası iyi forvet alınacak lafı meşhur demek değil, etkili olacağını düşündüğün adam için iyi dersin, meşhur biri için değil. İsimli futbolcu beklentisinin altı boş. Öyle bir şey denmedi zaten sadece birileri böyle söylenmeyen sözler söylenmiş gibi aksettiriyor.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bahsi geçen isimlerin hiç biri iyi değil
        kimi yaşlı kimi sakat kminin pili bitmiş
        terodde en kötüsü
        adam attığı goller neredeyse tamamı çizgiden geri çıkartılan toplar penatı basit kafa vuruşları şeklinde
        alıp dönen adam geçen teknik goller tan biri değil
        Hocam para falan yok. Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Eldeki paraya denk isim bunlar. Zaten kimse sampiyonluk falan beklemesin bu sezon. Yine ilk 4te bitirmemiz bile basari olur. Burada deniyor beklenti yükseliyor diye de yönetimin bisey yükselttigi yok. Belki de o begenilmeyen isimler bile parasizliktan ikna edilemiyor. Taraftar atilan tivitle gaza geliyo, kendini gaza getirmek icin hazir bekletiyo. Yönetimin sadece dedigi gün. Eger gün olmazsa elestirilebilir yoksa futbolcunun kalitesiyle ilgili herhangi bi garanti vermedi yönetim.
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.07.2019, 12:32.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Yönetim yemliyor herkesi arkadan Mikel gibi büyük bir isim gelecek bence. Balotelli için donsuz koşanlar bence size sıkıntı olacak benden söylemesi.
          SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetim Anthony alınmadan önce dese ki süper bir kanat alacağız millet yine böyle isimler sayardı. Adam en isimli topçudan çok katkı verdi burda. Kısacası iyi forvet alınacak lafı meşhur demek değil, etkili olacağını düşündüğün adam için iyi dersin, meşhur biri için değil. İsimli futbolcu beklentisinin altı boş. Öyle bir şey denmedi zaten sadece birileri böyle söylenmeyen sözler söylenmiş gibi aksettiriyor.
            Aynen öyle ..

Başkan cepte para yok iken kalkıp şöyle böyle yıldız alacağız der mi ama bizim millet inanıyor işte .

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vallahi ben de aynı golleri gördüm.Bu kadar nasıl beğeniliyor anlamadım..Onun dışında muhtemelen benim eksikliğim ama ben adamın adını da yeni duydum.
              Doğru pozisyon almak bir forvet için en büyük yetenek. Bunu Terodde çok iyi yapıyor ve o yüzden golleri çok basit görünüyor.

Alinmasini istemem, o ayrı konu.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğru pozisyon almak bir forvet için en büyük yetenek. Bunu Terodde çok iyi yapıyor ve o yüzden golleri çok basit görünüyor.

Alinmasini istemem, o ayrı konu.

Bizim takımda çok rahat gol atar o adam hiç katılmıyorum alınmasın diyenlere.

Ben gözü kapalı getiririm Terodde'yi.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Gomez için uğraşmış olmayalım bu kadar Sosa vs?

Yorum

Yönetim Anthony alınmadan önce dese ki süper bir kanat alacağız millet yine böyle isimler sayardı. Adam en isimli topçudan çok katkı verdi burda. Kısacası iyi forvet alınacak lafı meşhur demek değil, etkili olacağını düşündüğün adam için iyi dersin, meşhur biri için değil. İsimli futbolcu beklentisinin altı boş. Öyle bir şey denmedi zaten sadece birileri böyle söylenmeyen sözler söylenmiş gibi aksettiriyor.
                    Renkdas Wakeyeme i seyredince ben hayran kalmistim. ayni oyunu oynarsa efsane olur diyordum.
                    yani ben cok umutluydum. ilk gs macinda gol attiginda ise bana cok gucsuz gelmisti. acaba dedim ama sonra toparladi.
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Millet Twitter'da artik isim yazip silmeye basladi.
                      Büyük ihtimal screenshot yapiyorlar, tutarsa da "ben demistim" diye paylasacaklar yeniden.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam köprüde sıkışırsın büyük ihtimal çok yoğun bu aralar
                        Köprü trafiğinde şaplak manyağı yaparlar adamı

Yorum

• forveti almak sorun değil de , taksitleri nasıl ödeyeceksin ?

bein 40 gündür para vermiyor . vermeye de niyeti yok .
                          liglerin ertelenmesi bile gündemde .

sallarken , destekli sallayalım lütfen !

Yorum

• risk aliyor klupler. 265 milyon dolari mecbur odeyecek diyorlar.
                            sonra yeni ihale ile 250-300e en az satilir diyorlar. yani bu yillik dusunuyorlar sadece. gunluk cozum.
                            ama bein e kolaylik saglamalari lazim. adamlar da hakli

İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            forveti almak sorun değil de , taksitleri nasıl ödeyeceksin ?

bein 40 gündür para vermiyor . vermeye de niyeti yok .
                            liglerin ertelenmesi bile gündemde .

sallarken , destekli sallayalım lütfen !
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Hadi yeni üye renktaşlar daha bilmiyorlar bu işleri de tecrübeli forum üyeleri bilmiyor mu bu kadar beklentiden bir şey çıkmaz o forvet ligin başlama vuruşunda önce alınamaz

Yorum

Bizim takımda çok rahat gol atar o adam hiç katılmıyorum alınmasın diyenlere.

Ben gözü kapalı getiririm Terodde'yi.
                                Kendisi çok ağır ve tekniği zayif, o yüzden Bundesligadan kimse onu istemiyor. Gol atarmi? Atar, ondan benim şüphem yok. Ben ama takım oyununa daha faydalı birini tercih ederim.

https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X