Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    B.ku yedik, Rolleri bitinceye kadar kimse gitmeyecek dedi. Yarın Uğurcan açıklanır.
    Ugurcan'da gitmek isterse o da gider. Kimseyi zorla tutamiyoruz iste.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Başkan Yazıcı'ya bayağı bozulmuş.

Yorum

• Yusuf başkanın engellemelerine rağmen çok uğraşmış gitmek için.
        Ağaoğlu'nun içi buruk ve kırgın. Yusuf keşke bu sene gitmeseydi Trabzonun çocuğu olarak hikayeyi tamamlasaydı ama saygı duymak gerek. İyi para kazandıracak.
        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oynatmıyor tamam da adamı yatırım yapğmış bedavayamı vericek sana ee sende tonla gol attı nolucak sana bedavaya verdiği adamı senle 20 milyon euroya satıcan o da zarar edicek ne ala memleket
          bizim aldığımız risk ne olacak. adamı sahaya sürdüğümüzü ve sıfır çektiğini düşün. belkide bize şampiyonluğa malolacak. karşılığında elimizde ne var? tutması halinde 6 milyon vermemiz gereken bir adam. tamamen boş iş yapmışız.

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf başkanın engellemelerine rağmen çok uğraşmış gitmek için.
            Ağaoğlu'nun içi buruk ve kırgın. Yusuf keşke bu sene gitmeseydi Trabzonun çocuğu olarak hikayeyi tamamlasaydı ama saygı duymak gerek. İyi para kazandıracak.
            Niye saygılı olalım, sözleşmeli topçu olduğu halde kıçının boku ve kahve yancısı menajeriyle koca kulübü sallamadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

• Vestel yıllık 3 milyon euro anlaşma 3 yıllık. hasan tüncel yazdı az önce

Yorum

• Bence trabzonun cocugu fln bu isler hikaye menfaat herseyden öte geliyor bunu görduk...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim aldığımız risk ne olacak. adamı sahaya sürdüğümüzü ve sıfır çektiğini düşün. belkide bize şampiyonluğa malolacak. karşılığında elimizde ne var? 6 milyon vermemiz gereken bir adam. tamamen boş iş yapmışız.
                  Bu takimi bi de sampiyon yaptigi düsün? Gol krali oldugunu düsün? Avrupa Ligi'nde gümbür gümbür top oynadigi düsün? Sizin gibi olaylara böyle karamsar böyle olumsuz, böyle yikici bakan insanlara sasiriyorum. Bunun adi gercekci olmak degil cünkü.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• bikaç yıl önce samsun'a göndermeye uğraştığın adamdan 17 milyon kazanıyorsun. bence gayet güzel iş. temiz para. moral bozacak bişey yok.

Yorum

• Oh be Yazıcı'dan 17 gelse, sponsordan da para geliyor, diğer sponsorluklar da olsa, iyi para koyuyoruz cebe, Ağaoğlu'na helal olsun valla. Bu sezon da ligde ilk 3, UEFA'da da çeyrek final görsek, önemli başarı olur. Aldığımız yeni oyunculardan 3-4 tanesi de tutsa süper olur her şey.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şu 2 kap gelse de rakamlar resmileşse. Yusuf ve Vestel

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu takimi bi de sampiyon yaptigi düsün? Gol krali oldugunu düsün? Avrupa Ligi'nde gümbür gümbür top oynadigi düsün? Sizin gibi olaylara böyle karamsar böyle olumsuz, böyle yikici bakan insanlara sasiriyorum. Bunun adi gercekci olmak degil cünkü.
                          o zaman da 6 milyon bayılacağız. ingiliz takımının riski ne? tüm riski biz almışız. neyse umarım başarılı olur ama benim içime sinmedi. halil'i alıp bu riske girsek inan daha mutlu olurdum.
                          En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 12:35.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            taraftar performans bekler, futbolcu da saygı bekler, kariyer, maddi kazanç bekler vs. tataftar beklentisi karşılaşmayınca küfreder ıslıklar, futbolcu da transfer olur, gider.
                            Ya bırakın bu işleri ALLAH aşkına kimler ıslıklanmadı ki..Ronaldo ve Messi bile ıslıklanıyorken yusuf yazıcı kim?
                            Dünkü çocuk Israrla gitmek istiyor.Hemide Trabzon çocuğu..İlkesiz ve sadakatsiz insanlardan midem bulanıyor artık..Trabzon böyle olmasaydı kimse hakkını yiyemezdi.Yazık ilkesizlik,omurgasızlık her yerde
                            Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Yusufun gitmiş olmasına hiç üzülmedim
                              gidiş şekline de hiç şaşırmadım üstelik
                              hatta böyle gitmesi daha iyi oldu
                              açıkçası oldum olası yusufa içim ısınmamıştı
                              biraz kendini beğenmişlik biraz ben oldum havası biraz kendini şehirden takımdan üstün görmesi .... bi kasıntı halleri . yok kitap okuyorum entelim havaları
                              burda birisi A.Ömürün hacca gitmesi sebebi ile aşağılamaya çalışması ve asla yusuf olamayacak demesini hatırlıyorum. İşte tam da bunu kastediyorum. o kişi de yusufla aynı kafada. doğduğu yeri geldiği yeri küçümseyen kafalar . Yusuf belki öyle biri değil sadece görüntüsü öyle de olabilir ama bariz şekilde istanbul avrupa hayranlığı göze çarpıyordu
                              ömürdeki o doğallık bize ait bir kişilik olarak sergilediği davranışlar onda yoktu . avrupaya gitmese bir iki yıl içinde ayağıma çok iyi fırsat geldi diyerek inanıyorumki istanbul takımlarına muhtemelen de gese veya şikebahçeye gidecekti

futbolculuğu ? oldum olası yıldız adayı olarak görmedim . Fizik gücü zayıftı , oyunu yavaşlatıyordu , kendi de yavaştı , çoğunluka bencil oynadı ,takım kendisine değer verdi ve ona çalıştı ama onun aklı hep uzaklarda olduğu için oraya göndermeler yaptı oyunuyla , pas tercihleri genellikle yanlıştı ,

gittiği yerde başarılı olmasını isterim ki bizden çıkan oyuncular gelecekte daha çok para yapsın

yusuf başkalarının da önünü kesiyordu ekici gibi . şimdi ömür avdijaj yusuf sarı sörloth gibi oyuncular için daha çok pozisyon ve fırsat oluştu

burda roda roda diyenler gibi yusuf olsaydı kalsaydı gibi yorumlar yıl boyu görmeyiz inşallah . giden gitmiştir . kalanlara destek olacağız
                              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bikaç yıl önce samsun'a göndermeye uğraştığın adamdan 17 milyon kazanıyorsun. bence gayet güzel iş. temiz para. moral bozacak bişey yok.
                                Niye moral bozalım ben zaten sevmiyordum o çocuğu..iyi de para geldi..
                                Ali yazar Veli bozar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X