Basaksehir gulianoyu almis
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu norveçli ünal hocanın pivot santrfor ısrarı değilse ben de bişey bilmiyom..
mehmet battal, batuhan karadeniz stilinde birisi gibi gözüktü gözüme..
gelecek sezon maçların yarısında oynarsa 6 milyon eur verip bonservisini almak zorunda oluşumuz nasıl bir opsiyondur anlayan bana anlatsın!
Bonservis hikayesi de şöyledir : Bonservis ödeyecek gücümüz yok o zaman öyle bir anlaşma yapalım ki , bonservisini futbolcuyu sattığımızda ödeyelim.
Yorum
-
Yusuf nere gidiyorsa gitsin umrumda bile değil yaptı açıklama kulübü resmen rezil etti. Ben teşekkürü ünal karamana,hamiye,orhana,fatihe gokdenize yapıyorum.Bana gurur verici bir takım izlettikleri icin yusufun ne basarısı var 4.olmuş vay anasını ya 4.olduk ne buyuk bir başarı defolsun gitsin.Seneye muhtemelen aynı açıklamayı uğurcan a.kadir ve parmaktanda duyacağız parlayan hicbir oyuncuyu tutamaz bu takım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim bu işler çıkarımda bulunarak olmuyor.
Ben de sen de bilemeyiz Gent’in hocası ne düşündü ne etti.
Bu gözler Colman’ı stoper,Alanzinho’yu sol bek
oynatan( gerçi tek maçlık birşeydi) hocalar gördü.
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki hoca pivot santrafor arıyordu. Kafasındaki taktik ne acaba?
Yorum
-
İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeblebi gibi gol atan oyuncuyu'da alamayız eğer 30 'dan küçük ise. Biz hedef takım değiliz. Bu realiteyi kabul etmek lazım.
Gesendet von meinem Mi 9 SE mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemekki kimse birinci forvet potansiyeli gormemis adamdaki bizim ekubana yaptigomoz gibi yapmislar..bizimkiler onlardan daha iyi biliyo futbolu oyuzden 1.5 rahatlikla vermisler
O saatten önce bu adamı ve yönetimi yerden yere vurmak ön yargıdır.
Bu mantıkla bakarsak gelsin diye yollarını gözlediğimiz
Sturridge kötü topçu mu oluyor ???
Nitekim onun da aldığı süre nispeten az.
Ama önündeki,onun yerine kadroya giren
adamlara bakınca anlıyorsun.
Belki kadrolarında daha yetenekli adamlar vardı.
Belki hocası yeteneğini anlayamadı.
Napıcaz şimdi Gent’in o dönemki hocasının
kriterlerine mi güvenicez ?
Sakin olmak da ve ön yargılı davranmamak da fayda var arkadaşlar.
Wakame geldiğinde ne yaşı kaldı,ne geldiği lig
ne fiziki görüntüsü yermediğimiz.
Sonuç ortada.
Ha bana göre de daha tecrübeli ve net isim
alınmalıydı o ayrı.
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki hoca pivot santrafor arıyordu. Kafasındaki taktik ne acaba?
Sörloht ve Ekuban ikisi bir oynayacak benim tahminim
Yorum
-
https://twitter.com/mensurh0lic/stat...78695761960960 beyler bu elemanı son 2-3 gündür görüyorum artık doğrudur kolpadır bilemem
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSchick pivot santrafor mu ?Hoca ne düşünüyor sence?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum