İbrahimoviç amerikaya veda etmiş.. 2. Yarı için 17 maçlık bir sözleşme önerilebilir.. Hem dünya kamuoyunun dikkatini çekeriz reklamımız olur. Hem de takımda şampiyonluk sinerjisi üst seviyede hissedilir.. İlk bakışta çok gereksiz ve mantıksız gözükse de 2-3 maç bile kazandırsa şampiyonluğa yeter.. Bu cefakar taraftar bunu hakediyor.. İbrahimoviç fizik gücü üst seviye bir oyuncu bizim ligde iş yapar.
İbrahimoviç amerikaya veda etmiş.. 2. Yarı için 17 maçlık bir sözleşme önerilebilir.. Hem dünya kamuoyunun dikkatini çekeriz reklamımız olur. Hem de takımda şampiyonluk sinerjisi üst seviyede hissedilir.. İlk bakışta çok gereksiz ve mantıksız gözükse de 2-3 maç bile kazandırsa şampiyonluğa yeter.. Bu cefakar taraftar bunu hakediyor.. İbrahimoviç fizik gücü üst seviye bir oyuncu bizim ligde iş yapar.
Sturridge, Falcao, Burak bu oyuncular müzmin sakat İbrahimoviç başka bir boyut.. Benim mali disiplin falan umrumda değil, senelerdir mali disiplin. maddiyat diye diye ligi bitirdiğimiz sıralamalar belli.. Diğer takımlar çatır çatır parayı yığdılar bizde bunlar batacak diye bekleyip durduk adamlar şampiyonluklarına şampiyonluk kattılar.. Ne batan var ne çıkan..
Ben şampiyonluk görmek istiyorum.. Sokaklarda şampiyonluk kutlamak istiyorum..
Sturridge, Falcao, Burak bu oyuncular müzmin sakat İbrahimoviç başka bir boyut.. Benim mali disiplin falan umrumda değil, senelerdir mali disiplin. maddiyat diye diye ligi bitirdiğimiz sıralamalar belli.. Diğer takımlar çatır çatır parayı yığdılar bizde bunlar batacak diye bekleyip durduk adamlar şampiyonluklarına şampiyonluk kattılar.. Ne batan var ne çıkan..
Ben şampiyonluk görmek istiyorum.. Sokaklarda şampiyonluk kutlamak istiyorum..
Elde harcayacak bir para da yok artık onlar kadar harcaman için onlar kadar büyük olman lazım. Ekolig programı yayınlandı daha bir kaç gün önce bunun mümkün olmadığını orayı izleyince anlarsın
1-Fizik güç/sertlik (Stoperler bile yumuşak, ortasaha top çalamıyor)
2-Hız/atletizm (Ne hızlı çıkabiliyoruz ne tempo yapabiliyoruz)
3-Skorerlik (Zaten pozisyona girmekte zorlanıyoruz, bulduğunu da atamazsan kazanamıyorsun)
Devre arası alınacak oyuncularda öncelikle bu özellikler aranmalı.
Mevki bazında;
1-Stoper
2-Ortasaha
3-Kanat
4-Santrafor
Forvetlerin hepsi 2. adam, bunları tamamlayacak 1. adama ihtiyacımız var. Top tutacak, hava topu alacak, hem servis hem skor yapacak.
Kanada hızlı ve skorer bir isim gerek.
Ortasaha sert ve hareketli olmalı.
Stoper hem fizik olarak üstün hem de topla arası iyi olmalı.
Danimarka ve Norveç gibi ülkelerin scoutları Afrika’dan iyi oyuncular buluyorlar. Bu liglere bakmamız lazım. Ben devre arasında çok tanınmadık sürpriz adamlar alacağımızı düşünüyorum. Ek olarak Sivasspor’dan Emre kılınçın sözleşmesi bitiyormuş kesinlikle tıklanmalı oyuncu bizi isterse Sivas’ın yapabileceği pek bir şey yok. Son dönemdeki imajımızla bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum. En kötü seneye için bağlamalıyız.
Ispanyaya dönüyor. Ayrıca gelsin istemem. Ayrılırken yaptığı paylaşımı burada yapsa ülkeden çıkmadan saldırıya uğrar.
Emre de mert de zor transferler. Sivasta oynuyor olmalarından ziyade Sivas da kadro olarak dar bir kadroya sahip. Şu anda da liderler. Rıza hocaya kalırsa iş hayatta bırakmaz o oyuncuları.
Emre de mert de zor transferler. Sivasta oynuyor olmalarından ziyade Sivas da kadro olarak dar bir kadroya sahip. Şu anda da liderler. Rıza hocaya kalırsa iş hayatta bırakmaz o oyuncuları.
Ikisininde sözleşmesi bitiyor. Bizim için zor ama ayartan ayartmıştır çoktan.
Ikisininde sözleşmesi bitiyor. Bizim için zor ama ayartan ayartmıştır çoktan.
İlla ki birilerine verilecekse o biz olmayız. Sivas Rize fenere yakın takımlar öncelik onlara verilir. Değerli iki oyuncusunu öylece bırakmazlar. Tabii sözleşme bitiyor oyuncu istediğini yapma hakkına sahip orası ayrı ama kolay olur mu o kadar emin olamıyorum
İlla ki birilerine verilecekse o biz olmayız. Sivas Rize fenere yakın takımlar öncelik onlara verilir. Değerli iki oyuncusunu öylece bırakmazlar. Tabii sözleşme bitiyor oyuncu istediğini yapma hakkına sahip orası ayrı ama kolay olur mu o kadar emin olamıyorum
Aslında o hakka sahip değil. Yurt içinde bir takımla görüşmesi yasak ama menajeri falan bir şeyler ayarlamıştır.
Çok fm oynadığından hakim mezzala rolüne fmciler çok sever, bizim Abdusde iyi oynar oyunda. Ben çift forvet sevdiğim için mezzalaya karşıyım [emoji14]
Maç içinde çift forvete geçişi kolaylastirdigi için seviyorum ben de. Öne gecince mecbur tek forvete donuyor hocalar merkezi uclemek istiyorlar o yuzden işe yariyor.
En iyisi felix tarzı yetenekli forvet arkasiyla çift forvet oynamak. Bu sistemde de kanatların merkezi kapatmayi bilmesi, kaymalari yapmasi lazım.
Maç içinde çift forvete geçişi kolaylastirdigi için seviyorum ben de. Öne gecince mecbur tek forvete donuyor hocalar merkezi uclemek istiyorlar o yuzden işe yariyor.
En iyisi felix tarzı yetenekli forvet arkasiyla çift forvet oynamak. Bu sistemde de kanatların merkezi kapatmayi bilmesi, kaymalari yapmasi lazım.
Aslında Ekuban gibi çalışkan oyuncu ile de kapatılır o açık ama takım halinde önde basmak gerek. Gönlümdeki ideal Trabzonspor.. Kanatlar içe kat ediyor zaten, önde çalışkan iki forvet. Savunmaya öndeki 4 oyuncu ile başla, bizim sahaya geçene kadar yorulur takatlari kalmaz zaten. Öyle pas yapan takımda yok ligde. Ama takım halinde geriye kaçıp öndeki adamları da yoruyoruz. Eksikler tamamlanınca bu tarz bi anlayış bekliyorum.
Yorum